M
meredithgrey
ben senin yorumlarını görürdüm, hiç bu taraklarda bezin yoktu sanki senin
Şimdi girdiğin o kıskançlık krizinden sakince çıkmanı tavsiye ediyorum. Lütfen kontrolü elinden bırakma. UCLA falan hikaye, unutma ki hiçbir erkek eğitime bakıp da yakınlaşmaz bir kadınla, bir adamın ah bu kadın çok zeki diyip fanteziler kurduğunu hiç kafanda canlandırabiliyor musun
En iyi ihtimalle erkekler saygı duyar böyle kadınlara, ama çoğunlukla da aman hırslı bir hatun zaten diyip çamur atarlar, ama aslında biraz çekinip korkarlar eğitimi yüksek ve zeki kadınlardan
Hem ne zeki kadınlarla evli olup da onun zekası ve kariyeri altında ezildiğinden hiç okumamış, mesleği olmayan (aman hanımlar lütfen kimse üzerine alınmasın başka bir şey kastediyorum) bir kadına gönlünü kaptıran da çok adam var. Bu işler üniversiteye göre olmaz, sen hiç erkek aklıyla yaklaşmamışsın olaya, kadın olarak değerlendirmişsin
Elif'in adı geçince duramadım, girdim araya, ama unutma ki Elif bile yeniden terapiye başlayacaktı en son bu kıskançlıkları için, farkında o da aslında içten içe abarttığının sanki, sen de yol yakınken dön derim