- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
- Konu Sahibi yamukprenses
çok teşekkürederim,beğenmenize memnun oldumMeksıka mutfagını severım.Dogal olarak fajıtayıda Ellerınıze saglık vede bol sanslarınız olsun...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkürederim,beğenmenize memnun oldumMeksıka mutfagını severım.Dogal olarak fajıtayıda Ellerınıze saglık vede bol sanslarınız olsun...
aaa öyle mifajita yap diye muhabbeti mi yapıldı,ben kaçırmışım o muhabbeti,dünya mutfağı seçileceği kesinleşmeye yakın karar vermiştim,sonra kopya çektim gibi olmasınAdini ilk burda duydum herkes birbirine fajita yap derken
Neyseki buda damak tadimiza uygunmus avokado sosun ilgimi cekti daha cok limonla ezip yedirmeye calisiyorum benimkilere hic ilgilerini cekmiyo boyle daha yenilebilir lezzetli olmustur ellerine saglik cnm basarilar
teşekkürederim canımeti ayrı,biberi ayrı,sosu ayrı derken evet biraz uğraştırıcı bir yemek.En güzeli Türk usulü,yakalım mangalımızı,soğanıda elimizle patlatıp cücüğünü yedik mi tamamdırEllerinize sağlık, bayağı zahmetli görünüyor.
teşekkürederim canım benim çok sağolYamuk Prenses, bir hayli uğraşmışsın
Ellerine sağlık.
Başarılar dilerim.
hoşgeldin canım çok teşekkürederim,semin yemeğinde çok güzel canım emek vermişsin ellerine sağlık kuzum.Ben de sana başarılar dilerim,bundan sonra hep aramızda görmek isteriz seniYemek var dediler koştuk geldik şaka bir yana muazzam olmuş yarışma da başarılar
çok teşekkürederim canım,beğenmenize gerçekten memnun oldumoldukça maşekatli bir yemek çok görünüm super..ellerinize sağlık başarılar dilerim
Teşekkür ederimmmmmmmmteşekkürederim,ne kadar sevimli profil resminiz var
Tarifini bekliyoruzBu sözün ustune asla katilmam eleştirilere açık bir insan değilim ben
hehe teşekkür ederim :)hoşgeldin canım çok teşekkürederim,semin yemeğinde çok güzel canım emek vermişsin ellerine sağlık kuzum.Ben de sana başarılar dilerim,bundan sonra hep aramızda görmek isteriz seni
Çok teşekkürederimçok emek vermişsiniz elinize sağlık çok güzel görünüyor
Evet biraz ugrastirici ama sonuca değer ,çok tesekkurederimepeyi uğraşlı görünüyor
ellerinize sağlık