sen rahat bi bayansın o zaman
haklısın ama mesajlar silinmiş varan 1, görüşürz bilmem ne denmiş varan2, zaten mesajlaşılmış bu da varan3. Şimdi yapman gereken tüm kantları toplayıp belgelemek. Adamı zaten arama benceSevıyorum ve sevdıgım ıcın delırmek ıstemıyorum. Suan uzakta ve ben arayıp saydırsamda kufretsemde bır karsılıgı olmayacak cunku yuzunu gormeyecegım. Ayrıca mesajlara anlam veremedım oncesı sonrası varmıydı bılemedım. Akıllıca davranmaya calısıyorum sınırle hareket edıp berbat etmek ıstemıyorum
Ortada bır sey yoksa ortalıgı bırbırıne kattıgım hakaret ettıgım ve saygımı yıtırdıgımle kalırım bunu ıstemıyorum
Valla bunun rahatlık ve güvenlikle alakası yok bence konu sahibi ne olursa ne yaşarsa yaşasın yeterki kocam yanımda olsun der gibi, bilemedim .İnanın Çok Rahatsınız Ya Eşinize Çok Güveniyorsunuz Yada Eşiniz Umurunuz da Değil....
Ay ne bilem sende burnundan getir bacımKız durup dururken kocana nıye sardın
İşin açığı facebookta bişeye bakacaktım deyip konu nasıl kocanın özel mesajına gitti anlamadım
Yani hep didikler gibisin
Olay da sürpriz değil gibi bi havan var
Yorumcular senden daha tepkili gibi
Hayır olsun
Eşin demek aynı şehirde değil diye şimdiye kadar buluşamamış, ilk fırsatta tak diye iletişime geçmişler
Evet dıdıklerım mesajlarını karıstırırım bu daha cok meraktan guvensızlıkten zıyade. Napıyor ne edıyor gıbılerınden. Fakat gercekten tesadufı gordum mesajı. Arastırma amaclı bakmamıstım.
Suan daha sakınım cunku ben dun aksam delırdım delırecegım kadar kendımı sakınlestırdım.
Adam uzakta ve ben bu konuyu yuz yuze halletmek ıstıyorum.
Ortada yalan dolan aldatma varsa yuzunde gormek ıstıyorum. Telefonda soleyıp kendını hazırlasın ıstemıyorum.
Ayrıca o kadar adileşmemiştir diye de düşünüyorum, konduramıyorum.
Mantıklı bir açıklaması varmıdır yoksa cidden aldatılıyorummudur diye sormak için konu açtım buraaya da
Aynen bende bunlari dusunuyorum demek ki baglari kopmamis sak diye bulusmaya karar veriyolar baksanaİşin açığı facebookta bişeye bakacaktım deyip konu nasıl kocanın özel mesajına gitti anlamadım
Yani hep didikler gibisin
Olay da sürpriz değil gibi bi havan var
Yorumcular senden daha tepkili gibi
Hayır olsun
Eşin demek aynı şehirde değil diye şimdiye kadar buluşamamış, ilk fırsatta tak diye iletişime geçmişler
İyi yapmışsınEvet dıdıklerım mesajlarını karıstırırım bu daha cok meraktan guvensızlıkten zıyade. Napıyor ne edıyor gıbılerınden. Fakat gercekten tesadufı gordum mesajı. Arastırma amaclı bakmamıstım.
Suan daha sakınım cunku ben dun aksam delırdım delırecegım kadar kendımı sakınlestırdım.
Ortada yalan dolan aldatma varsa yuzunde gormek ıstıyorum. Telefonda soleyıp kendını hazırlasın ıstemıyorum.
Mantıklı bir açıklaması varmıdır yoksa cidden aldatılıyorummudur diye sormak için konu açtım buraaya da
Gerçi en büyük hata sizin en başından eski sevgiliden dost olmaz diyip kesinlikle görüştürmicektin ama siz çok rahat davranıp kabul etmişsiniz biz ne dersek BOŞ !!!
Grupla buluşacaklar hadi diyelimAynen bende bunlari dusunuyorum demek ki baglari kopmamis sak diye bulusmaya karar veriyolar baksana
Bence de dan diye sorunca ne haltlar karistirdigi yuzunden anlasilir zaten planli hareket etme sansida olmaz boyleceEvet dıdıklerım mesajlarını karıstırırım bu daha cok meraktan guvensızlıkten zıyade. Napıyor ne edıyor gıbılerınden. Fakat gercekten tesadufı gordum mesajı. Arastırma amaclı bakmamıstım.
Allahtan soguk nevaleymissinGrupla buluşacaklar hadi diyelim
Neden koca grupta tek eski sevgilisi olan kızla yazışıyo madem
Benimde okul grubum vardı
Ortak yazışmalar olurdu
Ben soğuk nevaleyim gitmedim mesela
Bizim sınıftan bi çocuk beni ayrıca davet etti, ben gitmedim
Ha o çocuk şu an eşim o ayrı
Grupla buluşacaklar hadi diyelim
Neden koca grupta tek eski sevgilisi olan kızla yazışıyo madem
Benimde okul grubum vardı
Ortak yazışmalar olurdu
Ben soğuk nevaleyim gitmedim mesela
Bizim sınıftan bi çocuk beni ayrıca davet etti, ben gitmedim
Ha o çocuk şu an eşim o ayrı
Ay biraz patavatsızlık ettimİçime su serptin sagol
Tamam seni çok iyi anlıyorum sana 3+1 ev genişliğinde muamele yapmadım sadece fikirlerimi dile getirdim ama hiç görüşmüyorlardı demişsin ve inanmışsın bu msaj yakalayana kadar !!! yakalamasan gene bilmeyecektin .merak ettim eski sevgili evlimi?Evet o dönem sevgiliydik ve ben çok aşıktım, kavgalar etmiştik ama hayatına o kadar müdahale etmemi istememişti, sevgilisi için arkadaşını silen karaktersizlerden olamam demişti bana güvenmek zorundasın demişti. O kızı eski sevgiliden ziyade arkadaş olarak görüyorum demişti. Yıllar geçti, evlendik biz. Bunu problem etmemi gerektircek durumlar oluşmadı.
Sırf eski sevgilisini facebooktan silmedi diye de ayrılmadım ondan. Zaten yuzyuze de gorusmuyorlardı.
Kısacası bana 3 artı bır ev genıslıgındeymısım muamelesı yapmana gerek yok bende kıskancım kocamı elbette sevıyorum
anlamaya calısıyorum kotu mu yaptıgım bılemedım kı
Ay biraz patavatsızlık ettim
Af edersin cidden
Ama koca okuldan niye tek o kıza yazıyo
Eşinde var bi naneler demek istedim
Kızı bilemem
Biz bekardık yazarız da çizeriz de
Ama o yapamaz, yapmamalı
Sen fazla hafife alma, kibar kibar da sorma
Grupça bile görüşseler neden koca gruptan bi onla yazışmış