Face mesajları

Los Angeles üniversitesi bebişim ya sorma çok ezildim. Kadın benimkini sabah 9:30 da aramış neden aradı diye dellendim. İçime Elif kaçtı bir an kıza yüklendim ahı tuttu sanırım

M meredithgrey ben senin yorumlarını görürdüm, hiç bu taraklarda bezin yoktu sanki senin Şimdi girdiğin o kıskançlık krizinden sakince çıkmanı tavsiye ediyorum. Lütfen kontrolü elinden bırakma. UCLA falan hikaye, unutma ki hiçbir erkek eğitime bakıp da yakınlaşmaz bir kadınla, bir adamın ah bu kadın çok zeki diyip fanteziler kurduğunu hiç kafanda canlandırabiliyor musun En iyi ihtimalle erkekler saygı duyar böyle kadınlara, ama çoğunlukla da aman hırslı bir hatun zaten diyip çamur atarlar, ama aslında biraz çekinip korkarlar eğitimi yüksek ve zeki kadınlardan

Hem ne zeki kadınlarla evli olup da onun zekası ve kariyeri altında ezildiğinden hiç okumamış, mesleği olmayan (aman hanımlar lütfen kimse üzerine alınmasın başka bir şey kastediyorum) bir kadına gönlünü kaptıran da çok adam var. Bu işler üniversiteye göre olmaz, sen hiç erkek aklıyla yaklaşmamışsın olaya, kadın olarak değerlendirmişsin Elif'in adı geçince duramadım, girdim araya, ama unutma ki Elif bile yeniden terapiye başlayacaktı en son bu kıskançlıkları için, farkında o da aslında içten içe abarttığının sanki, sen de yol yakınken dön derim

Vallahi ya ne oldu bana hakkaten ? reglim de bittiydi ama Yok ya benimkisi arıza çıkarrmak için kıskançlık. Eşim bu ara yoğundu üstüne bizim emlakçıdan dolandırıldığımız evin satışı çıktı derken ilgilenmedi benimle. Bu tamamen onun arızasıydı aramızda kalsın Yoksa mesai saatinde iş yaptığı kişi tarafından aranmasında bir şey yok Çok utanıyooorummmm

Olur o zaman, dönemseldir Diğer komşu gürültüsü konusunu da gördüm az önce, stresli bir dönem sanırım, hepsi üstüste gelmiş herhalde..
Neyse, mugehatunun konusunu daha fazla işgal etmeyeyim... Umarım çabucak atlatırsın

Mügoş bana demez bişey yahu ama mune diyebilir :)))) Teşekkür ederim evet dönemsel oldu, taşınma stresi, dolandırılma stresi, iş arama stresi derken şiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…