Face mesajları

Diğer konunuzda eşinizin maç için sözleştiğini yazmışsınız . Ve size son anda söylediğini eşinizin karakteri böyle gibi üzmeyin kendinizi .

Hadi gelmiş geçmiş olsun...

Laalee diğer yorumunu da okudum.
Bana teorilerini anlatır mısın? Gerçekten merak ediyorum. Bu kobu için değil genel olarak halimi bildiğin için ne düşünüyorsun merak ediyorum

Esinle bu konuyu konuş yoksa vesvese seni yer bitirir.

Laalee diğer yorumunu da okudum.
Bana teorilerini anlatır mısın? Gerçekten merak ediyorum. Bu kobu için değil genel olarak halimi bildiğin için ne düşünüyorsun merak ediyorum
Merak edecek bişiy yok.
Sen iyi ol, gerisi önemli değil inan...

Sen de sağol.
İyi ol.
Mutlu ol.
Sağlıklı ol.
Lütfen...

İnşallah.. Farkındayım halim berbat gözüküyor çoğu zaman da öyle gerçekten.
Fakat toplamaya çalışıyorum, iş başvurularında bulundum, yaz için bir kaç kurs baktım, tatil planı yapıyorum.
Zayıflamaya çalışıyorum, eşime yaptırımlarda bulunmaya çalışıyorum.
Çokta sevgisiz yaşamıyorum aslında, mesela geçen sevdiğim bir çiçeği alıp gelmiş.
Ne bileyim, bilmiyorum, toparlanmaya bir şeyler yapmaya çalışıyorum :/

Ya muge zaten cevrendeki felaket tellallari senin de psikolojini etkiliyor. Aslinda bence sevgi problemin yok ve esinin suan elestirdigin bazi seyleri zaten asik oldugun yonlerinden birkaci degil mi? Ama issizlik, beraberinde gelen yalnizlik, muhtemelen samimi bir arkadas eksikligi ve deee en onemlisi cocuk isteme psikolojisi seni bu dusunce ve takintilara itiyor.
Aslinda dusundugun kadar cukurda degilsin sadece psikolojin seni "drama queen" moduna sokuyor
Silkelen yaaa

Müge'cim geçmiş olsun. Eşinden bu anlamda hiç şüphe duymamıştım ben zaten. Sizin farklı sorunlarınız var ve bunların temelinde eşinin bencilliği yatıyor. Ama dediğim gibi aldatma ihtimali hiç görmedim ben. Üzme sen kendini. Muck.

Face şifresini biliyorsunuz baktığınıza göre..gizli işler çevirecek biri olsa asla vermezdi şifresini sizin okuyacaginizi bile bile. içinizi ferah tutun.bir de olaya onun açısından bakalim.. Eşi kendisine guvenmiyor.onun açısından da üzücü,yıpratıcı bir şey.Tabi her erkek üzülecek hassas yapiya sahip olmasa da esiniz anlayisli biri gibi.unutun gitsin.mutlu olmaya bakın.böyle olaylar mutluluğunuzu gölge dusurmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…