Fake konu acmak

Orenbaayyaaannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
2.563
1.118
168
Kizlar bazen burda yazilanlari okuyunca aklima oyle hikayeler geliyo ki fake konu acasim geliyo yemin ediyorum bunu oyun gibi sohbet gibi biseye donusturmek istedim eminim ki sizin de akliniza fake kurgular geliyodur. Hadi bunu burda paylasalimmm :)

Yalandan hikaye uyduralim diyorsun yani uydurayim bi tane hemen kk klasiklerinden ortaya karisik hikaye

10 senelik sevgilim var cok seviyorum onunda beni sevdiginden eminim cunku ciddi dusunuyoruz annesiyle tanistim
Ama sevgilimi baska bir kizi operken gordum soke oldum cok kavga ettiik 1 hafta soguk davrandim sizce beni aldatiyor mudur ? Nefes alamiyorum yuregimmmm aciyorr o benim ilkimdi herseyi onda yasadim ben ayrilmak istemiyorum o kadar emek verdim ama o kizla mesajlarinida yakalamistim zaten yine cok buyuk kavga ettik ozur diledi bidaha yapmicam dedi sizce duzelir mi ? Ve evlenmeyi dusunuyorum ayril demeyin cik siviyirim ilkim

Al sana duzmece

Bosann!

Ahahaha cidden okuduklarimdan farksiz olmus
Konu okurken cok aklima geliyo yine aklima geldigi zaman ben de hemen bi tane paylasicam ama konu burda dursun istedim

Tamam benden de geliyo bi tane

Sevgilimle iki yildir cikiyoruz gectigimiz yaz haziranda nisanlandik. Surekli biz onlara gideriz onlar bize gelir. Ailesinden biraz bunaldigimi farkettim. Annesi cok ustume dusuyor surekli ariyo tuvalete gitsem haberi var anlayacaginiz. Ama yaklasik bir aydir gitmiyorum onlara, gercekten cok bunaldim ailesini aramak da gelmiyo icimden. Ve bunu dillendirmeye basladilar annesi surekli benimkine soruyomus ne oldu niye hic arayip sormuyo niye boyle yapiyo cocuk gibi agliyomus bir de. Biz de bu yuzden kavgalar etmeye basladik sıkınti stres. Hic boyle biri degildi kavga aninda bana kufrettigi bile oldu. Sogumaya basladim sanki ondan. Nisanlandigimiza pisman oluyorum gibi.Biz surekli gelip giderken abisiyle samimi olduk cok iyi bi insan tam benim kafa dengim sohbetimiz cok iyi. Ve bu durum kafami cok karistirdi. Bi yandan nisanlimla kavgalarimiz suruyo bi yandan abisiyle cok samimi olduk. Duygularim cok karisik inanin ki sanki abisi bana farkli bakiyo sanki benden hoslaniyo ve boyle dusunmek benim hosuma gidiyo. Biliyorum bu cok yanlis bizim bi olurumuz yok ama ne bileyim paylasmak istedim sizinle. Sanki nisanlimla evlenirsem cok mutsuz olucakmisim gibi. Ben nisanlimla konusurken hic bu kadar heyecan mutluluk duymamistim. Beni cok seviyo bi dedigimi iki etmez cok uatume duser ben ne zaman ayrilalim dediysem hic birakmadi beni bu gunlere geldik. Ama evlenirsek onu uzmekten korkuyorum napcam ben

Kurgunun krali oldu sanki

HAhahahahaha super olmus

bu dahada guzel olmus

eski sevgilim yakın bi kız arkadaşımla benden intikam almak için biz ayrıldıktan sonra bir ay çıkmış, çevremde herkes bu durumu biliyormuş ama benden saklamışlar, aradan altı ay geçince eski sevgilim beni arayıp "vicdanım hiç rahat değil lady, arkadaşın beni kabul etmez sanıyodum ama benimle sevgili oldu. kulağına gitsin diyede ne gerekiyorsa yaptım. ama maş arkaş çevrende çok yavşak çıktı, bi allahın kuluda gelip durumu anlatmadı. dayanamayıp ben söylüyorum artık". dedi. biz bu sevgilimle evliliğin eşiğinden döndük. ailem beni ona mesleğinden dolayı vermemişti zamanın dehlinde. bunuda bütün çevrem biliyor, o zamanlar bana nasıl aşık olduğunu falan.. yaklaşık olarak 4 kez ayrılıp barıştık. en sonki olayda sevgilime "senden nefret ediyoum inş, ölürsün" bile dedim. aradan bir yıl geçti. her ayrılışımızda o bein arar yeniden başlardık. geçen kasımda bu sefer ben onu aradım. "sana haksızlık ettiğimi düşünüyorum arkadaşlarımın hepsini affettim senide affetmem gerek ayrıca senin bulunduğun şehrede tayihim çıktı bunu benden duymanı isterim" dedim.. oda beni hala nasıl sevdiğini benden başka kimseyle yapamadığını kimseyi benim kadar sevemediğini söyledi.. aslına bakacak olursanız beini de kimse o nun kadar sevmedi, nazımı kaprisime katlanmadı, çok temiz kalpli iyi yürekli biridir. adaletlidir. vicdanlıdır. ona her geçen gün yeniden aşık oluyorum. onu seviyorum ve evlenme kararı aldık tekrar. bu sefer ailemi karşıma alacağım. sorun şu ki arkadaş çevrem beni huzursuz ediyor. her tartışmamızda konu dönüp dolaşıp o kıza geliyor. bi türlü atamıyorum o olayı üzerimden.. gerçi beni ona daha kötü şeyler yaptım sarhoş olup sokak ortüsında bağırdım. seni değil başkasının seviyorum dedim. evlililk arefesinde onu terk ettim.. başke bi eski sevgilimin aldığı yüzüğü onun yanında kaybedince ona patladım.. o beni yıllar boyunca çekti sabetti bekledi.. bu olayı üzerimden nasıl atacağım kızlar

keşke bu konum fake olsaydı..

Fake mi degil mi

mallesef değil.. konu ile ilgili başlık açamıyorum çevremde herkes heryerden takip ediyor.. gerçek yani
Nerden anliycaklar ki konuyu sizin actiginizi. Bana cocuk cok masum gorunmedi valla ben hislerime guvenirim. O cocuktan sana hayir gelmez gibi gorunuyo. O kiz da rahat durmiycaktir aranizi bozmak icin herseyi yapicaktir. Evlilik isini erteleyin bence. Duygularinizi dusuncelerinizi iyi bi tartin. Emin olun. Umarim yanlis bisey yapmazsiniz. Ask geciyo gercekten

nickimi yıllardır heryerde kullanırım google ladyg.. yazınca çıkıyo herşey,sevgilimin bana olan aşkından şüphemde yok.. tek sorun benim kendi içimde... güvenim sarssıldı

Kizlar bazen burda yazilanlari okuyunca aklima oyle hikayeler geliyo ki fake konu acasim geliyo yemin ediyorum bunu oyun gibi sohbet gibi biseye donusturmek istedim eminim ki sizin de akliniza fake kurgular geliyodur. Hadi bunu burda paylasalimmm :)
valla sabah fake bir konuyu midem bulanarak okudum..
zaten bu aralar çoğaldı. siz içinizden gelene uymayın.

en son eşimle annesi konusundan sonra bende film koptu. abarmanın hat safhası. fake hadide bu kadar iğrenç senaryo yapılmaz

valla sabah fake bir konuyu midem bulanarak okudum..
zaten bu aralar çoğaldı. siz içinizden gelene uymayın.
Eglenceli sohbet tarzinda bi konu olsun istedim amacim insanlarla dalga gecmek de degil ama bu kadar fake konu okuyunca insanin hayal gucu gelisiyo o durtuyu uyandirmak istedim :) bahsettiginiz konunun linkini atar misiniz pekii??

erkek arkadaşımla geleceğe dair planlar yapıyoruz.beni çok seviyor bende onu çok seviyorum ama aklımı kurcalayan şeyler var
annesi beni kabullenmiyor
babası oğlum isterse ben bir şey demem diyor
halası bayılıyor
teyzesi ayılıyor
dayısı o bizim bir tanecik gelinimiz diyor
amcası bundan iyisi şamda kayısı diyor

benim gibi bir gelin bulamazlarmış harikaymışım, bir taneymişim ama işte kayınvalide adayımın gözünde yokum.komşusunun kızı var manken gibi ince uzun, sarışın bildiğin barbi bebek of ya ya sevgilim annesini dinleyip benden vazgeçerse o komşu kızını seçerse
derdim çok büyük akıl verin şimdi o benden ayrılmadan ben mi ondan ayrılayım.terkedilmeye dayanamam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…