• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake konu acmak

O topik altinda dalga gecmek yasak ben banlanmistim bi keresinde :KK70: :KK70: ama bu bambaska bi topik azicik esinlenmeler olacak tabii :)
ben pek nicklere dikkat etmiyorum ama böyle bir kaç kişi var ( bende içinde ) eğlenceli oluyor.bu arada yorumunu okudum superdi :))) kız seni dinlerse bir kaç konu daha acar kesin hahahahahaha mune burayı okumasınnnnn

ben pek nicklere dikkat etmiyorum ama böyle bir kaç kişi var ( bende içinde ) eğlenceli oluyor.bu arada yorumunu okudum superdi :))) kız seni dinlerse bir kaç konu daha acar kesin hahahahahaha mune burayı okumasınnnnn
Hahaha tuh arkadasinin abisine de yuru demeyi unuttum :D :D :D

slmmm :KK70: benim bir sevgilim var biz birbirimizi çok seviyoruz ama o bana güvenmiyor :KK70: herşeyime karışıyor :KK70: hatta geçende bana vurdu küstüm ama bana çiçek aldı barıştık, kankiler ben çok seviyorum onu ama geçende onu p*rno izlerken yakaladım sizce ben ona yetmiyomuyum :KK70: o beni sevmiyo gidip başka kadınlara bakıyorrrr ühühüü :KK70: kankiler sizce ayrılmalımıyım ? eger ayrıl derseniz ayrılcam ona göre :KK70: hahahaa :KK70: alın size nasıl olmuş :KK70: ama ben onu çokk seviyorum ama ayrılmak istiyorumm yaa :KK70: ya da ayrılmasam mı ? :KK70:

aman kızlar dikkat açmayın böyle şeyler çok saçma ya insanlarla dalga geçmek hele bir derdim vara her konu açılıyor ve bazılarının belli oluyor ama fake olduğu.

dalga geçmiyoruz ki. eğleniyoruz azıcık :KK8:
yook size demedim canım yanlış anladın :) ben bir derdim var bölümüne sırf eğlence için fake konu açanlara kızıyorum ne gerek var değil mi insanları meşgul etmeye ? hem bende yukarı yazdım nasıl olmuş :) madem eğlenmek istiyorlar buraya yazsınlar gülmek için, değil mi ama :D

yook size demedim canım yanlış anladın :) ben bir derdim var bölümüne sırf eğlence için fake konu açanlara kızıyorum ne gerek var değil mi insanları meşgul etmeye ? hem bende yukarı yazdım nasıl olmuş :) madem eğlenmek istiyorlar buraya yazsınlar gülmek için, değil mi ama :KK70:
yaa yanlış anladım :oops: hiç sorma ya dalga geçiyolar resmen. hikayende güzel olmuş ama gülmeden yzaman gerek inandırıcı olması için :D

yaa yanlış anladım :oops: hiç sorma ya dalga geçiyolar resmen. hikayende güzel olmuş ama gülmeden yzaman gerek inandırıcı olması için :KK70:
yook inandırıcılık için değil ki bunu yazarken :D olması gerektiğini düşündüm haha :D

ayy neyse bulucam ama merak ettim :)

Back
X