Face mesajları

Kızlar eşim geldi, yedi buçuk sekiz gibi.
Normalde planım laflarken dolaylı yoldan sormaktı ama canım o kadar sıkıldı ki yorumlardan sonra tutamadım kendimi. Gelir gelmez açıkça mesajlaşmalarını sordum, ne demek oluyor dedim.

Başta hatırlamamış gibi yaptı sonra " hee evet, düğününe davet etmiş görmedin mi?" dedi
Hayır dedim, mesajlaşmışsınız ve sen silmişsin mesajları, kendine iyi bak filan yazıyor dedim.
Tamam işte facebookta davet etkinliği yapmış, mesaj olarakta düğünde görüşürüz demek istemiş dedi. Sonraki geyiklerde "sonunda evleniyorsun" tarzında geyiklermiş, grupça buluşma planı da düğün içinmiş, mesajlarda kimler geliyor filan demişlerdi ama bir yer ismi filan yoktu. Bu hafta sonuymus kızın düğünü, gitmeyi düşünmedim, aklıma bile gelmedi dedi.
Ben bozuk olduğum için kendince baya eğlendi bile, uzatınca da facebooku açıp etkinliği gösterdi, hakkatende evleniyormuş kız.
"Yanlış anlamış olabilirsin ama ben anlatıktan sonra bana inanmak zorundasın bu guvensızlıgın benı cok uzuyor" dedi.

Özetle ikna oldum sanırım kızlar, en azından o davetiyeyi gördüm. Çok salağım kızın profilini doğru dürüst incelememişim, o anın siniri ve paniğiyle.

Herkese çok tşk ediyorum. Yanımda oldunuz, bana moral veren

Diğer konunuzda eşinizin maç için sözleştiğini yazmışsınız . Ve size son anda söylediğini eşinizin karakteri böyle gibi üzmeyin kendinizi .

Esinle bu konuyu konuş yoksa vesvese seni yer bitirir.

Laalee :KK43: diğer yorumunu da okudum.
Bana teorilerini anlatır mısın? Gerçekten merak ediyorum. Bu kobu için değil genel olarak halimi bildiğin için ne düşünüyorsun merak ediyorum
Merak edecek bişiy yok.
Sen iyi ol, gerisi önemli değil inan...

Sen de sağol.
İyi ol.
Mutlu ol.
Sağlıklı ol.
Lütfen...

İnşallah.. Farkındayım halim berbat gözüküyor çoğu zaman da öyle gerçekten.
Fakat toplamaya çalışıyorum, iş başvurularında bulundum, yaz için bir kaç kurs baktım, tatil planı yapıyorum.
Zayıflamaya çalışıyorum, eşime yaptırımlarda bulunmaya çalışıyorum.
Çokta sevgisiz yaşamıyorum aslında, mesela geçen sevdiğim bir çiçeği alıp gelmiş.
Ne bileyim, bilmiyorum, toparlanmaya bir şeyler yapmaya çalışıyorum :/

İnşallah.. Farkındayım halim berbat gözüküyor çoğu zaman da öyle gerçekten.
Fakat toplamaya çalışıyorum, iş başvurularında bulundum, yaz için bir kaç kurs baktım, tatil planı yapıyorum.
Zayıflamaya çalışıyorum, eşime yaptırımlarda bulunmaya çalışıyorum.
Çokta sevgisiz yaşamıyorum aslında, mesela geçen sevdiğim bir çiçeği alıp gelmiş.
Ne bileyim, bilmiyorum, toparlanmaya bir şeyler yapmaya çalışıyorum :/
Ya muge zaten cevrendeki felaket tellallari senin de psikolojini etkiliyor. Aslinda bence sevgi problemin yok ve esinin suan elestirdigin bazi seyleri zaten asik oldugun yonlerinden birkaci degil mi? Ama issizlik, beraberinde gelen yalnizlik, muhtemelen samimi bir arkadas eksikligi ve deee en onemlisi cocuk isteme psikolojisi seni bu dusunce ve takintilara itiyor.
Aslinda dusundugun kadar cukurda degilsin sadece psikolojin seni "drama queen" moduna sokuyor:skandal:
Silkelen yaaa:KK73:

Kızlar eşim geldi, yedi buçuk sekiz gibi.
Normalde planım laflarken dolaylı yoldan sormaktı ama canım o kadar sıkıldı ki yorumlardan sonra tutamadım kendimi. Gelir gelmez açıkça mesajlaşmalarını sordum, ne demek oluyor dedim.

Başta hatırlamamış gibi yaptı sonra " hee evet, düğününe davet etmiş görmedin mi?" dedi
Hayır dedim, mesajlaşmışsınız ve sen silmişsin mesajları, kendine iyi bak filan yazıyor dedim.
Tamam işte facebookta davet etkinliği yapmış, mesaj olarakta düğünde görüşürüz demek istemiş dedi. Sonraki geyiklerde "sonunda evleniyorsun" tarzında geyiklermiş, grupça buluşma planı da düğün içinmiş, mesajlarda kimler geliyor filan demişlerdi ama bir yer ismi filan yoktu. Bu hafta sonuymus kızın düğünü, gitmeyi düşünmedim, aklıma bile gelmedi dedi.
Ben bozuk olduğum için kendince baya eğlendi bile, uzatınca da facebooku açıp etkinliği gösterdi, hakkatende evleniyormuş kız.
"Yanlış anlamış olabilirsin ama ben anlatıktan sonra bana inanmak zorundasın bu guvensızlıgın benı cok uzuyor" dedi.

Özetle ikna oldum sanırım kızlar, en azından o davetiyeyi gördüm. Çok salağım kızın profilini doğru dürüst incelememişim, o anın siniri ve paniğiyle.

Herkese çok tşk ediyorum. Yanımda oldunuz, bana moral veren

Müge'cim geçmiş olsun. Eşinden bu anlamda hiç şüphe duymamıştım ben zaten. Sizin farklı sorunlarınız var ve bunların temelinde eşinin bencilliği yatıyor. Ama dediğim gibi aldatma ihtimali hiç görmedim ben. Üzme sen kendini. Muck.

Face şifresini biliyorsunuz baktığınıza göre..gizli işler çevirecek biri olsa asla vermezdi şifresini sizin okuyacaginizi bile bile. içinizi ferah tutun.bir de olaya onun açısından bakalim.. Eşi kendisine guvenmiyor.onun açısından da üzücü,yıpratıcı bir şey.Tabi her erkek üzülecek hassas yapiya sahip olmasa da esiniz anlayisli biri gibi.unutun gitsin.mutlu olmaya bakın.böyle olaylar mutluluğunuzu gölge dusurmesin.

X