- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
- Konu Sahibi yamukprenses
kızzz şaka yaptım,espirik şey ettimkime istiyorsan ona ver canımHehe oy zamanı haber et kacirmim haa oyumu sana veriyorummm :) muck
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızzz şaka yaptım,espirik şey ettimkime istiyorsan ona ver canımHehe oy zamanı haber et kacirmim haa oyumu sana veriyorummm :) muck
ayy çok teşekkürederim güzel margamdaaa,dası var işte, marga canım fena çuvalladınbu diğer evimin diğer mutfak köşesi,unutmuşsun bileMutfaginin bu kosesini hayatta unutmam :)
Ellerine saglik canimmmm cok guzel gorunuyor..
Basarilar dilerim :)
utandın mı gızSiz memnun olun ben elimden geldiği kadar burdayım
Yahuuu hür iradelen veriom kimene hihhhhhhhhh azim sulandi resmen birde hafif acili ohhhhh misss :)kızzz şaka yaptım,espirik şey ettimkime istiyorsan ona ver canım
Utandım tabiutandın mı gız
heheh müdürüm diyesim geliyor sanaUtandım tabi
Niye öyle bir izlenim bıraktım sende Pek öyle gezinmiyorumheheh müdürüm diyesim geliyor sana
her yere koşuyon ya ondan galibaNiye öyle bir izlenim bıraktım sende Pek öyle gezinmiyorum
Valla kac evin var kac mutfagin var bilmemmmayy çok teşekkürederim güzel margamdaaa,dası var işte, marga canım fena çuvalladınbu diğer evimin diğer mutfak köşesi,unutmuşsun bile
Ondan ise sorun yokher yere koşuyon ya ondan galiba
Ondan ise sorun yok
bak şimdi beni utandırdın bebeğimcanımsındoğru valla sürekli kuytu köşelerde çekiyorum fotoları,öyle daha estetik geliyor gözümeValla kac evin var kac mutfagin var bilmemmm
Genelde hep koselerde fotografliyorsunnn
Yani tarifi sen paylasmasan kimin tarifi diye sorsalar senin oldugunu bilirimmm :)
kız başka neyden olacak,tabiiki ondan,hızır gibisin maşaallah,sıkıştığımızda hemen dibimizde bitiyorsun,kanatsız meleğim benimgerçi tüm kk editörleri aynı, marga,okypete,efser hepiniz gerçekten doğru seçilmiş editörlersiniz.bak yağcılık yaptığımdan değil de yeri gelmişken söyleyeyim dedimOndan ise sorun yok
Teşekkür ederiz canımkız başka neyden olacak,tabiiki ondan,hızır gibisin maşaallah,sıkıştığımızda hemen dibimizde bitiyorsun,kanatsız meleğim benimgerçi tüm kk editörleri aynı, marga,okypete,efser hepiniz gerçekten doğru seçilmiş editörlersiniz.bak yağcılık yaptığımdan değil de yeri gelmişken söyleyeyim dedim
Bu kadar yağ boşa gitmesin ekmek kızartım sanakız başka neyden olacak,tabiiki ondan,hızır gibisin maşaallah,sıkıştığımızda hemen dibimizde bitiyorsun,kanatsız meleğim benimgerçi tüm kk editörleri aynı, marga,okypete,efser hepiniz gerçekten doğru seçilmiş editörlersiniz.bak yağcılık yaptığımdan değil de yeri gelmişken söyleyeyim dedim
gece gece cimcimBu kadar yağ boşa gitmesin ekmek kızartım sana
O tüm tariflere eleştiri yapıyor O yüzden mutlaka katılacak Bizde onu eleştireceğiz