Face mesajları

Senin ne zaman oldu, sonra ne yaptın. Bilmiyodum
2013 te öğrendim herşeyi. .tam 16 yıllık evliyken.eski sevgilisi ile telefon görüşmelerini yakaladım. O kadın bit süre eşimin işyerinde sekreterdi aynı zamanda.kv benden önce durumu farkedip sutlamis onu ordan.ben ayakta uyumuşum. Bana sadece is hakkinda konusuyoruz diyordu.Sonra tesadüfen bir mesaj dikkatimi çekti telefon dokumkerini gizlice aldım. Birçok görüşme ve mesaj vardı. Mecburen itiraf etti herşeyi .ama asla yuzyuze görüştük demedi.sadece telefondaymis sözde..önce kabullenmedim boşanmak istedim.ayaklarıma kapanıp af diledi ve çocukların üstüne yemin etti birdaha olmayacak diye.bende bir şans verdim.ama hala kalbim paramparça. Çok kırıldım. Düşünmemeye çalışıyorum işte napiyim..

Bence eşin facebooka girdiğinde o kızı online gördü ve hal hatır sordu naber falan diye. Ben de o sehre gelicem bizim cocuklar hep beraber toplanalim diyorum ne dersin iyi fikir mi falan diye konustular. Yahut kız görünce esinize mesaj atti aynı seyleri konustular. Yani burda kötü niyet sezmiyorum ben. Denk gelince konusmus olabilirler.

Bu arada birbirlerinin telefon numaralarını almış da olabilirler, bi ara bakin telefonuna esinizin. Hani icinize sinmezse ordan takip edersiniz telefonda da konusup konusmadigini.

Ben kötü bir olay olduğunu düşünmüyorum. Eski sevgilisiyle arkadaş kalabildikleri icin konusmuslar. He niye size söylemedi, neden mesajları sildi bunlar can sıkıcı iste. Aldatma durumu olmasa bile bir gizleme durumu söz konusu, bu da iste güven kırıcı bir sebep.

He ben eski sevgilisiyle konussun istemem esimin hicbir sebeple. Simdiye kadar coktan facebookundan sildirmis olurdum o kisiyi :) ama bu benim genel kıskançlık seviyemle ilgili :)

2013 te öğrendim herşeyi. .tam 16 yıllık evliyken.eski sevgilisi ile telefon görüşmelerini yakaladım. O kadın bit süre eşimin işyerinde sekreterdi aynı zamanda.kv benden önce durumu farkedip sutlamis onu ordan.ben ayakta uyumuşum. Bana sadece is hakkinda konusuyoruz diyordu.Sonra tesadüfen bir mesaj dikkatimi çekti telefon dokumkerini gizlice aldım. Birçok görüşme ve mesaj vardı. Mecburen itiraf etti herşeyi .ama asla yuzyuze görüştük demedi.sadece telefondaymis sözde..önce kabullenmedim boşanmak istedim.ayaklarıma kapanıp af diledi ve çocukların üstüne yemin etti birdaha olmayacak diye.bende bir şans verdim.ama hala kalbim paramparça. Çok kırıldım. Düşünmemeye çalışıyorum işte napiyim..
Kayınvaliden iyi kadınmış, maşallah o da cin gibiymiş senden önce fark etmiş
Çok zordur haklısın.
Umarım bu şansı hak eder

Müge' cim sen yine de içini ferah tut arkadaş kalmış olabilirler, ciddi bir şey yaşamamışlarsa iz bırakmamıştır. Ama yine de gözün de açık olsun bir pusuya yat bakalım. Benim kaldıramayacağım bir durum bu ama seni feverana vermek istemem.

Arkadaşça olabilir yani o zaman problem yok diyorsunuz ?
Kusura bakmayın ama ben çok yanlış buluyorum böyle şeyleri. Ne ben eski sevgilimle görüşüp konuşurum ne de eşimin böyle bişey yapmasına müsade etmem. Eski sevgiliden arkadaş olmaz ya bu kadar rahat olunmaz. Acaba siz eski sevgilinizle ARKADAŞÇA gorusseniz eşiniz ne tepki verir ?
Ben arayıp agzima geleni sayardim hatta iş boşanmaya kadar gider . asla tahammül etmeyeceğim bişey bu .
Ama eşiniz arkadaşça görüştük derse sizin için problem olmayacak anlaşılan .
Öyle diyeceğine de eminim zaten başka bu durumu açıklayacak bi bahane yok çünkü .

Kayınvaliden iyi kadınmış, maşallah o da cin gibiymiş senden önce fark etmiş
Çok zordur haklısın.
Umarım bu şansı hak eder
Aslında kayinvaldem çok kötü kalpli içi nefret ve kin dolu bir insandır. Beni de sever gibi gözükür ama nefret eder.şimdi görüşmüyoruz zaten.bu iyiliği torunları için yaptı. Yinede sağolsun.
İnşallah hak eder canım. İnşallah. .

Aslında kayinvaldem çok kötü kalpli içi nefret ve kin dolu bir insandır. Beni de sever gibi gözükür ama nefret eder.şimdi görüşmüyoruz zaten.bu iyiliği torunları için yaptı. Yinede sağolsun.
İnşallah hak eder canım. İnşallah. .
Bazılarının gözü torun bile görmeyecek kadar nefret dolu oluyo geline
Senin ki kötünün iyisiymiş
Kaç yıl geçti aradan bilmiyorum eğer verdiğin şansı iyi kullanıyosa sende çok düşünmemeye çalış kendine edersin
Bi hatası olursa onu o zaman düşünürsün, Allah korusun tabi de

benzetmek gibi olmasin burda bi arkadasin eski bi konusu vardi adam is seyahatine gidiyor orda eski ciktigiyla plan yapiyor otelde kaliyor zaten adam..kadin iskilleniyor yazismalari okumus.burdaki arkadaslar git baskin yap dediler.hatta kadin adamin kaldigi oteli ariyor esim yalnizmi kaliyor odada diye ee gorevlide esine soyleyince adam anliyor esinin suphelendigini kadin annesini cagiriyor bebegime bak ben iki gunlugune adamin yanina gitcem..kv dede kizim ben herkese agzinin payini verdim diyor gelinine..adaminda telle haberi oluyor esini suphelerinden.. bunlardan sonra esini ariyor adam itiraf ediyor herseyi yakalacagini anlayinnca az daha seytana uyacaktim diye kadin ugrasmasa uyacaktida zaten ayrilmaya niyetlendi ama naptilar bilmem.

Bazılarının gözü torun bile görmeyecek kadar nefret dolu oluyo geline
Senin ki kötünün iyisiymiş
Kaç yıl geçti aradan bilmiyorum eğer verdiğin şansı iyi kullanıyosa sende çok düşünmemeye çalış kendine edersin
Bi hatası olursa onu o zaman düşünürsün, Allah korusun tabi de
Haklısın canım kötünün iyisi))
Eşim çok pişman ve utanıyor. 3 yıldır hiç yanlışını görmedim. Gözümün içine bakıyor derler ya öyle işte. Birdaha şans vermeyeceğimı çok iyi biliyor.Yok çok düşünmüyorum sadece boyle konular açılınca aklıma geliyor.
Allah hiçkimseye ihanetin acısını yaşatmasın.

Hep kendimize göre yorumladık senin açından baktığımda zaten bu kızın eşinle arkadş olduğunu biliyomuşsun. Belki açıklaması vardır müge. Üzülmeni de istemiyorm ya. Kendimize göre yorumluyorz tbi herkesin evliliği ve adamı başka sonuçta huylar başka anlayışlar başka

Kızlar selam,
İkide bir konu açar oldum farkındayım :KK43: ama derdim bitmiyo ki. Ben mi çok vesveseliyim bilmiyorum ama sizden başka kimseyle de paylaşmak istemiyorum bunları.Umarım bir tanıdığıma rastgelmem buralarda :)

Eşim şehirdışında iş için yine. Ben dün akşam bir şeye bakmak için facebook una girdim. Normalde pek kullanmaz facebook unu, o yüzden bende hiç kontrol etmem yani :) :/ Neyse mesajlarına baktım ve eski sevgilisiyle mesajlarını gördüm. Bunların ünide büyük bir arkadaş grubu vardı ve o kızla bir dönem sevgili olup ayrılmışlar arkadaş olarak kalmaya devam etmişler. Ben kızdan dolayısıyla hoşlanmasam da farklı şehirlerde olduğumuz için ve görüşmedikleri için umrumda değildi. Fakat kızla geçen hafta mesajlaşmışlar atıyorum salı gunu kızın "gorusuruz kendıne ıyı bak" mesajı var sadece oncesınde bır sey yok, çarsamba gunu de anlam veremediğim bir geyik yapmışlar ve grupla buluşma planı yapmışlar.

Benım bunlardan hıc haberım yok! Bana onunla mesajlastım grupla goruscem tarzında bır sey soylemedı, o grupta kızda ıs ıcın gıttıgı sehırde. Dun aksamdan berı sınır kupu oldum. Arayıp azına etmek ıstıyorum ama bır yandan yanlıs bır sey yapmayım dıyorum.

Sızce bu mesajlar ne? Arkadaşcadır dımı? Bekleyıp geldıgınde sorayım dımı. Ay kafam cok karıstı ama herhalde aldatılmıyorumdur dımı ya sonucta facebookta bırakmazdı herhalde? dımı ya?

Kafam oldu bı mılyon. Ben napayım kısacası kızlar, bı akıl verın :/

so what be muge?

esin seninle evli. onunla evlenmek isteseydi evlenirdi, degil mi?

zaman zaman eski arkadaslarina ihtiyac duyabilir kisiler. kaldi ki kiminin universite aski bildigin kadin erkek iliskisidir, kimininki masumhane dostluktur...

stabil kal.

Bu adam sizin dengenizi ve psikolojinizi bozuyor lutfen kendinize dikkat edin gercekten uzuluyorum sizin icin bosverin neyapiyosa yapsin zaten yapiyo kendinize dikkat edjn lutfen

Sevıyorum ve sevdıgım ıcın delırmek ıstemıyorum. Suan uzakta ve ben arayıp saydırsamda kufretsemde bır karsılıgı olmayacak cunku yuzunu gormeyecegım. Ayrıca mesajlara anlam veremedım oncesı sonrası varmıydı bılemedım. Akıllıca davranmaya calısıyorum sınırle hareket edıp berbat etmek ıstemıyorum
Ortada bır sey yoksa ortalıgı bırbırıne kattıgım hakaret ettıgım ve saygımı yıtırdıgımle kalırım bunu ıstemıyorum
Konuşmanın öncesini bilmemenin nedeni silmiş olmasi. Bu daha da kötü.

eski sevgiliden dostmu olurmuş ya yemesinler beni,
o ayak pis ayak bence,biriyle birşeyler yaşayacaksın ve sonra gel arkadaş olalım öyle kalalım diyeceksin, he canım he..

X