Face mesajları

Bu kadar eminsen dene ve gör bakalım hayırdır? diye soruyormu?!!!

çok sakin bir yapım var, kıskançlık sıfır noktasında bende. ama ki böyle bir durumda çoktan o telefonu açıp onu pişman etmiştim.Eski sevgilinin olduğu şehre gidiliyor ve bir şekilde eski sevgiliyle başını bilemesekte sonu görüşürüz diye bir mesajlaşma olmuş.hoş değil.

Ya ben senin kocana baştan beri uyuzum. O yüzden objektif bir sey diyemeyecegim Hani istersen o mesajlarin altına yorum falan yap. Cemkirir gibi değil de dalga gecer gibi. Senin bildiğini bilsin.

Gittiği yerde huzursuz eder ağzından burnundan getiririm
Gelince hesap sorunca ne olacak sen burda sınır küpüyken o gırgır şamata takılır...
Ben senin kadar soğukkanlı olamazdım canım

Hayır da bu kızla arkadaş ama. Diğer sevgilileriyle görüşmüyor zaten ama bu kızla kısa dönem sevgili olup arkadaşça görüşmeye devam etmişler, ben sonra girdim hayatına, o zaman bunu öğrendiğimde kızmış bende dandun etmiştim ama arkadaşım o benim diyerek bitirmemişti arkadaşlığını. Bende sallamadım sonra. Zaten farklı sehırlerdeler dıye

Ya ben senin kocana baştan beri uyuzum. O yüzden objektif bir sey diyemeyecegim Hani istersen o mesajlarin altına yorum falan yap. Cemkirir gibi değil de dalga gecer gibi. Senin bildiğini bilsin.
Özel mesajmış ki
Yani ben öyle anladım

Özel mesajmış ki
Yani ben öyle anladım

Evet facebookta özel mesajlar kısmındaydı.
Kızın gorecegı sekılde bır yorum yapamam ya. Komık olur oyle.

sen rahat bi bayansın o zaman

Kocanı sevdiğinden emin misin içinde sevgi olan bi kadın birseyler yapardı bu ne coolluk arkadaş

Sevıyorum ve sevdıgım ıcın delırmek ıstemıyorum. Suan uzakta ve ben arayıp saydırsamda kufretsemde bır karsılıgı olmayacak cunku yuzunu gormeyecegım. Ayrıca mesajlara anlam veremedım oncesı sonrası varmıydı bılemedım. Akıllıca davranmaya calısıyorum sınırle hareket edıp berbat etmek ıstemıyorum
Ortada bır sey yoksa ortalıgı bırbırıne kattıgım hakaret ettıgım ve saygımı yıtırdıgımle kalırım bunu ıstemıyorum

İşin açığı facebookta bişeye bakacaktım deyip konu nasıl kocanın özel mesajına gitti anlamadım
Yani hep didikler gibisin
Olay da sürpriz değil gibi bi havan var
Yorumcular senden daha tepkili gibi
Hayır olsun

Eşin demek aynı şehirde değil diye şimdiye kadar buluşamamış, ilk fırsatta tak diye iletişime geçmişler

Kim ne derse desin eski sevgiliden dost olmaz anca eski kocadan dost olur o da çocuk varsa zorunlu olur .
Hiç kıskanç değilimdir dır dır ota boka ötmem amaa konu eski sevgiliyle görüşme olunca burnundan fitil fitil getirirdim.
Gerçi en büyük hata sizin en başından eski sevgiliden dost olmaz diyip kesinlikle görüştürmicektin ama siz çok rahat davranıp kabul etmişsiniz biz ne dersek BOŞ !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…