Merak etme kesinlikle savcılık ciddiye almaz.alinsa bile takipsizlik kararı çıkarırMerhaba kızlar. Kısaca geçmek istiyorum ama uzun. Bir sevgilim vardı.Takıntılı biri. Onun çevresinden biri evli olduğunu bana duyurdu. Bende ondan ayrılmak istedim fakat başka nedenle ayrılmak istedim. Fakat peşimi bırakmadı. O(söyleyen) kişiyi satamazdım.Çok profesyonel yalancı olduğundan bana karşı açık vermedi. Ondan ayrılmak için bir sebep bahane yarattım. Gittim bir fake hesap açtım bir sitede, normal ağırdan ağırdan muhabbete başladık. Hiç hakaret falan yok. Bu benden resim falan istedi hatta bikinili falan, beni evine davet etti, iş bulurum sana muhabbetleri falan oldu. Sonra bana evli olduğunu falan filan bilirsiniz ayrı yaşıyoruz muhabbetleri hepsini anlattı. Ama bana benden bahsetmedi. Sonra bir gün sana güvenmiyorum diyerek beni engelledi 1 gün sonra engeli kaldırdı muhabbete devam. Ben o sıra bu fake hesap vasıtası ile bir kavga çıkarma planları kurdum.Sonra tel no istedi onuda fake olarak hallettim oradan devamı geldi. Ben buna aşık olmuş gibi yaptım buda beni hiç engellemedi sahte tel. numarasından falan. Sadece merak etti sen kimsin diye. Sonra artık planı oturttum. Kendimi bulmuş gibi yaparak senin sevgilin var, hadi eşini istemiyorsun bu ne falan diye kendime herşeyi anlatmış gibi yaptım. Sonuç olarak ben kendim olarak ona kesinlikle herşeyin bittiğini evli olduğunu benden gizlediğini sosyal medyadaki kadının bana herşeyi anlattığını konuşma ekran kayıtlarını gönderdiğini yazdım. İlişkiyi bitirdim. Sorun şu, bu kişi fake hesabın ben olduğunu, bunu bilerek ona kumpas kurduğumu iddia ediyor. Beni savcılığa şikayet edecekmiş.Arkadaşlar lütfen hukuken bilgisi olan biri cevap yazabilir mi? Ortada hakaret yok, zorla konuşma yok hepsinde kendi biraz kimsin falan merak etti ama muhabbet etti yani. Engelledi ben biraz yapma canım niye güvenmiyorsun bana muhabbetlerine girdim ama dediğim gibi onu tehdit etmedim istese engelleyebilirdi. Yani benden ona bir hakaret bişey yok. Bu suç unsuru olur mu? Bu arada eşinden çekinmiyor hiç. Belki dersiniz yapamaz kendi aldattığı çıkar ortaya hayır yapar. Burada gitse savcıya ne olur?? Lütfen bir avukatta yazabilir ne diyecek şimdi bu gidip savcıya??
Bu kadar uğraşacağınıza kimden öğrendiysem öğrendim sonuca bak evlisin olmaz deseydiniz ya.
Siz haklısınız. Fakat adam takıntılı bir adam. Bunu sana kim söyledi diye köpeğimi uyutmazdı.Bu kişide onula uğraşmak istemedi. Bana güvendi ve benim gözümü açtı neden satayım o insanı. Ama savcılık olayı için eminseniz sizede teşekkürederim.Bu kadar uğraşacağınıza kimden öğrendiysem öğrendim sonuca bak evlisin olmaz deseydiniz ya.
İnsan bazen panikten sağlıklı düşünemiyor. Yoksa tanıdığım birine tc numarandan medeni durumunu sorgulattım öğrendim falan da deseniz olurdu belki. Adam takıntılıysa ne yapsanız peşinizi bırakmazmış zaten. Savcılıktan bir şey çıkacağını sanmıyorum. Hukuk bilgisi olan arkadaşlar yorum yazar konuya.Siz haklısınız. Fakat adam takıntılı bir adam. Bunu sana kim söyledi diye köpeğimi uyutmazdı.Bu kişide onula uğraşmak istemedi. Bana güvendi ve benim gözümü açtı neden satayım o insanı. Ama savcılık olayı için eminseniz sizede teşekkürederim.
Evet vallaha bana öyle ona yakın bişeyler yazdı.Ne diyecek savcıya? Evliyim ama sevgilim, başka bir sevgili numarası yaparak duygularımla mı oynadı diyecek?
Ne diyecek savcıya? Evliyim ama sevgilim, başka bir sevgili numarası yaparak duygularımla mı oynadı diyecek?
TC sini isteyecek bir durumum olmadı. Adam yalnız yaşıyor. Hayatında bir evlilik ibaresi yok. Ben zaten ondan ayrılmak istiyordum takıntılı huyları yüzünden bu tuzu biberi oldu.İnsan bazen panikten sağlıklı düşünemiyor. Yoksa tanıdığım birine tc numarandan medeni durumunu sorgulattım öğrendim falan da deseniz olurdu belki. Adam takıntılıysa ne yapsanız peşinizi bırakmazmış zaten. Savcılıktan bir şey çıkacağını sanmıyorum. Hukuk bilgisi olan arkadaşlar yorum yazar konuya.
İşte o eşinden çekinmiyor, ama ben ailemden çekiniyorum maalesef. Denedim o tarz konuşmayı eşinin zaten herşeyin den haberi varmış. Eşi için sıkıntı yok.Ama benim için var. Nerden çekiyorum mıknatıs gibi bu pislikleri AllahımyaKokrtugunu anladi blorf yapiyor. Sen desene sen evli oldugun halde benim pesime dusmussun asil ben sana daca acacagim rezil edecegim gerekirse esinlede konusacagim bana zina davasi bile acsin yeterki senin pisligini herkes gorsun aileme bile anlattim git mahkemeyi ac gelmeyen adam degil yaz.sen ustune gidersen o ugrasmaz ceker gider. Korktugunu belli etme gitse bile hicbisey yapamaz asalak aptal herif
Hanımefendi onun rezil olma gibi bir korkusu yok. Ama benim var. Karşında evli bir adamın olduğu olayın içinde kim ister uğraşsın savcılıkla falan. Burada insanlar birbirine önyargısız yardımcı oluyor diye üye olunuyor. Ben bu adamın hayatımdan silinmesini istiyorum kara leke oldu.Her dakika telefonunu aldıracağım, ya herşeyi anlat yada savcılık ispat eder sen olduğunu, bu erkeğin onuruyla oynamaktır.... mesaj atıp duruyor. Psikolojim bozuldu. Sadece buraya anlatabildim.Ay gitsin hatta lütfen gitsin yani
gitse ne olacak yaa... bıçakla insan yaralayanlar ceza almıyor sizin kendi aranızdaki evcilik oyunlarına mı hakim müebbet verecek !
gitsin bence de orada yargıyı oyalamaktan bari ceza alır... kendisi suçlu her yönüyle siz neden korkuyorsunuz anlamıyorum...
gerçekten bunun için buraya konu açmış olmanızı anlayamadım...
Kimin eli kimin cebinde belli değil...
Evli bir adamla gönül eğlemişsiniz bilmeden buna yanacagınıza beni savcıya verir mi derdindesiniz..
Versin de siz de soyunu sopunu bilmeden kimseye
Merhaba dememeyi öğrenirsiniz belki...
Öyle birşey yapamaz. Sizde itiraf edin ne diye yalan söylüyorsunuz ki. Sana güvenmiyordum ve açığını yakaladım ve sana bir oyun oynadım seni eşine söylerim ve polise şikayet ederim de hiçbir şey yapamaz.Çok teşekkürederim içime su serptin. Çok çok teşekkürederim. Bana mesaj atıp duruyor o telefonunu aldıracağım. Sen olduğunu ortaya çıkaracağım diye. Savcılığa telefonuma el koyduracakmış kolaymı bu işler öyle anlamadım gerçekten.
Çabanızı hayranlıkla okudum gerçekten . Kesinlikle birşey yapamaz savcılığa gidip ne dicek Allahısen ben evliydim eşimi aldatıyordum a pardon biz zaten boşanacaktık sonra benim bir sevgilim vardı o sırada da sanaldan sevgilim olsun dedim ama savcım o sanaldaki gerçek sevgilimmis bamçna kumpaz kurmuş çünkü evli olduğumu ortaya çıkaracakmış şikayetçiyim dava ediyorum mu diyecek bence ne o bu yüzsüzlükle gidebilir ne de gittiğinde onu kaye alırlar sen rahat ol canımMerhaba kızlar. Kısaca geçmek istiyorum ama uzun. Bir sevgilim vardı.Takıntılı biri. Onun çevresinden biri evli olduğunu bana duyurdu. Bende ondan ayrılmak istedim fakat başka nedenle ayrılmak istedim. Fakat peşimi bırakmadı. O(söyleyen) kişiyi satamazdım.Çok profesyonel yalancı olduğundan bana karşı açık vermedi. Ondan ayrılmak için bir sebep bahane yarattım. Gittim bir fake hesap açtım bir sitede, normal ağırdan ağırdan muhabbete başladık. Hiç hakaret falan yok. Bu benden resim falan istedi hatta bikinili falan, beni evine davet etti, iş bulurum sana muhabbetleri falan oldu. Sonra bana evli olduğunu falan filan bilirsiniz ayrı yaşıyoruz muhabbetleri hepsini anlattı. Ama bana benden bahsetmedi. Sonra bir gün sana güvenmiyorum diyerek beni engelledi 1 gün sonra engeli kaldırdı muhabbete devam. Ben o sıra bu fake hesap vasıtası ile bir kavga çıkarma planları kurdum.Sonra tel no istedi onuda fake olarak hallettim oradan devamı geldi. Ben buna aşık olmuş gibi yaptım buda beni hiç engellemedi sahte tel. numarasından falan. Sadece merak etti sen kimsin diye. Sonra artık planı oturttum. Kendimi bulmuş gibi yaparak senin sevgilin var, hadi eşini istemiyorsun bu ne falan diye kendime herşeyi anlatmış gibi yaptım. Sonuç olarak ben kendim olarak ona kesinlikle herşeyin bittiğini evli olduğunu benden gizlediğini sosyal medyadaki kadının bana herşeyi anlattığını konuşma ekran kayıtlarını gönderdiğini yazdım. İlişkiyi bitirdim. Sorun şu, bu kişi fake hesabın ben olduğunu, bunu bilerek ona kumpas kurduğumu iddia ediyor. Beni savcılığa şikayet edecekmiş.Arkadaşlar lütfen hukuken bilgisi olan biri cevap yazabilir mi? Ortada hakaret yok, zorla konuşma yok hepsinde kendi biraz kimsin falan merak etti ama muhabbet etti yani. Engelledi ben biraz yapma canım niye güvenmiyorsun bana muhabbetlerine girdim ama dediğim gibi onu tehdit etmedim istese engelleyebilirdi. Yani benden ona bir hakaret bişey yok. Bu suç unsuru olur mu? Bu arada eşinden çekinmiyor hiç. Belki dersiniz yapamaz kendi aldattığı çıkar ortaya hayır yapar. Burada gitse savcıya ne olur?? Lütfen bir avukatta yazabilir ne diyecek şimdi bu gidip savcıya??
Öyle birşey yapamaz. Sizde itiraf edin ne diye yalan söylüyorsunuz ki. Sana güvenmiyordum ve açığını yakaladım ve sana bir oyun oynadım seni eşine söylerim ve polise şikayet ederim de hiçbir şey yapamaz.
Çok teşekkürederim.Olay aldatmaktan korkması değil bana kumpas kurdun diyor. Birde ben yabancı bir hat aldım Norveç numarası. O numara üzerinden wat... Tan konuştuk. Şimdi iptal ettim. Sen nasıl bir çetesin çökerteceğim diyor. Allahım yaÇabanızı hayranlıkla okudum gerçekten . Kesinlikle birşey yapamaz savcılığa gidip ne dicek Allahısen ben evliydim eşimi aldatıyordum a pardon biz zaten boşanacaktık sonra benim bir sevgilim vardı o sırada da sanaldan sevgilim olsun dedim ama savcım o sanaldaki gerçek sevgilimmis bamçna kumpaz kurmuş çünkü evli olduğumu ortaya çıkaracakmış şikayetçiyim dava ediyorum mu diyecek bence ne o bu yüzsüzlükle gidebilir ne de gittiğinde onu kaye alırlar sen rahat ol canım
Çok teşekkürederim.Olay aldatmaktan korkması değil bana kumpas kurdun diyor. Birde ben yabancı bir hat aldım Norveç numarası. O numara üzerinden wat... Tan konuştuk. Şimdi iptal ettim. Sen nasıl bir çetesin çökerteceğim diyor. Allahım ya
Benimde yaptığım yenilir yutulu değilki yurtdışı hattı alıp işlettim. Nasıl itiraf edeyim iyice kudururÖyle birşey yapamaz. Sizde itiraf edin ne diye yalan söylüyorsunuz ki. Sana güvenmiyordum ve açığını yakaladım ve sana bir oyun oynadım seni eşine söylerim ve polise şikayet ederim de hiçbir şey yapamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?