Tamam seni çok iyi anlıyorum sana 3+1 ev genişliğinde muamelesi yapmadım sadece fikirlerimi dile getirdim ama hiç görüşmüyorlardı demişsin ve inanmışsın bu msaj yakalayana kadar !!! yakalamasan gene bilmeyecektin .merak ettim eski sevgili evlimi?
Hayir sormasin telde yuzyuzeyken sorsun sahsen ben telde yuzyuze oldugumdan daha rahatimara sor bence naptin arkadas grubunla gorustun mu? diye sor.Him x ile de gorusecektin sanirim de.Bir şok olsun.Sana nerden cikardin filandiye sormaya baslarsa e gecen uykunda sayikliyordun de:) sonrasini hep beraber gorelim
Valla bilemedim ne yazsam?Yok evli değil :/
Ben eşime demiştim meselaYok yok est. takıldım ben sana,
haklısın neden onla yazısmıs, mesajların oncesı neden yok :/
O geyıklerı de cozemedım zaten.
Ben o kadar sabredemezdim ya içim icimi yer benim.Aninda cozmeliyim sorunuHayir sormasin telde yuzyuzeyken sorsun sahsen ben telde yuzyuze oldugumdan daha rahatim
Su anda yapman gereken atlayıp otobüse.kocanın olduğu sehre gitmek
Evet bende tezcanliyimdir ama hamle mugeye planli hareket olarak geri donerBen o kadar sabredemezdim ya içim icimi yer benim.Aninda cozmeliyim sorunu
Bencede hic seslenme simdi
gelincd surpraiz olaraktan sor
Neye uğradığını sasirsin da... ne zaman donuyor? Niyetini bilemem ama bence hic hos degil...
kucuk bir ihtimalle belki gercekten de arkadas niyetiyle gorusuyordur ama bunu gizli yapmasi bu ihtimali zorlastiriyor...
ha diycektir ki kizarsin diyd soylemedim...
veya herseyi soylemek zorundamiyim...
sana kalmis yani....[/QUOTE
Kizar diye gizleme ihtimali zayif hatta sacma burda bu kadar insan mugeyi fazlasiyla cool bulduk bence arkadasca olsa kocasi cekinmezdi bu kadar