Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelişme var mı gençler
Ne zaman dönüyo bu koca
Burda ben bile çatladım
Sahife no verir insna ya da bi özet geçerAy Müge yerine ben çatladım. Kocası döndü dün akşam, sanırım 18' de açıklaması var Müge' nin
Ay okurken bende öyle bi etkinlik var mı acaba diye düşündüm şükür varmışKızlar eşim geldi, yedi buçuk sekiz gibi.
Normalde planım laflarken dolaylı yoldan sormaktı ama canım o kadar sıkıldı ki yorumlardan sonra tutamadım kendimi. Gelir gelmez açıkça mesajlaşmalarını sordum, ne demek oluyor dedim.
Başta hatırlamamış gibi yaptı sonra " hee evet, düğününe davet etmiş görmedin mi?" dedi
Hayır dedim, mesajlaşmışsınız ve sen silmişsin mesajları, kendine iyi bak filan yazıyor dedim.
Tamam işte facebookta davet etkinliği yapmış, mesaj olarakta düğünde görüşürüz demek istemiş dedi. Sonraki geyiklerde "sonunda evleniyorsun" tarzında geyiklermiş, grupça buluşma planı da düğün içinmiş, mesajlarda kimler geliyor filan demişlerdi ama bir yer ismi filan yoktu. Bu hafta sonuymus kızın düğünü, gitmeyi düşünmedim, aklıma bile gelmedi dedi.
Ben bozuk olduğum için kendince baya eğlendi bile, uzatınca da facebooku açıp etkinliği gösterdi, hakkatende evleniyormuş kız.
"Yanlış anlamış olabilirsin ama ben anlatıktan sonra bana inanmak zorundasın bu guvensızlıgın benı cok uzuyor" dedi.
Özetle ikna oldum sanırım kızlar, en azından o davetiyeyi gördüm. Çok salağım kızın profilini doğru dürüst incelememişim, o anın siniri ve paniğiyle.
Herkese çok tşk ediyorum. Yanımda oldunuz, bana moral veren
Ay okurken bende öyle bi etkinlik var mı acaba diye düşündüm şükür varmış
Bu kızda evlenirken onca telaşı varken aklına senin kocan mı gelmiş
Herkes bi cins valla artık memlekette
Ama iyi bari sonuca sevindim
Sizi denemiştim zatenBulmuşsun bacım bak isteyince oluyormuş
Sendende farklı bir cevap beklenemezdi Elif))sen olsan çoktan yolmustun hem adamı hemde o kadiniO mesajlar arkadaşça olsa bile evli bi adamın eski sevgilisiyle arkadaşlık etmesi de ne demek oluyo
Daha farklı nasıl bir cevap olacaktı ki çoğunluk aynı şeyi söylemiş zatenSendende farklı bir cevap beklenemezdi Elif))sen olsan çoktan yolmustun hem adamı hemde o kadini
Biliyorum canım. Bende aynı şeyi söyledim zaten.ama sen böyle durumlarda hep çok fevri davranırsın ya o açıdan dedim.yanlış anlama hemen yaniDaha farklı nasıl bir cevap olacaktı ki çoğunluk aynı şeyi söylemiş zaten
Yok yanlış anlamadım haklısın ben olsam heralde parçalardım Allah yaşatmasın diyelimBiliyorum canım. Bende aynı şeyi söyledim zaten.ama sen böyle durumlarda hep çok fevri davranırsın ya o açıdan dedim.yanlış anlama hemen yani