Bende foto falan paylasmis gibi algiladim arkadaş grubuyla. Uyku sersemi okuyunca tabiiÖzel mesajmış ki
Yani ben öyle anladım
O zaman eşinin şifresi sende var? Ya ben olsam baya baya dalga gecerdim herhalde. Ya şimdi cemkirsen, eşini az cok biliyorum üste çıkacak. Zaten adamın işi gücü kendisi. O yüzden dedim dalga gec diye. Aklıma başka bir sey gelmedi. Yada şunu yap; takipte kal ve delil topla sonra bakarsin ne yapacağına.Evet facebookta özel mesajlar kısmındaydı.
Kızın gorecegı sekılde bır yorum yapamam ya. Komık olur oyle.
Ters bir şey olmasaydı silmezdi mesajları bırakırdı konuşmayı geyikleri silmemiş bakKızlar selam,
İkide bir konu açar oldum farkındayımama derdim bitmiyo ki. Ben mi çok vesveseliyim bilmiyorum ama sizden başka kimseyle de paylaşmak istemiyorum bunları.Umarım bir tanıdığıma rastgelmem buralarda :)
Eşim şehirdışında iş için yine. Ben dün akşam bir şeye bakmak için facebook una girdim. Normalde pek kullanmaz facebook unu, o yüzden bende hiç kontrol etmem yani :) :/ Neyse mesajlarına baktım ve eski sevgilisiyle mesajlarını gördüm. Bunların ünide büyük bir arkadaş grubu vardı ve o kızla bir dönem sevgili olup ayrılmışlar arkadaş olarak kalmaya devam etmişler. Ben kızdan dolayısıyla hoşlanmasam da farklı şehirlerde olduğumuz için ve görüşmedikleri için umrumda değildi. Fakat kızla geçen hafta mesajlaşmışlar atıyorum salı gunu kızın "gorusuruz kendıne ıyı bak" mesajı var sadece oncesınde bır sey yok, çarsamba gunu de anlam veremediğim bir geyik yapmışlar ve grupla buluşma planı yapmışlar.
Benım bunlardan hıc haberım yok! Bana onunla mesajlastım grupla goruscem tarzında bır sey soylemedı, o grupta kızda ıs ıcın gıttıgı sehırde. Dun aksamdan berı sınır kupu oldum. Arayıp azına etmek ıstıyorum ama bır yandan yanlıs bır sey yapmayım dıyorum.
Sızce bu mesajlar ne? Arkadaşcadır dımı? Bekleyıp geldıgınde sorayım dımı. Ay kafam cok karıstı ama herhalde aldatılmıyorumdur dımı ya sonucta facebookta bırakmazdı herhalde? dımı ya?
Kafam oldu bı mılyon. Ben napayım kısacası kızlar, bı akıl verın :/
Sen çok anlayislisin öncelikle, hani sana sen kizcaksin diye söylemek istemedim gibi saçma bi açıklama da bulunamaz. Eğer o şehre gidip görüştüyse. Ama ne olursa olsun eski sevgiliyle geyik yapılmasını hic bisey olmamis gibi görüşülmesini hoş bulmuyorum. Bence sende restini çek kiskaniyomus gibi görünme ama rahatsız olduğunu da dile getirKızlar selam,
İkide bir konu açar oldum farkındayımama derdim bitmiyo ki. Ben mi çok vesveseliyim bilmiyorum ama sizden başka kimseyle de paylaşmak istemiyorum bunları.Umarım bir tanıdığıma rastgelmem buralarda :)
Eşim şehirdışında iş için yine. Ben dün akşam bir şeye bakmak için facebook una girdim. Normalde pek kullanmaz facebook unu, o yüzden bende hiç kontrol etmem yani :) :/ Neyse mesajlarına baktım ve eski sevgilisiyle mesajlarını gördüm. Bunların ünide büyük bir arkadaş grubu vardı ve o kızla bir dönem sevgili olup ayrılmışlar arkadaş olarak kalmaya devam etmişler. Ben kızdan dolayısıyla hoşlanmasam da farklı şehirlerde olduğumuz için ve görüşmedikleri için umrumda değildi. Fakat kızla geçen hafta mesajlaşmışlar atıyorum salı gunu kızın "gorusuruz kendıne ıyı bak" mesajı var sadece oncesınde bır sey yok, çarsamba gunu de anlam veremediğim bir geyik yapmışlar ve grupla buluşma planı yapmışlar.
Benım bunlardan hıc haberım yok! Bana onunla mesajlastım grupla goruscem tarzında bır sey soylemedı, o grupta kızda ıs ıcın gıttıgı sehırde. Dun aksamdan berı sınır kupu oldum. Arayıp azına etmek ıstıyorum ama bır yandan yanlıs bır sey yapmayım dıyorum.
Sızce bu mesajlar ne? Arkadaşcadır dımı? Bekleyıp geldıgınde sorayım dımı. Ay kafam cok karıstı ama herhalde aldatılmıyorumdur dımı ya sonucta facebookta bırakmazdı herhalde? dımı ya?
Kafam oldu bı mılyon. Ben napayım kısacası kızlar, bı akıl verın :/
ızce bu mesajlar ne? Arkadaşcadır dımı? Bekleyıp geldıgınde sorayım dımı. Ay kafam cok karıstı ama herhalde aldatılmıyorumdur dımı ya sonucta facebookta bırakmazdı herhalde? dımı ya?
Tamam bulasacak olabilirler de insan eşine nasıl laf arasında bile olsa gitmişken arkadaşlarla buluşacağız filan demez? Eğer siz baskıcı, cekınecegı bir eş değilseniz böyle konularda bariz şekilde yanlış bi şeyler yaptığı, hissettiği için saklamış sizden. Onun için sıradan bi olay olsa mutlaka konusu geçerdi. aldatma niyetinde dıyemesem de bi heyecan arayışı, duygu depresmesı gibi geldi bana.
Böyle bi durumda sakın kalmak çok zor ama bence arayıp doğal konuşun ee bu günkü planın ne ve ya neler yaptın nasıl geçti günün gibi. Verdiği cevaplardan anlarsınız yalan mı söylüyo panik mi oluyor? Dünden beri hiç konuşup mesajlasmadınız mi? Veya gelince çaktırmadan telefon görüşme dokumune bakın online işlemlerden. Bulusmuslarsa illaki telefonala gorusmuslerdır.
Cin gibisin kız senİyi yapmışsın
Sakinliğini koruyabilmen güzel
O zaman yine takip et, grup dışında da görüşüyorlar mı öyle anlarsın
Telefon numaraları yok demek ki yoksa niye facebooktan yazışsınlar
Dur bakalım ne diyecek adam. Konuşmaları da silmiş. Öylesine konuştuk vs de diyebilir. Akşam yazarsın yine. Bilemedim elin kızı evli eski sevgiliye neden cevap verir. Adam neden yazar.
Ne yaptım kiCin gibisin kız sen
Facebook ta mesaj varsa tel nosu yoktur..himm huzurlarınızda dedektif GadgetNe yaptım ki
Hatta no istemesi an meselesi bence : ) ama çok eşelemek istemedimFacebook ta mesaj varsa tel nosu yoktur..himm huzurlarınızda dedektif Gadget
Öyle güzel rol yapıyorlar ki inanamazsın. .tabi her erkek aynı değildir ama ben ilk şüphe hissettiğimde o kadar mantıklı ve inandırıcı şeyler söylemişti ki şüphe duydum diye kendimi suçlamistim nerdeyse..Hatta no istemesi an meselesi bence : ) ama çok eşelemek istemedim
Gelince didiklesin, sıfatı ne şekle giriyo görsün bi
Senin ne zaman oldu, sonra ne yaptın. BilmiyodumÖyle güzel rol yapıyorlar ki inanamazsın. .tabi her erkek aynı değildir ama ben ilk şüphe hissettiğimde o kadar mantıklı ve inandırıcı şeyler söylemişti ki şüphe duydum diye kendimi suçlamistim nerdeyse..
Müge daha iyi tanır eşini tabi ama sanki şimdi sormasa ve takip etse daha iyi olur gibi geliyor bana. Çok soğukkanlı olmak lazım.