Son durumun ne olduğunu bilmiyorum ama ben kesinlikle eve gelene dek bişey demezdim telefon açtığın da ise renk vermezdim.
Olaya iyi tarafından bakalım.
Eşiniz eski üni arkadaşlarıyla görüşmek istemiş olabilir kız da onların için de olabilir bunda bir anormallik yok. Ve eşiniz tamamen normal arkadaş duygularıyla grupla görüşüp eskileri yad edip biraz kafa dağıtacak.
Şimdi siz kalkıp sizden uzak olan eşinizi arayıp bilmediğiniz ve emin olmadığınız bir konuda arayıp bağırıp hesap sorarsanız eşinizi olmayacak bir durumu yapar bir hale getirebilirsiniz.
Yani istemeden hataya süreklerseniz telafisi imkansız bir duruma sebep olabilirsiniz.
En iyisi eşinizin eve dönmesini bekleyin ve eşiniz geldikten bir gün sonra eşinizin yanında facebookuna girip mesajları o sırada görmüş gibi yapıp eşinize uygun bir dille sorun.
Hatta geçen gittiğin de grupla görüştünmü canım vs diye yumuşak davran.Zaten eşiniz sizin anlattığınıza göre dalavere çeviren biri değil.
Eminim eşiniz tüm samimiyetle size dürüst davranıp herşeyi anlatacaktır.
Unutmayın etki tepki doğurur.
Huzur insanın kendi elindedir canım.
Yeni evli olduğum zamanlar da eşimin işyerine uğramıştım ve işlerinde alımlı güzel bir kız vardı eşim beni gördüğünü de al mor olmuştu
Ben hiç renk vermedim kıza gidip selam dedim eşime de sanki arkadaşı gibi selam dedim oturdum kız benim eşi olduğumu anlamadı başladı tekrar sohbete "Ay lütfen bu akşam sinemaya gidelim gelmezsen gücenirim" gibi laflar etmeye
Eşim de kem kümler falan neyse usulca ayağa kalktım masanın arka tarafına geçtim eşimibin omuzlarına elimi koyup "Güzel kız inan gelmeyi çok isteriz ama bu akşam için başka planımız var değilmi aşkım" diyerek eşimin yanağına bir buse kondurdum
Kız affalı bön bön bize bakıyor
nutku tutulan eşim nasıl olduysa birden dillendi ve kıza dönüp "tanıştırmadım değilmi eşim N..." dedi.
Sonra kız neyse ben gideyim dedi ve gitti eşime hiç bişey sormadım bile çünkü kızın eşi e asıldığı bariz ortadaydı.
Ve ne kavga me huzursuzluk birşey yaşanmadı konu kapandı ve davranışımdan çok sonra eşim kendisini kıskanmadığımı sormuştu.Ben de "Elbet kıskanıyorum ama kendimi küçültecek ve aşağılayacak şekilde davranarak değil şayet gerçekten bir kusurunu görürsem hiç uzatmadan seni boşarım çok dert değil" demiştim.
Sana nacizhane tavsiyem biraz sabırlı ılımlı rahat ol.
Eşin şayey bir b..lar yediyse bu saatten sonra ağlamak bağırmak sadece seni yorar.