Face mesajları

Etkinlik var banada hep gelir arkadaşlarımdan . Evleniyoruz , nişanlanıyoruz vs . arkadaş listesinde ya eşine mesaj otomatik gelmiştir . Aslında ben evlendiği adam nasıl eski sevgiliyi düğüne çağırmasına birşey dememiş onu anlayamadım

Etkinlik bende gördüm de şu an sallıyo mu onun için etkinlik düzenlenmiş mi diye sordum
Evet kızın da çeyiz telaşı ev telaşı bitmiş aklına eski sevgili mi gelmiş
Hepsi bi tuhaf

Kendi tlfnunda messengerdan esinin facesine giris yap. Msj geldiği anda silinmeden okuma sansin olur.ayrica acele etme bir süre takip et.

Demek ki bu insanlar sevgililiği hiç becerememiş zamanında mugehatun , zaten becerebilselerdi uzun yıllar flört eder ve sonunda evlenirlerdi, belli ki sadece arkadaş olmayı başarabilmişler ve birbirlerini eski arkadaş olarak görüyorlar sadece. Ondan çağırmış kız da, bunda tuhaf bir şey görmedim ben. Ben eski sevgiliyle arkadaş kalınmasını anlamasam da benden önce çoktan arkadaşlığa dönüşmüş, üzerinden böyle arkadaş arkadaş yıllar geçmişse hiç dert etmem kendime, sen de etme derim. Belli ki onlar ki hiç tam anlamıyla bir sevgililik yaşamadılar, ki kız da çağırıyor tüm arkadaşlarıyla birlikte rahat rahat.

Baştan beri benim aklıma ciddi bir şey hiç gelmedi, konuyu sonuçlanınca okuduğumdan öncesinde yazamadım. Mesajlar dışarıdan bakınca silinmiş gibi görünüyor olmasına karşın altından çok başka bir konu çıkınca da ben şaşırmadım şahsen.

Başka insanlar ve ilişkiler söz konusuyken benzer koşullardayken bir aldatılma oldu diye, her olay aynı şekilde sonuçlanacak değil elbette. Bu yüzden bir şüphe oluştuğunda önce eşi-sevgiliyi sakince gözlemlemek ya da bir kanıt sunacak mı diye açık bir şekilde konuşmak gerektiğini düşünüyorum. Eşinle diğer sorunlarını bilmiyorum, diğer konularına denk gelemedim ama bu konuda bu kadar yoruma karşın kendini tutup aramadığın ve dönünce yüz yüze konuştuğun için seni ayrıca tebrik ediyorum. İyi ki kalkıp gitmeye kalkmamış ya da arayıp olay çıkarmamışsın

Is icin o sehire gitmek bahene eski sevgili şahane. Esin birseyler karistiriyir hatta son durumda eline yuzune karistirmis belli hemen elini beline koyup dikilme karsisina zeytinyagi gibi uste cikacaktir iyice emin olmalisin.

Haklısın kuzum, tam olarak durumum böyle aslında. Baktığımda hayatımın çok olumlu yönleri de var. Fakat yaşarken ve insan depresif olmaya meyilliyken hep en kötüsünü konuşuyor.
Artık silkelencem, söz! :)

Hayatım çok tşk ederim iyki varsın ya seviyom seni <3

Etkinlik bende gördüm de şu an sallıyo mu onun için etkinlik düzenlenmiş mi diye sordum
Evet kızın da çeyiz telaşı ev telaşı bitmiş aklına eski sevgili mi gelmiş
Hepsi bi tuhaf

Şöyle ki kızlar, onlar ünide samimi bir grup arkadaştı. Eşim de onları çağırmıştı evlenirken, kızda. Yani aralarında eski sevgilikten ziyade "arkadaşız" muhabbeti dönüyor. Dedim ya bana da zamanında postayı koymuştu bu konuda.

Hayatım çok tşk ederim iyki varsın ya seviyom seni <3

Sev beni Müge. Ben de bugün bunalımdayım kocamı iş için bağlantıda olduğu bir kadından kıskandım. Kadını stalkladım Ucla falan dedi kapadım moralim bozuldu. Vive kim ki oldum. Kendimi dev bir değersizlik balonunda hissediyorum bebişim

Benim içinde gerçekten çok zor oldu ama dayanmak zorundaydım, atlayıp gitmek, bağırıp çağırmak benim için çözüm olmayacaktı dahası böyle bir şey gerçekten olsaydı ispatlamak boşanmama nafakama yardımcı olurdu elbetteki ama kalp kırıklığıma iyi gelmezdi çünkü ben eşimi seviyorum. Dahası ona konduramadım da, hani planlı programlı beni aldatması tam karaktersiz işi çünkü. Evet sorunlarımız var ama en azından karaktersiz, şerefsiz değil.
Zamanında bana resti çekti, dediğin gibi becerememişler arkadaş kalmışlar demekki. "Sevgilisi için arkadaşlarını silenlerden olmam" demişti. Şimdi onun için sadece arkadaş ve önemsiz olduğunu anladım.
Tşk ederim yorumun ve desteğin için <3

ucla ne kız ben var anlamamak. Kızım boşveeeer yaa o kadın kesin mutsuzdur Senin dırnağın etmez bebişim yaa

ucla ne kız ben var anlamamak. Kızım boşveeeer yaa o kadın kesin mutsuzdur Senin dırnağın etmez bebişim yaa

Los Angeles üniversitesi bebişim ya sorma çok ezildim. Kadın benimkini sabah 9:30 da aramış neden aradı diye dellendim. İçime Elif kaçtı bir an kıza yüklendim ahı tuttu sanırım

Los Angeles üniversitesi bebişim ya sorma çok ezildim. Kadın benimkini sabah 9:30 da aramış neden aradı diye dellendim. İçime Elif kaçtı bir an kıza yüklendim ahı tuttu sanırım

hahaha, ay kıyamam. Kız öyle deme, demek ben "Ucla" yı görsem öyle bakakalcakmışım, ne beterler var, lütfen şükret
Hem losangeles üniversitesi nedir ki yaa, bir harward diiil
Neden aramış öğrendin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…