Face mesajları

sen rahat bi bayansın o zaman

Kız ben rahat degılım normalde cok kıskancım ama bu konu ıcın boyle oldu, adam o zaman bana o postayı koymustu, yanı arkadaslıgıma karısma gıbılerınden o zaman sevgılıydık. Yıllar ıcınde zaten o kızlık bı durum olmadı hıc. Ay bılemıyorum

haklısın ama mesajlar silinmiş varan 1, görüşürz bilmem ne denmiş varan2, zaten mesajlaşılmış bu da varan3. Şimdi yapman gereken tüm kantları toplayıp belgelemek. Adamı zaten arama bence

İnanın Çok Rahatsınız Ya Eşinize Çok Güveniyorsunuz Yada Eşiniz Umurunuz da Değil....
Valla bunun rahatlık ve güvenlikle alakası yok bence konu sahibi ne olursa ne yaşarsa yaşasın yeterki kocam yanımda olsun der gibi, bilemedim .

Birde mesajin basi yok sonu var. Demekki konsusmalari adam sildi. Pc yinkapattiktam sonra kiz yazmis olabilir. O yazidan adamin haberi yoktur bekkide. Kendini yakalanmadi zannediyordur.
Ya gercektende arkadasca konusuyorlar bosuna gerginlik olmasin diye sildi mesajları yada birseyler cevirdigi icin sildi mesajlari.

Ama ben olsam gorur gormez arardim.
Hatta bende gelicem derdim.

Evet dıdıklerım mesajlarını karıstırırım bu daha cok meraktan guvensızlıkten zıyade. Napıyor ne edıyor gıbılerınden. Fakat gercekten tesadufı gordum mesajı. Arastırma amaclı bakmamıstım.
Suan daha sakınım cunku ben dun aksam delırdım delırecegım kadar kendımı sakınlestırdım.
Adam uzakta ve ben bu konuyu yuz yuze halletmek ıstıyorum.
Ortada yalan dolan aldatma varsa yuzunde gormek ıstıyorum. Telefonda soleyıp kendını hazırlasın ıstemıyorum.
Ayrıca o kadar adileşmemiştir diye de düşünüyorum, konduramıyorum.
Mantıklı bir açıklaması varmıdır yoksa cidden aldatılıyorummudur diye sormak için konu açtım buraaya da

Ne demek eski sevgili ile mesajlasmak... ay valla iyi sabretmissin.. ben çoktan kasırga çıkarmıştım... hayir o mesajlarda özel bir sey yoksa neden silmis ki? Ve neden sana söylemiyor?

Su anda yapman gereken atlayıp otobüse.kocanın olduğu sehre gitmek

Aynen bende bunlari dusunuyorum demek ki baglari kopmamis sak diye bulusmaya karar veriyolar baksana

İyi yapmışsın
Sakinliğini koruyabilmen güzel
O zaman yine takip et, grup dışında da görüşüyorlar mı öyle anlarsın
Telefon numaraları yok demek ki yoksa niye facebooktan yazışsınlar

Gerçi en büyük hata sizin en başından eski sevgiliden dost olmaz diyip kesinlikle görüştürmicektin ama siz çok rahat davranıp kabul etmişsiniz biz ne dersek BOŞ !!!

Evet o dönem sevgiliydik ve ben çok aşıktım, kavgalar etmiştik ama hayatına o kadar müdahale etmemi istememişti, sevgilisi için arkadaşını silen karaktersizlerden olamam demişti bana güvenmek zorundasın demişti. O kızı eski sevgiliden ziyade arkadaş olarak görüyorum demişti. Yıllar geçti, evlendik biz. Bunu problem etmemi gerektircek durumlar oluşmadı.
Sırf eski sevgilisini facebooktan silmedi diye de ayrılmadım ondan. Zaten yuzyuze de gorusmuyorlardı.
Kısacası bana 3 artı bır ev genıslıgındeymısım muamelesı yapmana gerek yok bende kıskancım kocamı elbette sevıyorum
anlamaya calısıyorum kotu mu yaptıgım bılemedım kı

Aynen bende bunlari dusunuyorum demek ki baglari kopmamis sak diye bulusmaya karar veriyolar baksana
Grupla buluşacaklar hadi diyelim
Neden koca grupta tek eski sevgilisi olan kızla yazışıyo madem

Benimde okul grubum vardı
Ortak yazışmalar olurdu
Ben soğuk nevaleyim gitmedim mesela
Bizim sınıftan bi çocuk beni ayrıca davet etti, ben gitmedim

Ha o çocuk şu an eşim o ayrı

Bence de dan diye sorunca ne haltlar karistirdigi yuzunden anlasilir zaten planli hareket etme sansida olmaz boylece

Allahtan soguk nevaleymissin

İçime su serptin sagol

İçime su serptin sagol
Ay biraz patavatsızlık ettim
Af edersin cidden
Ama koca okuldan niye tek o kıza yazıyo
Eşinde var bi naneler demek istedim
Kızı bilemem

Biz bekardık yazarız da çizeriz de
Ama o yapamaz, yapmamalı çünkü zaten evli
Sen fazla hafife alma, kibar kibar da sorma
Grupça bile görüşseler neden koca gruptan bi onla yazışmış

Tamam seni çok iyi anlıyorum sana 3+1 ev genişliğinde muamele yapmadım sadece fikirlerimi dile getirdim ama hiç görüşmüyorlardı demişsin ve inanmışsın bu msaj yakalayana kadar !!! yakalamasan gene bilmeyecektin .merak ettim eski sevgili evlimi?

Yok yok est. takıldım ben sana,
haklısın neden onla yazısmıs, mesajların oncesı neden yok :/
O geyıklerı de cozemedım zaten.

ara sor bence naptin arkadas grubunla gorustun mu? diye sor.Him x ile de gorusecektin sanirim de.Bir şok olsun.Sana nerden cikardin filandiye sormaya baslarsa e gecen uykunda sayikliyordun de:) sonrasini hep beraber gorelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…