• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Faceden kocamı ekleyen bayan

Kocamla alakası yok. Beni de eşimin bi akrabası eklemiş erkek. Kabul etmedim ve çok sinir oldum. Hiç bi muhabbetim yok evli bir adam evli bir kadına ne alaka istek gönderir diye. Ben bu duruma karşıyım. Kendime yapılana da sinir oluyorum mevzu kocam değil.

bende diyorum ki siz sizsiniz, o da o. herkes bir mi? kimisi var tanıdık tanımadık kim çıkarsa ekler.şunu demek istiyorum yani, kocanız birisi tarafından "seçilmiş" değil. sıradan eklenmiş biri.

bende diyorum ki siz sizsiniz, o da o. herkes bir mi? kimisi var tanıdık tanımadık kim çıkarsa ekler.şunu demek istiyorum yani, kocanız birisi tarafından "seçilmiş" değil. sıradan eklenmiş biri.
İşte beni rahatlatan cevap. İnsan psikolojisinden anlıyorsunuz sanırım. Bunu bildiğim halde duymak istiyorum. Onay bekliyorum. (Kocama da sonsuz güveniyorum bu arada.)

ya her faceden ekleyen, her merhaba diyen, her konuşan eşinize göz koymuyor hanımlar...
dünya üzerinde tek erkek sizin kocanızmış gibi düşünüp kahrolmayın diye diyorum.
sadece eklemiştir, sadece. görüşmesin kocanız olsun bitsin. kocanıza güvenmiyorsanız, onu dert edinin işte :KK51:

Sizi endiselendirmek gibi olmasin da tek tanisms yeri facebook degil ki:-) o kocisinizi her an gozlem altinda tutamazsiniz sorun akraba kiz degil kocanin icinde varsa yapar.

Sabah sabah sinirlerim tavan yaptı. Kocamı bir bayan eklemiş. Anne tarafından akrabası muhtemelen. Soyadından çözdük onu da. Ama ne eşim tanıyor bu kızı ne de ben. Ve faceye bugün girmiş toplam 8 arkadaşı var. Herhalde kocamı eklemek için face açtı. Tanımıyor da he. Farklı şehirlerdeyiz hiç görüşmedik. Bu ne demek ya? Çok gıcık oldum.
Çok kafanı takma. Yeni face açmış belli. Millet sırf listesi kalabalık görünsün diye kel alaka insanları ekliyor.
Direk engelleyin gitsin. Kocana da kızdığını daha fazla belli edip aklında olmayanı aklına sokma :)

Back
X