• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma Fajita-Meksika Mutfağı-Pınar Süt Sponsorluğunda

Beklediğim tarif geldi.:KK48: Çok güzel görünüyor prenses.Bu kadar çok sosu olduğunu bilmiyordum.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim.

ayy çok teşekkürederim güzel margam:KK60:daaa,dası var işte, marga canım fena çuvalladın:KK70:bu diğer evimin diğer mutfak köşesi,unutmuşsun bile:KK70:
Valla kac evin var kac mutfagin var bilmemmm

Genelde hep koselerde fotografliyorsunnn

Yani tarifi sen paylasmasan kimin tarifi diye sorsalar senin oldugunu bilirimmm :)

Ondan ise sorun yok :KK45:
kız başka neyden olacak,tabiiki ondan,hızır gibisin maşaallah,sıkıştığımızda hemen dibimizde bitiyorsun,kanatsız meleğim benim:KK74:gerçi tüm kk editörleri aynı, marga,okypete,efser hepiniz gerçekten doğru seçilmiş editörlersiniz.bak yağcılık yaptığımdan değil de yeri gelmişken söyleyeyim dedim:KK37:

kız başka neyden olacak,tabiiki ondan,hızır gibisin maşaallah,sıkıştığımızda hemen dibimizde bitiyorsun,kanatsız meleğim benim:KK74:gerçi tüm kk editörleri aynı, marga,okypete,efser hepiniz gerçekten doğru seçilmiş editörlersiniz.bak yağcılık yaptığımdan değil de yeri gelmişken söyleyeyim dedim:KK37:
Teşekkür ederiz canım :KK36:

Bu kadar yağ boşa gitmesin ekmek kızartım sana :kk77::KK45:

Back