Face mesajları

Evet facebookta özel mesajlar kısmındaydı.
Kızın gorecegı sekılde bır yorum yapamam ya. Komık olur oyle.
O zaman eşinin şifresi sende var? Ya ben olsam baya baya dalga gecerdim herhalde. Ya şimdi cemkirsen, eşini az cok biliyorum üste çıkacak. Zaten adamın işi gücü kendisi. O yüzden dedim dalga gec diye. Aklıma başka bir sey gelmedi. Yada şunu yap; takipte kal ve delil topla sonra bakarsin ne yapacağına.

Şimdi arasan yada geldiğinde sorsan arkadaş olarak görüşüyoruz grupça buluştuk niye hesabımı kurcalıyorsun diye üste çıkmaya Çalışır. Madem hesabının Şifresi var takipte kal, emin olmadan hareket etme bence

Ters bir şey olmasaydı silmezdi mesajları bırakırdı konuşmayı geyikleri silmemiş bak

Sen çok anlayislisin öncelikle, hani sana sen kizcaksin diye söylemek istemedim gibi saçma bi açıklama da bulunamaz. Eğer o şehre gidip görüştüyse. Ama ne olursa olsun eski sevgiliyle geyik yapılmasını hic bisey olmamis gibi görüşülmesini hoş bulmuyorum. Bence sende restini çek kiskaniyomus gibi görünme ama rahatsız olduğunu da dile getir

Kesinlikle sana söylemeliydi . Eski sevgiliyle görüşmek gibi bişe asla olamaz . Ayrıca eşin tek başına evlilik yaşıyor. Eşin sana iyi gelmiyor. Sanki sen iki kişilik yanlızlık yaşıyorsun . Bişe sorcam sexs hayatınız nasıl ?

ızce bu mesajlar ne? Arkadaşcadır dımı? Bekleyıp geldıgınde sorayım dımı. Ay kafam cok karıstı ama herhalde aldatılmıyorumdur dımı ya sonucta facebookta bırakmazdı herhalde? dımı ya?

Canım zaten facede bırakmamıs kızla yazısmıs sılmıs cıkmıs muhtemelen kızın son yazdgını grmemıs o kalms durduk yere yıllaaar snra bı eskı sevglı grusuruz kendıne ıyı bak yazmaz oncesındenmutlaka bı yazısma olmus ama kcan olacacak cacık sılmıs ıste

Konuştuk canım ama hiç öyle bir şey demedi akşam yemek yiyip oteline geçti öyle söyledi yani

Kızlar bu akşam gelicek, çok canım sıkılıyor. Gelince soracağım açık açık herhalde anlarım ifadelerinden
Moralim çok bozuk
Playlistim de bu şarkı çaldı bi de.
Yakıp yıkıcam bende bu kadın gibi

Bence sorma çünkü varsa bile birşey asla itiraf etmeyecek. .hiçbirşey belli etmeden takibe al.

Dur bakalım ne diyecek adam. Konuşmaları da silmiş. Öylesine konuştuk vs de diyebilir. Akşam yazarsın yine. Bilemedim elin kızı evli eski sevgiliye neden cevap verir. Adam neden yazar.

Böyle bir konuda erkekler çok kolay yalan soyleyebiliyorlar itiraf etmemek için aklınıza gelebilecek her türlü yalanı hemde..maalesef aldatılmış ve bu konuda tecrübeli biri olarak diyebilirim ki elinize kesin bir kanıt geçmeden asla bildiğinizi belli etmeyin ve soru sormayın. Çünkü gerçeği söylemezler (boşanmak istemiyorsa tabi)
En iyisi sabırlı davranıp takip etmek..

Hatta no istemesi an meselesi bence : ) ama çok eşelemek istemedim
Gelince didiklesin, sıfatı ne şekle giriyo görsün bi
Öyle güzel rol yapıyorlar ki inanamazsın. .tabi her erkek aynı değildir ama ben ilk şüphe hissettiğimde o kadar mantıklı ve inandırıcı şeyler söylemişti ki şüphe duydum diye kendimi suçlamistim nerdeyse..
Müge daha iyi tanır eşini tabi ama sanki şimdi sormasa ve takip etse daha iyi olur gibi geliyor bana. Çok soğukkanlı olmak lazım.

Tabi ki aldatilmiyorsun. Aldatilsaydin grupla bulusmaz, kizla bulusurdu. Rahatsiz olacaksin diye hem kizla yazismasini silmis, hem de grupla ilgili birsey soylemememis. Bence geldiginde nasil gecti falan diye sor, sonra facebook yazismasini okudugunu soyle, grupla bulustugunu niye anlatmadigini sor sakince

Senin ne zaman oldu, sonra ne yaptın. Bilmiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…