Ay okurken bende öyle bi etkinlik var mı acaba diye düşündüm şükür varmış
Bu kızda evlenirken onca telaşı varken aklına senin kocan mı gelmiş
Herkes bi cins valla artık memlekette
Ama iyi bari sonuca sevindim
Etkinlik bende gördüm de şu an sallıyo mu onun için etkinlik düzenlenmiş mi diye sordumEtkinlik var banada hep gelir arkadaşlarımdan . Evleniyoruz , nişanlanıyoruz vs . arkadaş listesinde ya eşine mesaj otomatik gelmiştir . Aslında ben evlendiği adam nasıl eski sevgiliyi düğüne çağırmasına birşey dememiş onu anlayamadım
Söylesene bir şeyler, inan üzülmüycem, belki beni silkeler :/
Kendi tlfnunda messengerdan esinin facesine giris yap. Msj geldiği anda silinmeden okuma sansin olur.ayrica acele etme bir süre takip et.Kızlar selam,
İkide bir konu açar oldum farkındayımama derdim bitmiyo ki. Ben mi çok vesveseliyim bilmiyorum ama sizden başka kimseyle de paylaşmak istemiyorum bunları.Umarım bir tanıdığıma rastgelmem buralarda :)
Eşim şehirdışında iş için yine. Ben dün akşam bir şeye bakmak için facebook una girdim. Normalde pek kullanmaz facebook unu, o yüzden bende hiç kontrol etmem yani :) :/ Neyse mesajlarına baktım ve eski sevgilisiyle mesajlarını gördüm. Bunların ünide büyük bir arkadaş grubu vardı ve o kızla bir dönem sevgili olup ayrılmışlar arkadaş olarak kalmaya devam etmişler. Ben kızdan dolayısıyla hoşlanmasam da farklı şehirlerde olduğumuz için ve görüşmedikleri için umrumda değildi. Fakat kızla geçen hafta mesajlaşmışlar atıyorum salı gunu kızın "gorusuruz kendıne ıyı bak" mesajı var sadece oncesınde bır sey yok, çarsamba gunu de anlam veremediğim bir geyik yapmışlar ve grupla buluşma planı yapmışlar.
Benım bunlardan hıc haberım yok! Bana onunla mesajlastım grupla goruscem tarzında bır sey soylemedı, o grupta kızda ıs ıcın gıttıgı sehırde. Dun aksamdan berı sınır kupu oldum. Arayıp azına etmek ıstıyorum ama bır yandan yanlıs bır sey yapmayım dıyorum.
Sızce bu mesajlar ne? Arkadaşcadır dımı? Bekleyıp geldıgınde sorayım dımı. Ay kafam cok karıstı ama herhalde aldatılmıyorumdur dımı ya sonucta facebookta bırakmazdı herhalde? dımı ya?
Kafam oldu bı mılyon. Ben napayım kısacası kızlar, bı akıl verın :/
Ya muge zaten cevrendeki felaket tellallari senin de psikolojini etkiliyor. Aslinda bence sevgi problemin yok ve esinin suan elestirdigin bazi seyleri zaten asik oldugun yonlerinden birkaci degil mi? Ama issizlik, beraberinde gelen yalnizlik, muhtemelen samimi bir arkadas eksikligi ve deee en onemlisi cocuk isteme psikolojisi seni bu dusunce ve takintilara itiyor.
Aslinda dusundugun kadar cukurda degilsin sadece psikolojin seni "drama queen" moduna sokuyor
Silkelen yaaa
Müge'cim geçmiş olsun. Eşinden bu anlamda hiç şüphe duymamıştım ben zaten. Sizin farklı sorunlarınız var ve bunların temelinde eşinin bencilliği yatıyor. Ama dediğim gibi aldatma ihtimali hiç görmedim ben. Üzme sen kendini. Muck.
Mugecim sen cok basibos biraktin bu adami bence.
Haber var mi peki?
Etkinlik var banada hep gelir arkadaşlarımdan . Evleniyoruz , nişanlanıyoruz vs . arkadaş listesinde ya eşine mesaj otomatik gelmiştir . Aslında ben evlendiği adam nasıl eski sevgiliyi düğüne çağırmasına birşey dememiş onu anlayamadım
Etkinlik bende gördüm de şu an sallıyo mu onun için etkinlik düzenlenmiş mi diye sordum
Evet kızın da çeyiz telaşı ev telaşı bitmiş aklına eski sevgili mi gelmiş
Hepsi bi tuhaf
Hayatım çok tşk ederim iyki varsın ya seviyom seni <3
Laale nin soylediklerine kulak ver bence.
Demek ki bu insanlar sevgililiği hiç becerememiş zamanındamugehatun , zaten becerebilselerdi uzun yıllar flört eder ve sonunda evlenirlerdi, belli ki sadece arkadaş olmayı başarabilmişler ve birbirlerini eski arkadaş olarak görüyorlar sadece. Ondan çağırmış kız da, bunda tuhaf bir şey görmedim ben. Ben eski sevgiliyle arkadaş kalınmasını anlamasam da benden önce çoktan arkadaşlığa dönüşmüş, üzerinden böyle arkadaş arkadaş yıllar geçmişse hiç dert etmem kendime, sen de etme derim. Belli ki onlar ki hiç tam anlamıyla bir sevgililik yaşamadılar, ki kız da çağırıyor tüm arkadaşlarıyla birlikte rahat rahat.
Baştan beri benim aklıma ciddi bir şey hiç gelmedi, konuyu sonuçlanınca okuduğumdan öncesinde yazamadım. Mesajlar dışarıdan bakınca silinmiş gibi görünüyor olmasına karşın altından çok başka bir konu çıkınca da ben şaşırmadım şahsen.
Başka insanlar ve ilişkiler söz konusuyken benzer koşullardayken bir aldatılma oldu diye, her olay aynı şekilde sonuçlanacak değil elbette. Bu yüzden bir şüphe oluştuğunda önce eşi-sevgiliyi sakince gözlemlemek ya da bir kanıt sunacak mı diye açık bir şekilde konuşmak gerektiğini düşünüyorum. Eşinle diğer sorunlarını bilmiyorum, diğer konularına denk gelemedim ama bu konuda bu kadar yoruma karşın kendini tutup aramadığın ve dönünce yüz yüze konuştuğun için seni ayrıca tebrik ediyorum. İyi ki kalkıp gitmeye kalkmamış ya da arayıp olay çıkarmamışsın
Sev beni Müge. Ben de bugün bunalımdayım kocamı iş için bağlantıda olduğu bir kadından kıskandım. Kadını stalkladım Ucla falan dedi kapadım moralim bozuldu. Vive kim ki oldum. Kendimi dev bir değersizlik balonunda hissediyorum bebişim
ucla ne kız ben var anlamamak. Kızım boşveeeer yaa o kadın kesin mutsuzdurSenin dırnağın etmez bebişim yaa
Los Angeles üniversitesi bebişim ya sorma çok ezildim. Kadın benimkini sabah 9:30 da aramış neden aradı diye dellendim. İçime Elif kaçtı bir an kıza yüklendim ahı tuttu sanırım
hahaha, ay kıyamam. Kız öyle deme, demek ben "Ucla" yı görsem öyle bakakalcakmışım, ne beterler var, lütfen şükret
Hem losangeles üniversitesi nedir ki yaa, bir harward diiil
Neden aramış öğrendin mi?