Face mesajları

Vallaha bu vakte kadar durman bile başarı ben olsam çoktaaan ortalığı toz,duman etmiştim:deli:Öleyim mi,Öldüreyim der başlardım vallaha:-)

Neye karar verdiniz bilmiyorum ama ben pazartesi günü sevgilimin laptopunda geri dönüşüm kutusunda 2 sene önce bir ara görüştüğü bir kızla 2 tane fotoğrafını gördüm. Ben görürsem arıza çıkarmayayım diye silmiş. Gördüğümde o işteydi. Hemen mesaj attım. Esip gürledim. Tabi hemen eve geldi. Yaklaşık 3.5 saat laf anlatmaya çalıştı. Esip gürleme sebebim fotolar değil başka sebeplerdi. Neyse tatlıya bağladık. Senin yaşadığını yaşasam daha büyük arıza çıkarırım. Eski olan kimseyle yazışamaz, konuşamaz, görüşemez. Çok netim bu konuda.

şuan aynı şehirdeler ve sen ''görüşürüz'' mesajı yakaladın.
ya bir çocuk bile inanmaz onların görüşmeyeceğine.

onlar buluşmazsa ben mesleğimi bırakırım.

Erkeklerin bu lüzumsuz hareketleri...insanı deli ediyor yav. halbuki insana eşinden başkasından hayır gelmez. Bunu anlamak için illa eşi kaybetmek mi gerekiyor. Lüzumsuz yaratıklar :kızgın:

madem gitmeyecekmiş niye görüşürüz yazmış. müge önceki konunda da yazdım burda da yazıyorum bak adam evi sadece otel gibi kullanıyor. tüm gün dışarda arkadaşlarıyla seni de boşvermiş durumda. bu olaya çözüm bul derim

Sevgilimin kız arkadaşları olabilir ya da eşimin bu gayet normal ve insani.Ama eski sevgilisiyle arkadaş olarak görüşmesi ya da görüşmelerini arkadaşça olarak adlandırabilmem mümkün değil. Bu sebeple benim için arayıp ağzına etmek, bavulunu kapının önünde bırakmak , eve almamak gibi aktiviteler ''yanlış birşey'' olmazdı.

Kızlar eşim geldi, yedi buçuk sekiz gibi.
Normalde planım laflarken dolaylı yoldan sormaktı ama canım o kadar sıkıldı ki yorumlardan sonra tutamadım kendimi. Gelir gelmez açıkça mesajlaşmalarını sordum, ne demek oluyor dedim.

Başta hatırlamamış gibi yaptı sonra " hee evet, düğününe davet etmiş görmedin mi?" dedi
Hayır dedim, mesajlaşmışsınız ve sen silmişsin mesajları, kendine iyi bak filan yazıyor dedim.
Tamam işte facebookta davet etkinliği yapmış, mesaj olarakta düğünde görüşürüz demek istemiş dedi. Sonraki geyiklerde "sonunda evleniyorsun" tarzında geyiklermiş, grupça buluşma planı da düğün içinmiş, mesajlarda kimler geliyor filan demişlerdi ama bir yer ismi filan yoktu. Bu hafta sonuymus kızın düğünü, gitmeyi düşünmedim, aklıma bile gelmedi dedi.
Ben bozuk olduğum için kendince baya eğlendi bile, uzatınca da facebooku açıp etkinliği gösterdi, hakkatende evleniyormuş kız.
"Yanlış anlamış olabilirsin ama ben anlatıktan sonra bana inanmak zorundasın bu guvensızlıgın benı cok uzuyor" dedi.

Özetle ikna oldum sanırım kızlar, en azından o davetiyeyi gördüm. Çok salağım kızın profilini doğru dürüst incelememişim, o anın siniri ve paniğiyle.

Herkese çok tşk ediyorum. Yanımda oldunuz, bana moral veren
Ay okurken bende öyle bi etkinlik var mı acaba diye düşündüm şükür varmış
Bu kızda evlenirken onca telaşı varken aklına senin kocan mı gelmiş
Herkes bi cins valla artık memlekette
Ama iyi bari sonuca sevindim

Ay okurken bende öyle bi etkinlik var mı acaba diye düşündüm şükür varmış
Bu kızda evlenirken onca telaşı varken aklına senin kocan mı gelmiş
Herkes bi cins valla artık memlekette
Ama iyi bari sonuca sevindim

Bulmuşsun bacım bak isteyince oluyormuş :halay:

X