• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma Fajita-Meksika Mutfağı-Pınar Süt Sponsorluğunda

Adini ilk burda duydum herkes birbirine fajita yap derken :KK48:
Neyseki buda damak tadimiza uygunmus:kk77::kk77: avokado sosun ilgimi cekti daha cok limonla ezip yedirmeye calisiyorum benimkilere hic ilgilerini cekmiyo:KK48: boyle daha yenilebilir lezzetli olmustur :kk77: ellerine saglik cnm basarilar:KK68::KK68:
aaa öyle mi:KK64:fajita yap diye muhabbeti mi yapıldı,ben kaçırmışım o muhabbeti,dünya mutfağı seçileceği kesinleşmeye yakın karar vermiştim,sonra kopya çektim gibi olmasın:KK48:

ben avokadoyu limonla birlikte biraz sarımsak,çok az yağ,pul biberle de yapıyorum,sarımsak severseniz öyle de deneyin,yada ailen o ezilmiş görüntüyü sevmiyorsa dilimleyedebilirsin canım:kk77:benimki de tereciye tere satmaya çalışmak gibi oldu,sen daha iyisini bilirsin beni canım:KK52:
bu arada çok teşekkürederim canım,bende sana başarılar dilerim,pizzan çok güzel görünüyor:kk77::KK36:

Son düzenleme:
Yemek var dediler koştuk geldik :KK70: şaka bir yana muazzam olmuş :KK66: yarışma da başarılar :KK66:
hoşgeldin canım çok teşekkürederim,semin yemeğinde çok güzel canım emek vermişsin ellerine sağlık kuzum.:kk77:Ben de sana başarılar dilerim,bundan sonra hep aramızda görmek isteriz seni:KK19:

Artık ustalaşmışsınız. :) Ben bir sos meraklısı olarak dikkatle okudum. Her gün soframda farklı bir sos deniyorum çünkü. :)
Ellerinize sağlık. Başarılar dilerim.

Ayy ben fajitayı yemiştim bi restorantda :-) gorunce eski bi tanıdığı gormuş gibi heycanlandımmm..
muttiş gorunuyoo.tadıda çok guzeldi gerçktenn.
seninkide çok guzel gorunuyo canmm. Ellerine sağlıkk

Back