Face mesajları

benzetmek gibi olmasin burda bi arkadasin eski bi konusu vardi adam is seyahatine gidiyor orda eski ciktigiyla plan yapiyor otelde kaliyor zaten adam..kadin iskilleniyor yazismalari okumus.burdaki arkadaslar git baskin yap dediler.hatta kadin adamin kaldigi oteli ariyor esim yalnizmi kaliyor odada diye ee gorevlide esine soyleyince adam anliyor esinin suphelendigini kadin annesini cagiriyor bebegime bak ben iki gunlugune adamin yanina gitcem..kv dede kizim ben herkese agzinin payini verdim diyor gelinine..adaminda telle haberi oluyor esini suphelerinden.. bunlardan sonra esini ariyor adam itiraf ediyor herseyi yakalacagini anlayinnca az daha seytana uyacaktim diye kadin ugrasmasa uyacaktida zaten ayrilmaya niyetlendi ama naptilar bilmem.

Yalnız o konu kaç yüz sayfa olmuştu be! Sonunda da barıştı konu sahibesi eşiyle. Hatta kendisi de adamı kıskandırma yoluna gitti de adam gidip kaldıkları otelden aldı kadını. Olaylar olaylar :bicak:

Eski sevgiliden arkadas mi olur bence ya esin gibi kıza facedn mesaj at agzini ara nasil konustuklarina bak ya da direk kizla kendin olarak konus konu neymiş direk ogren

Yalnız o konu kaç yüz sayfa olmuştu be! Sonunda da barıştı konu sahibesi eşiyle. Hatta kendisi de adamı kıskandırma yoluna gitti de adam gidip kaldıkları otelden aldı kadını. Olaylar olaylar :bicak:

bana o olay fake gibi gelmişti ya. türk filmi gibiydi resmen.
ben olsam atlayıp gitmiştim adamın yanına. eyleme geçmişler mi geçmemişler mi bilemem de burada söylenildiği gibi adam niye bir tek ona yazsın ve neden silsin yazdıklarını. böyle iş mi olur. hiçbir şey yapmasa da adamın içten içe gururunu okşayıp heyecan yaşamasına neden olmuştur bu durum. eşine saygısı olan adam bunu yapmaz. işin içinde arkadaşlık olduğuna kesinlikle inanmıyorum.:KK12:

Hep kendimize göre yorumladık senin açından baktığımda zaten bu kızın eşinle arkadş olduğunu biliyomuşsun. Belki açıklaması vardır müge. Üzülmeni de istemiyorm ya. Kendimize göre yorumluyorz tbi herkesin evliliği ve adamı başka sonuçta huylar başka anlayışlar başka

Bilmiyorum ki canım ya, sessiz kal diyolar ama ben kalamıycam iki üç saate gelicek geldiği gibi sorucam.
:/

Bilmiyorum ki canım ya, sessiz kal diyolar ama ben kalamıycam iki üç saate gelicek geldiği gibi sorucam.
inşallah gözle görülr kanıtlı bi cevabı olur sana. Biz de eşeklik etmişz deriz. Konuşurken de mantıklı konuşmaya çalış. Eşin eski sevgili olan bi arkadaşıyla konuşmuş ortak bi alana da gidiliyor ama baş başa değiller. Olay bu şimdi düşünüp üstüne katma sen. Yanlış olan faceten yazışmaları bu yanlışa odaklan konuşurken

Kızlar selam,
İkide bir konu açar oldum farkındayım :KK43: ama derdim bitmiyo ki. Ben mi çok vesveseliyim bilmiyorum ama sizden başka kimseyle de paylaşmak istemiyorum bunları.Umarım bir tanıdığıma rastgelmem buralarda :)

Eşim şehirdışında iş için yine. Ben dün akşam bir şeye bakmak için facebook una girdim. Normalde pek kullanmaz facebook unu, o yüzden bende hiç kontrol etmem yani :) :/ Neyse mesajlarına baktım ve eski sevgilisiyle mesajlarını gördüm. Bunların ünide büyük bir arkadaş grubu vardı ve o kızla bir dönem sevgili olup ayrılmışlar arkadaş olarak kalmaya devam etmişler. Ben kızdan dolayısıyla hoşlanmasam da farklı şehirlerde olduğumuz için ve görüşmedikleri için umrumda değildi. Fakat kızla geçen hafta mesajlaşmışlar atıyorum salı gunu kızın "gorusuruz kendıne ıyı bak" mesajı var sadece oncesınde bır sey yok, çarsamba gunu de anlam veremediğim bir geyik yapmışlar ve grupla buluşma planı yapmışlar.

Benım bunlardan hıc haberım yok! Bana onunla mesajlastım grupla goruscem tarzında bır sey soylemedı, o grupta kızda ıs ıcın gıttıgı sehırde. Dun aksamdan berı sınır kupu oldum. Arayıp azına etmek ıstıyorum ama bır yandan yanlıs bır sey yapmayım dıyorum.

Sızce bu mesajlar ne? Arkadaşcadır dımı? Bekleyıp geldıgınde sorayım dımı. Ay kafam cok karıstı ama herhalde aldatılmıyorumdur dımı ya sonucta facebookta bırakmazdı herhalde? dımı ya?

Kafam oldu bı mılyon. Ben napayım kısacası kızlar, bı akıl verın :/
Son durumun ne olduğunu bilmiyorum ama ben kesinlikle eve gelene dek bişey demezdim telefon açtığın da ise renk vermezdim.
Olaya iyi tarafından bakalım.
Eşiniz eski üni arkadaşlarıyla görüşmek istemiş olabilir kız da onların için de olabilir bunda bir anormallik yok. Ve eşiniz tamamen normal arkadaş duygularıyla grupla görüşüp eskileri yad edip biraz kafa dağıtacak.
Şimdi siz kalkıp sizden uzak olan eşinizi arayıp bilmediğiniz ve emin olmadığınız bir konuda arayıp bağırıp hesap sorarsanız eşinizi olmayacak bir durumu yapar bir hale getirebilirsiniz.
Yani istemeden hataya süreklerseniz telafisi imkansız bir duruma sebep olabilirsiniz.
En iyisi eşinizin eve dönmesini bekleyin ve eşiniz geldikten bir gün sonra eşinizin yanında facebookuna girip mesajları o sırada görmüş gibi yapıp eşinize uygun bir dille sorun.
Hatta geçen gittiğin de grupla görüştünmü canım vs diye yumuşak davran.Zaten eşiniz sizin anlattığınıza göre dalavere çeviren biri değil.
Eminim eşiniz tüm samimiyetle size dürüst davranıp herşeyi anlatacaktır.
Unutmayın etki tepki doğurur.
Huzur insanın kendi elindedir canım.
Yeni evli olduğum zamanlar da eşimin işyerine uğramıştım ve işlerinde alımlı güzel bir kız vardı eşim beni gördüğünü de al mor olmuştu :KK70: Ben hiç renk vermedim kıza gidip selam dedim eşime de sanki arkadaşı gibi selam dedim oturdum kız benim eşi olduğumu anlamadı başladı tekrar sohbete "Ay lütfen bu akşam sinemaya gidelim gelmezsen gücenirim" gibi laflar etmeye :KK70:
Eşim de kem kümler falan neyse usulca ayağa kalktım masanın arka tarafına geçtim eşimibin omuzlarına elimi koyup "Güzel kız inan gelmeyi çok isteriz ama bu akşam için başka planımız var değilmi aşkım" diyerek eşimin yanağına bir buse kondurdum :KK70: Kız affalı bön bön bize bakıyor :KK70: nutku tutulan eşim nasıl olduysa birden dillendi ve kıza dönüp "tanıştırmadım değilmi eşim N..." dedi.
Sonra kız neyse ben gideyim dedi ve gitti eşime hiç bişey sormadım bile çünkü kızın eşi e asıldığı bariz ortadaydı.
Ve ne kavga me huzursuzluk birşey yaşanmadı konu kapandı ve davranışımdan çok sonra eşim kendisini kıskanmadığımı sormuştu.Ben de "Elbet kıskanıyorum ama kendimi küçültecek ve aşağılayacak şekilde davranarak değil şayet gerçekten bir kusurunu görürsem hiç uzatmadan seni boşarım çok dert değil" demiştim.
Sana nacizhane tavsiyem biraz sabırlı ılımlı rahat ol.
Eşin şayey bir b..lar yediyse bu saatten sonra ağlamak bağırmak sadece seni yorar.

Son durumun ne olduğunu bilmiyorum ama ben kesinlikle eve gelene dek bişey demezdim telefon açtığın da ise renk vermezdim.
Olaya iyi tarafından bakalım.
Eşiniz eski üni arkadaşlarıyla görüşmek istemiş olabilir kız da onların için de olabilir bunda bir anormallik yok. Ve eşiniz tamamen normal arkadaş duygularıyla grupla görüşüp eskileri yad edip biraz kafa dağıtacak.
Şimdi siz kalkıp sizden uzak olan eşinizi arayıp bilmediğiniz ve emin olmadığınız bir konuda arayıp bağırıp hesap sorarsanız eşinizi olmayacak bir durumu yapar bir hale getirebilirsiniz.
Yani istemeden hataya süreklerseniz telafisi imkansız bir duruma sebep olabilirsiniz.
En iyisi eşinizin eve dönmesini bekleyin ve eşiniz geldikten bir gün sonra eşinizin yanında facebookuna girip mesajları o sırada görmüş gibi yapıp eşinize uygun bir dille sorun.
Hatta geçen gittiğin de grupla görüştünmü canım vs diye yumuşak davran.Zaten eşiniz sizin anlattığınıza göre dalavere çeviren biri değil.
Eminim eşiniz tüm samimiyetle size dürüst davranıp herşeyi anlatacaktır.
Unutmayın etki tepki doğurur.
Huzur insanın kendi elindedir canım.
Yeni evli olduğum zamanlar da eşimin işyerine uğramıştım ve işlerinde alımlı güzel bir kız vardı eşim beni gördüğünü de al mor olmuştu :KK70: Ben hiç renk vermedim kıza gidip selam dedim eşime de sanki arkadaşı gibi selam dedim oturdum kız benim eşi olduğumu anlamadı başladı tekrar sohbete "Ay lütfen bu akşam sinemaya gidelim gelmezsen gücenirim" gibi laflar etmeye :KK70:
Eşim de kem kümler falan neyse usulca ayağa kalktım masanın arka tarafına geçtim eşimibin omuzlarına elimi koyup "Güzel kız inan gelmeyi çok isteriz ama bu akşam için başka planımız var değilmi aşkım" diyerek eşimin yanağına bir buse kondurdum :KK70: Kız affalı bön bön bize bakıyor :KK70: nutku tutulan eşim nasıl olduysa birden dillendi ve kıza dönüp "tanıştırmadım değilmi eşim N..." dedi.
Sonra kız neyse ben gideyim dedi ve gitti eşime hiç bişey sormadım bile çünkü kızın eşi e asıldığı bariz ortadaydı.
Ve ne kavga me huzursuzluk birşey yaşanmadı konu kapandı ve davranışımdan çok sonra eşim kendisini kıskanmadığımı sormuştu.Ben de "Elbet kıskanıyorum ama kendimi küçültecek ve aşağılayacak şekilde davranarak değil şayet gerçekten bir kusurunu görürsem hiç uzatmadan seni boşarım çok dert değil" demiştim.
Sana nacizhane tavsiyem biraz sabırlı ılımlı rahat ol.
Eşin şayey bir b..lar yediyse bu saatten sonra ağlamak bağırmak sadece seni yorar.
Sayın olgun ablamız konu dışı bir sorum olacak :)
Şu karpuz kabuğu meselesi bana çok saçma geliyor ya... Yapmayacak insan ben onu bununla itham etsem de gidip yapmaz diye düşünüyorum. Yani sen oralara gittin beni aldatıyorsun dediğim an sanki bunu bekliyormuş gibi kadının koynuna mı koşacak? Çok fantastik bir düşünce değil mi bu?

Şu karpuz kabuğu meselesi bana çok saçma geliyor ya... Yapmayacak insan ben onu bununla itham etsem de gidip yapmaz diye düşünüyorum. Yani sen oralara gittin beni aldatıyorsun dediğim an sanki bunu bekliyormuş gibi kadının koynuna mı koşacak? Çok fantastik bir düşünce değil mi bu?

Şu açıdan mantıklı yani eğer adamı sürekli aldatmakla itham edip güvensizlik gösterirsen " eeeeh yeter be öyle de güvenmiyor böyle de" der belki bir süre sonra. Zaten sevdiğine güvenmemek bana çok saçma bir ikilem gibi geliyor çünkü güven ve sevgi içe olur zaten.

Şu açıdan mantıklı yani eğer adamı sürekli aldatmakla itham edip güvensizlik gösterirsen " eeeeh yeter be öyle de güvenmiyor böyle de" der belki bir süre sonra. Zaten sevdiğine güvenmemek bana çok saçma bir ikilem gibi geliyor çünkü güven ve sevgi içe olur zaten.
Düzenli güvensizlik için mantıklı bir şey. Ama mesela müge'nin durumunda telefonla arayıp da sormuş olsa ne olur? (Sorsun demiyorum tabii ki emin olmadan hareket etme diyenlerdenim) Ne olur mesela adamın aklına o an eski sevgilisinin potansiyel yeni sevgili olabileceği mi gelir? "Hakikaten yav, dur ben şu kıza bir yürüyeyim" mi der? Olgun abla o anlamda yazmış gibi geldi o yüzden sordum.

Ben karpuz kabuğu olarak bir imada bulunmadım aslın da.
Burada yapılan yorumlar da çoğunluğu "Ben olsam telf açar aazına s..." gibi bir tavsiyede bulunmuş. Bende bunların üzerinden böyle bir hataya düşüp eşini yanlış bişey yapmaya itme derken belki eşi karakter olarak insanları kırmayan bir tiptir ve facete ki kızı başından salmak için tamam hı vs demiş olabilir. Ve durumun içeriğini öğrenemden verilecek yanlış bir tepki de şehir dışında olan eş "bu kadın beni dinlemeden sormadan beni kendisini aldatmakla itham etti madem öyle bende gidip grupla görüşeyim de en azından boşuna laf ve itham yememiş olurum" diyebilir.
Erkeklerin çoğun da bu huy vardır.
Bir konuda şayet hiç günahları yoksa ve kendisini dinlemeden aşırı tepki vermek
işi inada bindirip huzuru bozmaktan başka bir işe yaramaz.
Ben bunu demek istedim.
Yoksa bir buluşmayla kadın koynuna gireceği aklıma bile gelmedi :KK70:
Elbette sizin yazdığınız durum çok doğru.
Genelde pek fantastik biri değilimdir olaylar karşısında gerçekçi ve olumlu düşünen yapıcı biriyimdir.
Ben insanları çok çabuk harcayamam önce dinlerim anlarım biraz da kadınlık iç güdülerimi kullanırım ve ona göre hareket ederim.
Çok şüpheli bir durum karşısında uzaktan belli etmeden gözlemler takip ederim.
Çünkü olmayan bir konu karşısında yapılan yanlış bir hareket kişilerin tüm hayatını mutsuz edebilir.
(Sayın kerdeşim sizi tenzih ederim sakın üzeeini alınmayın. Bundan sonra ki cümlelerim sizin şansınıza münhasır yazılmadı)

Bu benim düşüncem. Kimse benim gibi düşünmüyor diye asla saygısızlık yapmam.
Başkaları da benim gibi düşünmüyor diye de bana saygısızlık yapmasın lütfen.

Düzenli güvensizlik için mantıklı bir şey. Ama mesela müge'nin durumunda telefonla arayıp da sormuş olsa ne olur? (Sorsun demiyorum tabii ki emin olmadan hareket etme diyenlerdenim) Ne olur mesela adamın aklına o an eski sevgilisinin potansiyel yeni sevgili olabileceği mi gelir? "Hakikaten yav, dur ben şu kıza bir yürüyeyim" mi der? Olgun abla o anlamda yazmış gibi geldi o yüzden sordum.
Bakınız çok güzel ifade etmişsiniz.
Düzenli güvensizlik evet.
Müge bugün o fitili ateşlerse benim dediğime geliriz.
Ben anlık değil genelleme yapmıştım.
Birde sosyal ağ üzerinden klavye ile kendimizi ve sözlerimizi duygularımızı ifade etsek dahi karşımızdaki kişiler şahsen tanımadığı için o an ki ruh haline göre yazılanları algıladığın da bu defa da o algıyı silmek için yazıyoruz ve böyle böyle bir kaos oluşuyor :KK70:

Ben de normalde diğer arkadaşların yazdığını yazardım Ama ne bilim kafamda kkarıştı aslında arkadaşcadır Ama neden önceki mesajlar silindi. Acaba sizden korktuğu için mi sildi farklı bir şey mi var. ama bana 1. Gibi geldi.

Yapma bence Müge sorma.
Çünkü ne duyarsan duy sen boşanmayacaksın bence.
O da bunu çok iyi biliyor ve bişiyler uyduracak, kaldığınız yerden devam edeceksiniz.
Boş yere gerilecek ortam, o yüzden sorma diyorum.
Çok üzgünüm başından beri aynısını söylüyorum senin yerinde olsaydım sevildiğime, özlendiğime inanmazdım, soğurdum. Sırf bu yüzden boşanırdım.
Sen haftada 3 defa sevişiyoruz demiştin, ben koklaşmaktan bahsetmiştim... Hayata işte bu kadar farklı baktığımız için sana fikir verirken tıkanıyorum...
Seninle niye evlendiğine dair kendimce teorimlerim var. Doğru ya da yanlış bilemem. Ama niye böyle bir garip evliliği sürdürdüğünü anlayamıyorum sadece...

Sinek küçüktür ama Niğde bulandirir , bence sakin ol eşine çaktırma bekle bakalım anlatacakmı bulusmayi yok anlatmazsa bide telefon dökümünü kurcala hatta kızı faceden gizlidir takip et ve eşinin bibdahaki şehirdişı seyehatine sendw gitmek iste

Muge yaa cok kafa kurcalayici bi durumda kalmissin ama bence suan birsey sorma, geldikten sonraki tavirlarini, davranislarini iyice gozlemle. Sonucta eger oyle birseyler yaptiysa ya da en azindan yapmaya kalkistiysa birseyler sezersin yok yapmadiysa da adami boyle birseylerle itham edip aranizda bir gerginlige sebep olmamis olursun.
Ince ince sorular sor ordaki zamanlarina iliskin, sohbet arasiymis gibi yani. "Aa ne yedin, nerde yedin? Keske ben de gelseydim bos vaktin oldu mu? Gezerdik beraber." tarzi sorular mesela
Ne bileyim yaa aklina da hep kotusunu getirme mugis yaa

X