• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma Fajita-Meksika Mutfağı-Pınar Süt Sponsorluğunda

Ayy hiç şalgam içmedim ben tadını bilmiyorum nasıl olurki neyse ben ayran alayım oda milli içkimiz neticede:KK48:
tamamdır,2KediAnnesine çekk bi ayraaaannnnn:KK48:
gunde-en-az-bir-bardak-ayran-icin.jpg

Ba _ yil _dim. Fajita yi cok severim zaten.ellerine saglik cok guzel gorunuyor. soslara bayildim.ozellkle avakado sos ne zamandir merak ettigim ama nerede kullanilacagini bilemedigim bir sos tu. Tekrar emegine saglik.

Ba _ yil _dim. Fajita yi cok severim zaten.ellerine saglik cok guzel gorunuyor. soslara bayildim.ozellkle avakado sos ne zamandir merak ettigim ama nerede kullanilacagini bilemedigim bir sos tu. Tekrar emegine saglik.
valla siz kk hatunlarından böyle yorumlar alıyorum ya dünyalara bedel,çok teşekkürederim:KK19:bence avokado sosu et ve tavuk yemeklerin yanında kullanılabilir,ayrıca sadece meze olarakta yiyebilirsiniz:KK66:

aaa öyle mi:KK64:fajita yap diye muhabbeti mi yapıldı,ben kaçırmışım o muhabbeti,dünya mutfağı seçileceği kesinleşmeye yakın karar vermiştim,sonra kopya çektim gibi olmasın:KK48:

ben avokadoyu limonla birlikte biraz sarımsak,çok az yağ,pul biberle de yapıyorum,sarımsak severseniz öyle de deneyin,yada ailen o ezilmiş görüntüyü sevmiyorsa dilimleyedebilirsin canım:kk77:benimki de tereciye tere satmaya çalışmak gibi oldu,sen daha iyisini bilirsin beni canım:KK52:
bu arada çok teşekkürederim canım,bende sana başarılar dilerim,pizzan çok güzel görünüyor:kk77::KK36:
Dunya mutfagi deyince sanirim adrayla baslamisti fajita yapsaniza diye:)
Yok cnm neden kopya olsun (ayrica olsa noolur:KK48:) zaten yemegi kopyayla degil marifetinle yaptigin belli :kk77::21:
Sarimsakli butun yemeklere bayiliriz denemeliyim belki oyle severler:KK59:
Tekrar tesekkurler hepimize basarilar super tarifler cikti ortaya :21: :KK36:

Eline emeğine sağlık sunum dışarıda restorandakilerden daha da güzel görünüyor.
yalnız birşey soracağım, fajita yemeği acı mı oluyor?
Çok teşekkürederim motive eden yorumunuz için:KK36:evet biberleri ve baharatları acı seçerseniz acı olur. Dikkat ederseniz soslarda hep karabiber kullanılmış. :kk77:

Back