Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun uzun açıklamışsınız teşekkür ederim. Tecrübeli olduğunuz, yaklaşım ve seçtiğiniz kelimelerden belli oluyordu, bu yüzden size sordum bu soruyu.Ben karpuz kabuğu olarak bir imada bulunmadım aslın da.
Burada yapılan yorumlar da çoğunluğu "Ben olsam telf açar aazına s..." gibi bir tavsiyede bulunmuş. Bende bunların üzerinden böyle bir hataya düşüp eşini yanlış bişey yapmaya itme derken belki eşi karakter olarak insanları kırmayan bir tiptir ve facete ki kızı başından salmak için tamam hı vs demiş olabilir. Ve durumun içeriğini öğrenemden verilecek yanlış bir tepki de şehir dışında olan eş "bu kadın beni dinlemeden sormadan beni kendisini aldatmakla itham etti madem öyle bende gidip grupla görüşeyim de en azından boşuna laf ve itham yememiş olurum" diyebilir.
Erkeklerin çoğun da bu huy vardır.
Bir konuda şayet hiç günahları yoksa ve kendisini dinlemeden aşırı tepki vermek
işi inada bindirip huzuru bozmaktan başka bir işe yaramaz.
Ben bunu demek istedim.
Yoksa bir buluşmayla kadın koynuna gireceği aklıma bile gelmedi
Elbette sizin yazdığınız durum çok doğru.
Genelde pek fantastik biri değilimdir olaylar karşısında gerçekçi ve olumlu düşünen yapıcı biriyimdir.
Ben insanları çok çabuk harcayamam önce dinlerim anlarım biraz da kadınlık iç güdülerimi kullanırım ve ona göre hareket ederim.
Çok şüpheli bir durum karşısında uzaktan belli etmeden gözlemler takip ederim.
Çünkü olmayan bir konu karşısında yapılan yanlış bir hareket kişilerin tüm hayatını mutsuz edebilir.
(Sayın kerdeşim sizi tenzih ederim sakın üzeeini alınmayın. Bundan sonra ki cümlelerim sizin şansınıza münhasır yazılmadı)
Bu benim düşüncem. Kimse benim gibi düşünmüyor diye asla saygısızlık yapmam.
Başkaları da benim gibi düşünmüyor diye de bana saygısızlık yapmasın lütfen.
Ah benim canım ne özürü ne saygısızlığı Estağfurullah lütfen?Uzun uzun açıklamışsınız teşekkür ederim. Tecrübeli olduğunuz, yaklaşım ve seçtiğiniz kelimelerden belli oluyordu, bu yüzden size sordum bu soruyu.
Son cümlenize istinaden, bir saygısızlık ettiysem özür dilerim.
pro üyelik üst düzey üye anlamında değil sadece onlar cinsellik bölümüne yazma gibi birtakım ek imkanlara sahip:) yani pro üyenin şikayet etmesiyle normal bi üyenin etmesi arasında fark yok. pro üyeler ücretli üye. o kadar:)Ah benim canım ne özürü ne saygısızlığı Estağfurullah lütfen?
O cümlelerimin seninle alakası hiç yok.
Sadece ne vakit yorum yapsam benim gibi düşünmediği için benim yorumuma istinaden bana hakaret edip bana yersiz yorumlar yazan kişiler için açıklama gereği duydum.
Çünkğ benim tarzım ve uslubum asla değişmez kimseyi şahsen hedef almam hakaret etmem saygısızlık yapmam ama nedense bana hakaret eden bir kaç pro üyeye uslubumu bozmadan onların seviyesine düşmeden cevap hakkımı kullandım diye beni Kural ihlali uygunsuz kelime saygısızlık gibi sebeplerle defalarca Kk dan uzaklaştırığ beni engellediler.
Ama bana hakaret edenlere uyarı cezası falan verilmedi bende hepsini göz ardı ettim.
Bundan böyle bana sataşanlar olduğunda cvp yazmadan göz ardı ediyorum.
Bir yandan zorlu bir gebelik öte yandan sağlık sorunlarım duygusal olmam bana yetiyor birde densiz insanlara laf yetiştirmek beni daha da üzer.
Bazen yorumları okuyorum aman Allah'ım sallayan sallayana mahalle teyze ağzında kelimeler mermi gibi havada uçuşuyor konuyu bilerek 2 veya 3 gün takip ediyorum hiçbiri uyarı cezası almamış hala sallıyorlar.
Demek ki benim uslubum fazla kibar kalınca sırıtıyor demek ki
Oh be ben de rahatladim burdaKızlar eşim geldi, yedi buçuk sekiz gibi.
Normalde planım laflarken dolaylı yoldan sormaktı ama canım o kadar sıkıldı ki yorumlardan sonra tutamadım kendimi. Gelir gelmez açıkça mesajlaşmalarını sordum, ne demek oluyor dedim.
Başta hatırlamamış gibi yaptı sonra " hee evet, düğününe davet etmiş görmedin mi?" dedi
Hayır dedim, mesajlaşmışsınız ve sen silmişsin mesajları, kendine iyi bak filan yazıyor dedim.
Tamam işte facebookta davet etkinliği yapmış, mesaj olarakta düğünde görüşürüz demek istemiş dedi. Sonraki geyiklerde "sonunda evleniyorsun" tarzında geyiklermiş, grupça buluşma planı da düğün içinmiş, mesajlarda kimler geliyor filan demişlerdi ama bir yer ismi filan yoktu. Bu hafta sonuymus kızın düğünü, gitmeyi düşünmedim, aklıma bile gelmedi dedi.
Ben bozuk olduğum için kendince baya eğlendi bile, uzatınca da facebooku açıp etkinliği gösterdi, hakkatende evleniyormuş kız.
"Yanlış anlamış olabilirsin ama ben anlatıktan sonra bana inanmak zorundasın bu guvensızlıgın benı cok uzuyor" dedi.
Özetle ikna oldum sanırım kızlar, en azından o davetiyeyi gördüm. Çok salağım kızın profilini doğru dürüst incelememişim, o anın siniri ve paniğiyle.
Herkese çok tşk ediyorum. Yanımda oldunuz, bana moral veren