Oh be ben de rahatladim burda
Firsat bu firsat sen de gir duygu somurusune, hep senin yuzunden boyle seyler kurar oldum yalnizliktan, ilgisizlikten diye
Ay cok sevindim yaaa bu da hpimize kapak olsun
bosuna caninizi sıkmışsiniz, iyi ki ters bir şey yapmadınız, sakin kalmak her zaman doğru davranıştır :)
Kızlar eşim geldi, yedi buçuk sekiz gibi.
Normalde planım laflarken dolaylı yoldan sormaktı ama canım o kadar sıkıldı ki yorumlardan sonra tutamadım kendimi. Gelir gelmez açıkça mesajlaşmalarını sordum, ne demek oluyor dedim.
Başta hatırlamamış gibi yaptı sonra " hee evet, düğününe davet etmiş görmedin mi?" dedi
Hayır dedim, mesajlaşmışsınız ve sen silmişsin mesajları, kendine iyi bak filan yazıyor dedim.
Tamam işte facebookta davet etkinliği yapmış, mesaj olarakta düğünde görüşürüz demek istemiş dedi. Sonraki geyiklerde "sonunda evleniyorsun" tarzında geyiklermiş, grupça buluşma planı da düğün içinmiş, mesajlarda kimler geliyor filan demişlerdi ama bir yer ismi filan yoktu. Bu hafta sonuymus kızın düğünü, gitmeyi düşünmedim, aklıma bile gelmedi dedi.
Ben bozuk olduğum için kendince baya eğlendi bile, uzatınca da facebooku açıp etkinliği gösterdi, hakkatende evleniyormuş kız.
"Yanlış anlamış olabilirsin ama ben anlatıktan sonra bana inanmak zorundasın bu guvensızlıgın benı cok uzuyor" dedi.
Özetle ikna oldum sanırım kızlar, en azından o davetiyeyi gördüm. Çok salağım kızın profilini doğru dürüst incelememişim, o anın siniri ve paniğiyle.
Herkese çok tşk ediyorum. Yanımda oldunuz, bana moral veren
Hadi gelmiş geçmiş olsun...
Merak edecek bişiy yok.Laaleediğer yorumunu da okudum.
Bana teorilerini anlatır mısın? Gerçekten merak ediyorum. Bu kobu için değil genel olarak halimi bildiğin için ne düşünüyorsun merak ediyorum
Merak edecek bişiy yok.
Sen iyi ol, gerisi önemli değil inan...
Sen de sağol.Peki madem, sağol :)
Aslina bakarsan kapristen fazlasini hakediuor usagi daOh be rahatladım bak ben burda gerilmiştim vallaaalizzwell inde dediği gibi kullan bu durumu bi kaprisi hakediyo artık valla
Sen de sağol.
İyi ol.
Mutlu ol.
Sağlıklı ol.
Lütfen...
Oh be rahatladım bak ben burda gerilmiştim vallaaalizzwell inde dediği gibi kullan bu durumu bi kaprisi hakediyo artık valla
Aslina bakarsan kapristen fazlasini hakediuor usagi damugenin hatri var
Sagol canim oyleyizdir ayiptir soylemesiKızlar çoooook tatlısınız yerim sizi :)
Ya muge zaten cevrendeki felaket tellallari senin de psikolojini etkiliyor. Aslinda bence sevgi problemin yok ve esinin suan elestirdigin bazi seyleri zaten asik oldugun yonlerinden birkaci degil mi? Ama issizlik, beraberinde gelen yalnizlik, muhtemelen samimi bir arkadas eksikligi ve deee en onemlisi cocuk isteme psikolojisi seni bu dusunce ve takintilara itiyor.İnşallah.. Farkındayım halim berbat gözüküyor çoğu zaman da öyle gerçekten.
Fakat toplamaya çalışıyorum, iş başvurularında bulundum, yaz için bir kaç kurs baktım, tatil planı yapıyorum.
Zayıflamaya çalışıyorum, eşime yaptırımlarda bulunmaya çalışıyorum.
Çokta sevgisiz yaşamıyorum aslında, mesela geçen sevdiğim bir çiçeği alıp gelmiş.
Ne bileyim, bilmiyorum, toparlanmaya bir şeyler yapmaya çalışıyorum :/
Konu cozuldu yaa megerbkiz evleniyormus, dugunune cagqrmis kocadini msjlar o msjlarmisEski sevgiliden arkadas filan olmaz,esinin seni bu konusmalardan haberdar etmesi gerekirdi habersiz yapinca gizli isler ceviriyor gibi insanin aklina hersey gelir
Konu cozuldu yaa megerbkiz evleniyormus, dugunune cagqrmis kocadini msjlar o msjlarmis
Kızlar eşim geldi, yedi buçuk sekiz gibi.
Normalde planım laflarken dolaylı yoldan sormaktı ama canım o kadar sıkıldı ki yorumlardan sonra tutamadım kendimi. Gelir gelmez açıkça mesajlaşmalarını sordum, ne demek oluyor dedim.
Başta hatırlamamış gibi yaptı sonra " hee evet, düğününe davet etmiş görmedin mi?" dedi
Hayır dedim, mesajlaşmışsınız ve sen silmişsin mesajları, kendine iyi bak filan yazıyor dedim.
Tamam işte facebookta davet etkinliği yapmış, mesaj olarakta düğünde görüşürüz demek istemiş dedi. Sonraki geyiklerde "sonunda evleniyorsun" tarzında geyiklermiş, grupça buluşma planı da düğün içinmiş, mesajlarda kimler geliyor filan demişlerdi ama bir yer ismi filan yoktu. Bu hafta sonuymus kızın düğünü, gitmeyi düşünmedim, aklıma bile gelmedi dedi.
Ben bozuk olduğum için kendince baya eğlendi bile, uzatınca da facebooku açıp etkinliği gösterdi, hakkatende evleniyormuş kız.
"Yanlış anlamış olabilirsin ama ben anlatıktan sonra bana inanmak zorundasın bu guvensızlıgın benı cok uzuyor" dedi.
Özetle ikna oldum sanırım kızlar, en azından o davetiyeyi gördüm. Çok salağım kızın profilini doğru dürüst incelememişim, o anın siniri ve paniğiyle.
Herkese çok tşk ediyorum. Yanımda oldunuz, bana moral veren
O konuda hemfikirizAaa diger yorumlari okumadim iyi bari en azindan anlasilmis durum :) ama yinede eski sevgiliden arkadas olmaz :)