Face mesajları

Vallaha bu vakte kadar durman bile başarı ben olsam çoktaaan ortalığı toz,duman etmiştimÖleyim mi,Öldüreyim der başlardım vallaha

Neye karar verdiniz bilmiyorum ama ben pazartesi günü sevgilimin laptopunda geri dönüşüm kutusunda 2 sene önce bir ara görüştüğü bir kızla 2 tane fotoğrafını gördüm. Ben görürsem arıza çıkarmayayım diye silmiş. Gördüğümde o işteydi. Hemen mesaj attım. Esip gürledim. Tabi hemen eve geldi. Yaklaşık 3.5 saat laf anlatmaya çalıştı. Esip gürleme sebebim fotolar değil başka sebeplerdi. Neyse tatlıya bağladık. Senin yaşadığını yaşasam daha büyük arıza çıkarırım. Eski olan kimseyle yazışamaz, konuşamaz, görüşemez. Çok netim bu konuda.

Ben diyorumki madem düğün varmış madem etkinlik davetiye filan acaba hep berabermi gitsek o düğüne

şuan aynı şehirdeler ve sen ''görüşürüz'' mesajı yakaladın.
ya bir çocuk bile inanmaz onların görüşmeyeceğine.

onlar buluşmazsa ben mesleğimi bırakırım.

Erkeklerin bu lüzumsuz hareketleri...insanı deli ediyor yav. halbuki insana eşinden başkasından hayır gelmez. Bunu anlamak için illa eşi kaybetmek mi gerekiyor. Lüzumsuz yaratıklar

madem gitmeyecekmiş niye görüşürüz yazmış. müge önceki konunda da yazdım burda da yazıyorum bak adam evi sadece otel gibi kullanıyor. tüm gün dışarda arkadaşlarıyla seni de boşvermiş durumda. bu olaya çözüm bul derim

Sevgilimin kız arkadaşları olabilir ya da eşimin bu gayet normal ve insani.Ama eski sevgilisiyle arkadaş olarak görüşmesi ya da görüşmelerini arkadaşça olarak adlandırabilmem mümkün değil. Bu sebeple benim için arayıp ağzına etmek, bavulunu kapının önünde bırakmak , eve almamak gibi aktiviteler ''yanlış birşey'' olmazdı.

Ay okurken bende öyle bi etkinlik var mı acaba diye düşündüm şükür varmış
Bu kızda evlenirken onca telaşı varken aklına senin kocan mı gelmiş
Herkes bi cins valla artık memlekette
Ama iyi bari sonuca sevindim

Bulmuşsun bacım bak isteyince oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…