Kızlar selam,
İkide bir konu açar oldum farkındayım
ama derdim bitmiyo ki. Ben mi çok vesveseliyim bilmiyorum ama sizden başka kimseyle de paylaşmak istemiyorum bunları.Umarım bir tanıdığıma rastgelmem buralarda :)
Eşim şehirdışında iş için yine. Ben dün akşam bir şeye bakmak için facebook una girdim. Normalde pek kullanmaz facebook unu, o yüzden bende hiç kontrol etmem yani :) :/ Neyse mesajlarına baktım ve eski sevgilisiyle mesajlarını gördüm. Bunların ünide büyük bir arkadaş grubu vardı ve o kızla bir dönem sevgili olup ayrılmışlar arkadaş olarak kalmaya devam etmişler. Ben kızdan dolayısıyla hoşlanmasam da farklı şehirlerde olduğumuz için ve görüşmedikleri için umrumda değildi. Fakat kızla geçen hafta mesajlaşmışlar atıyorum salı gunu kızın "gorusuruz kendıne ıyı bak" mesajı var sadece oncesınde bır sey yok, çarsamba gunu de anlam veremediğim bir geyik yapmışlar ve grupla buluşma planı yapmışlar.
Benım bunlardan hıc haberım yok! Bana onunla mesajlastım grupla goruscem tarzında bır sey soylemedı, o grupta kızda ıs ıcın gıttıgı sehırde. Dun aksamdan berı sınır kupu oldum. Arayıp azına etmek ıstıyorum ama bır yandan yanlıs bır sey yapmayım dıyorum.
Sızce bu mesajlar ne? Arkadaşcadır dımı? Bekleyıp geldıgınde sorayım dımı. Ay kafam cok karıstı ama herhalde aldatılmıyorumdur dımı ya sonucta facebookta bırakmazdı herhalde? dımı ya?
Kafam oldu bı mılyon. Ben napayım kısacası kızlar, bı akıl verın :/