Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2013 te öğrendim herşeyi. .tam 16 yıllık evliyken.eski sevgilisi ile telefon görüşmelerini yakaladım. O kadın bit süre eşimin işyerinde sekreterdi aynı zamanda.kv benden önce durumu farkedip sutlamis onu ordan.ben ayakta uyumuşum. Bana sadece is hakkinda konusuyoruz diyordu.Sonra tesadüfen bir mesaj dikkatimi çekti telefon dokumkerini gizlice aldım. Birçok görüşme ve mesaj vardı. Mecburen itiraf etti herşeyi .ama asla yuzyuze görüştük demedi.sadece telefondaymis sözde..önce kabullenmedim boşanmak istedim.ayaklarıma kapanıp af diledi ve çocukların üstüne yemin etti birdaha olmayacak diye.bende bir şans verdim.ama hala kalbim paramparça. Çok kırıldım. Düşünmemeye çalışıyorum işte napiyim..Senin ne zaman oldu, sonra ne yaptın. Bilmiyodum
Kayınvaliden iyi kadınmış, maşallah o da cin gibiymiş senden önce fark etmiş2013 te öğrendim herşeyi. .tam 16 yıllık evliyken.eski sevgilisi ile telefon görüşmelerini yakaladım. O kadın bit süre eşimin işyerinde sekreterdi aynı zamanda.kv benden önce durumu farkedip sutlamis onu ordan.ben ayakta uyumuşum. Bana sadece is hakkinda konusuyoruz diyordu.Sonra tesadüfen bir mesaj dikkatimi çekti telefon dokumkerini gizlice aldım. Birçok görüşme ve mesaj vardı. Mecburen itiraf etti herşeyi .ama asla yuzyuze görüştük demedi.sadece telefondaymis sözde..önce kabullenmedim boşanmak istedim.ayaklarıma kapanıp af diledi ve çocukların üstüne yemin etti birdaha olmayacak diye.bende bir şans verdim.ama hala kalbim paramparça. Çok kırıldım. Düşünmemeye çalışıyorum işte napiyim..
Ah Müge wah Müge.. Esin ne yapiyor bilmiyorum ama kendine cok yazik ediyorsun.
Aslında kayinvaldem çok kötü kalpli içi nefret ve kin dolu bir insandır. Beni de sever gibi gözükür ama nefret eder.şimdi görüşmüyoruz zaten.bu iyiliği torunları için yaptı. Yinede sağolsun.Kayınvaliden iyi kadınmış, maşallah o da cin gibiymiş senden önce fark etmiş
Çok zordur haklısın.
Umarım bu şansı hak eder
Bazılarının gözü torun bile görmeyecek kadar nefret dolu oluyo gelineAslında kayinvaldem çok kötü kalpli içi nefret ve kin dolu bir insandır. Beni de sever gibi gözükür ama nefret eder.şimdi görüşmüyoruz zaten.bu iyiliği torunları için yaptı. Yinede sağolsun.
İnşallah hak eder canım. İnşallah. .
Inan ki bu konudan bağımsız yapiyorum yorum. Diger konulara bakarak soyleyeceklerim uzer Muge'yi.Aldattigini da düşünmüyorum zaten.Anlamadığım şey şu bu adam neden evlenmiş ?
Haklısın canım kötünün iyisi))Bazılarının gözü torun bile görmeyecek kadar nefret dolu oluyo geline
Senin ki kötünün iyisiymiş
Kaç yıl geçti aradan bilmiyorum eğer verdiğin şansı iyi kullanıyosa sende çok düşünmemeye çalış kendine edersin
Bi hatası olursa onu o zaman düşünürsün, Allah korusun tabi de
Kızlar selam,
İkide bir konu açar oldum farkındayım ama derdim bitmiyo ki. Ben mi çok vesveseliyim bilmiyorum ama sizden başka kimseyle de paylaşmak istemiyorum bunları.Umarım bir tanıdığıma rastgelmem buralarda :)
Eşim şehirdışında iş için yine. Ben dün akşam bir şeye bakmak için facebook una girdim. Normalde pek kullanmaz facebook unu, o yüzden bende hiç kontrol etmem yani :) :/ Neyse mesajlarına baktım ve eski sevgilisiyle mesajlarını gördüm. Bunların ünide büyük bir arkadaş grubu vardı ve o kızla bir dönem sevgili olup ayrılmışlar arkadaş olarak kalmaya devam etmişler. Ben kızdan dolayısıyla hoşlanmasam da farklı şehirlerde olduğumuz için ve görüşmedikleri için umrumda değildi. Fakat kızla geçen hafta mesajlaşmışlar atıyorum salı gunu kızın "gorusuruz kendıne ıyı bak" mesajı var sadece oncesınde bır sey yok, çarsamba gunu de anlam veremediğim bir geyik yapmışlar ve grupla buluşma planı yapmışlar.
Benım bunlardan hıc haberım yok! Bana onunla mesajlastım grupla goruscem tarzında bır sey soylemedı, o grupta kızda ıs ıcın gıttıgı sehırde. Dun aksamdan berı sınır kupu oldum. Arayıp azına etmek ıstıyorum ama bır yandan yanlıs bır sey yapmayım dıyorum.
Sızce bu mesajlar ne? Arkadaşcadır dımı? Bekleyıp geldıgınde sorayım dımı. Ay kafam cok karıstı ama herhalde aldatılmıyorumdur dımı ya sonucta facebookta bırakmazdı herhalde? dımı ya?
Kafam oldu bı mılyon. Ben napayım kısacası kızlar, bı akıl verın :/
Konuşmanın öncesini bilmemenin nedeni silmiş olmasi. Bu daha da kötü.Sevıyorum ve sevdıgım ıcın delırmek ıstemıyorum. Suan uzakta ve ben arayıp saydırsamda kufretsemde bır karsılıgı olmayacak cunku yuzunu gormeyecegım. Ayrıca mesajlara anlam veremedım oncesı sonrası varmıydı bılemedım. Akıllıca davranmaya calısıyorum sınırle hareket edıp berbat etmek ıstemıyorum
Ortada bır sey yoksa ortalıgı bırbırıne kattıgım hakaret ettıgım ve saygımı yıtırdıgımle kalırım bunu ıstemıyorum