Face mesajları

Yok evli değil :/

ara sor bence naptin arkadas grubunla gorustun mu? diye sor.Him x ile de gorusecektin sanirim de.Bir şok olsun.Sana nerden cikardin filandiye sormaya baslarsa e gecen uykunda sayikliyordun de:) sonrasini hep beraber gorelim
Hayir sormasin telde yuzyuzeyken sorsun sahsen ben telde yuzyuze oldugumdan daha rahatim

Müge, geyik dediğin mesajların içeriği nasıldı?

Ya içim sıkıldı, ben de seninle geleyim mi? Güzel bir otelde kalırız, hava değişikliği bana da iyi gelir. Senin işin varken tek gezerim falan desen adama. Bakalım, tepkisi ne olacak, di mi?

Yok yok est. takıldım ben sana,
haklısın neden onla yazısmıs, mesajların oncesı neden yok :/
O geyıklerı de cozemedım zaten.
Ben eşime demiştim mesela
Hayırdır ? Onca samimi olduğun kişi varken neden bana yazıyosun ben grup davetine gelsem ne olur gelmesem ne diye

Ben biraz dan güm diye konuşurum
Burda da dan diye yazdım kusura bakma
Evveli sonrasını bilmiyorum ama şu yaptığı bile hiç normal değil eşinin
Ne var arkadaş markadaş derse, iyi o zaman bende eski sevgilimle yazışıp buluşayım de
Dünyada başka arkadaş kalmadı sanki
Ay sinir oldum yine

Bencede hic seslenme simdi
gelincd surpraiz olaraktan sor
Neye uğradığını sasirsin da... ne zaman donuyor? Niyetini bilemem ama bence hic hos degil...
kucuk bir ihtimalle belki gercekten de arkadas niyetiyle gorusuyordur ama bunu gizli yapmasi bu ihtimali zorlastiriyor...
ha diycektir ki kizarsin diyd soylemedim...
veya herseyi soylemek zorundamiyim...
sana kalmis yani....

Bi de başka bi gurubumuz var
Teee ortaokul bebeleriydik yani, bu başka grup
Onlar benim toplanıp düğünüme bile geldi
Bende o grupla eşimi de tanıştırdım
Görüşülmez demiyorum ama saklı gizli olmaz, tek eski sevgili seçilmez filan
O grup eşimi de tanıyo artık, bi nane yesem tanıştırmazdım

Eşim lisedendi, lise grubuma karşı soğuk nevaleyim tek
Samimi olduğum sadece 4 kişi var onlarla da hala görüşüyorum, grup dışında

Bence de tel de sorma. Gelene kadar bin tane senaryo uydurur. Hatta bence gelince de sorma. Eğer bi yakınlaşma olduysa muhakkak devamında iletişim halinde olacaklar. Takipde kal. Face'de mesaji okunmadi olarak işaretle, okuduğunu anlamasin. Whatsapp'ini pc den takip et.

Arkadas grubuyla gorusecektir, o kiz da vardir, sen huzursuz olma olay cikmasin diye arkadaslariyla görüşeceğini de soylememis olabilir.. Ama kizla neden yazismis onu cozemedim..

Konu sahibini ateslemeyin ya durduk yerde olay cikarilir mi? Hadi aradi cingar çıkardı, imkan elinin altinda yapacagi yoksa bile yapar.
Cok kafana takildiysa bas git yanina, kari kiz adi anmam ben olsam, esegin aklina karpuz kabugu dusurme.
Genislik menislik degil bu, akilli olmak

Tamam bulasacak olabilirler de insan eşine nasıl laf arasında bile olsa gitmişken arkadaşlarla buluşacağız filan demez? Eğer siz baskıcı, cekınecegı bir eş değilseniz böyle konularda bariz şekilde yanlış bi şeyler yaptığı, hissettiği için saklamış sizden. Onun için sıradan bi olay olsa mutlaka konusu geçerdi. aldatma niyetinde dıyemesem de bi heyecan arayışı, duygu depresmesı gibi geldi bana.
Böyle bi durumda sakın kalmak çok zor ama bence arayıp doğal konuşun ee bu günkü planın ne ve ya neler yaptın nasıl geçti günün gibi. Verdiği cevaplardan anlarsınız yalan mı söylüyo panik mi oluyor? Dünden beri hiç konuşup mesajlasmadınız mi? Veya gelince çaktırmadan telefon görüşme dokumune bakın online işlemlerden. Bulusmuslarsa illaki telefonala gorusmuslerdır.

Bence sakin kalmaya devam et ve izle. Eve döndüğünde çözülür.
Ben eşinin kızma diye gizlemiş olabileceğini hiç sanmıyorum. "Arkadaşlarıma karışma." diyen bir insan eşinin kızmasından falan çekinmez herhalde değil mi? Dese dese "İzin mi alacaktım?" der. Vereceğin cevap da senin bileceğin iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…