• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma Fajita-Meksika Mutfağı-Pınar Süt Sponsorluğunda

yemek dışında da zahmete girmişsin kız baya baya :eek: ama çok güzel görünüyor canım benim ellerine kollarına sağlık :kk77:
sorma ya şu an kafamın içinde bir kafa daha var resmen ve resimleri yüklerken daha doğrusu yükleyemezken:KK48:komaya girmek üzereydim ki her zaman ki gibi meleğimiz nevoşum imdadıma yetişti:KK74:

Başımıza gurme kesildin:KK70:Sen Dünya Mutfağına katılmazsan yakanı bırakmam:KK4:

Tabi acımasız olcak yorumlarim dedim :70: simdi hersey cok şık hakkini yiyemem aciya bayılırım :73: Kocam olmasa basimda kkoşar gider o sofraya oturur kimseyede vermem :@:@:70: :70:

Nevos katılırsam kore mutfagi ile kbul ED ersen :70:

Tabi acımasız olcak yorumlarim dedim :KK70: simdi hersey cok şık hakkini yiyemem aciya bayılırım :KK73: Kocam olmasa basimda kkoşar gider o sofraya oturur kimseyede vermem :mad::mad::KK70: :KK70:

Nevos katılırsam kore mutfagi ile kbul ED ersen :KK70:

Yok kore mutfağını kabul etmiyorum :70:
Acımasız yorumlarını bekliyoruz :KK45:Ama sen konu açınca yapılacak yorumlara hazırlıklı ol :70:

Yamikimmmmmmm basarilarr habibtemmmm.bende bocekli.mocdkli birseyler yapim.diyorumm dunyaca unlu cinlilerr yiyorr somucta dunya mutfagiii:KK53::KK73::KK73::KK73::KK73:
habibtem bak tam da sana göre katılabileceğin bir yemek buldum:KK53:bu tarifle seni aramıza bekliyoruz:KK52::KK48:
0d826ac77dc391f1108c7097d7b9d4c4b_5d7773823ba09f4f6c6fc8109282fc53_2.jpg

Yamukummmmm ellerine sağlık imhhh olsada yesek tadini ogrensek :) :) :)
teşekkürederim cimcimim,sen şimdi aşeriyorsundur,fazla dalma buralara,bak ben buradayım gördün işte,oy zamanı tekrar gel oy ver çık:KK70:gerekirse ben sana yapar yollarım sen ısıtır yersin.:KK19:

Back