- 21 Şubat 2016
- 3.636
- 4.583
ben olsam o dediğimi yapardım ben baya dan dun bi insanım ama bu hareketin karşılığı kendini kapı önünde bulması bence. Çünkü bana göre tek bi harf de olsa eskilerine yazamazKız ay ahaha durumum o kadar vahim mi ya :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben olsam o dediğimi yapardım ben baya dan dun bi insanım ama bu hareketin karşılığı kendini kapı önünde bulması bence. Çünkü bana göre tek bi harf de olsa eskilerine yazamazKız ay ahaha durumum o kadar vahim mi ya :/
Bu kadar eminsen dene ve gör bakalım hayırdır? diye soruyormu?!!!Kızlar aynısını ben yapsam çok sakin "hayırdır?" diye sorardı ve ne söylesem inanırdı. Zaten aynısını ben yapsam farketmezdi bile hiç bakma karıştırma huyu yoktur.
Ay durum o kadar ciddi mi yaa.. Bende çok sinir oldum ama yorumlar gözümü korkuttu.
Ulan aldatılıyomuyum yoksa yaaa :/
Ya ben senin kocana baştan beri uyuzum. O yüzden objektif bir sey diyemeyecegim Hani istersen o mesajlarin altına yorum falan yap. Cemkirir gibi değil de dalga gecer gibi. Senin bildiğini bilsin.Kızlar aynısını ben yapsam çok sakin "hayırdır?" diye sorardı ve ne söylesem inanırdı. Zaten aynısını ben yapsam farketmezdi bile hiç bakma karıştırma huyu yoktur.
Ay durum o kadar ciddi mi yaa.. Bende çok sinir oldum ama yorumlar gözümü korkuttu.
Ulan aldatılıyomuyum yoksa yaaa :/
canım yapma Allah aşkına eski sevgilisiyle mesajlaşması bile falso. Aynı yerde olmalarını geçtim. Başbaşa buluşmalarını bekleme aldatıldğını görmek için. Normalde bu adam eskileriyle hep konuşan bi adam mı yani bunlar sizde normal mi
Özel mesajmış kiYa ben senin kocana baştan beri uyuzum. O yüzden objektif bir sey diyemeyecegim Hani istersen o mesajlarin altına yorum falan yap. Cemkirir gibi değil de dalga gecer gibi. Senin bildiğini bilsin.
Tabini vahim. Allah senin farketmen için uyardı işte. Kesinlikle tepkini göster. Bu erkekler be pis yaaa... Ayyy korktum benim koca da eskilerden birini arar mı yaaaaa
Ya ben senin kocana baştan beri uyuzum. O yüzden objektif bir sey diyemeyecegim Hani istersen o mesajlarin altına yorum falan yap. Cemkirir gibi değil de dalga gecer gibi. Senin bildiğini bilsin.
Özel mesajmış ki
Yani ben öyle anladım
sen rahat bi bayansın o zamanHayır da bu kızla arkadaş ama. Diğer sevgilileriyle görüşmüyor zaten ama bu kızla kısa dönem sevgili olup arkadaşça görüşmeye devam etmişler, ben sonra girdim hayatına, o zaman bunu öğrendiğimde kızmış bende dandun etmiştim ama arkadaşım o benim diyerek bitirmemişti arkadaşlığını. Bende sallamadım sonra. Zaten farklı sehırlerdeler dıye
Zaten kızla değil eşinle halletmen lazım benceEvet facebookta özel mesajlar kısmındaydı.
Kızın gorecegı sekılde bır yorum yapamam ya. Komık olur oyle.
Kocanı sevdiğinden emin misin içinde sevgi olan bi kadın birseyler yapardı bu ne coolluk arkadaş
Kim ne derse desin eski sevgiliden dost olmaz anca eski kocadan dost olur o da çocuk varsa zorunlu olur .Hayır da bu kızla arkadaş ama. Diğer sevgilileriyle görüşmüyor zaten ama bu kızla kısa dönem sevgili olup arkadaşça görüşmeye devam etmişler, ben sonra girdim hayatına, o zaman bunu öğrendiğimde kızmış bende dandun etmiştim ama arkadaşım o benim diyerek bitirmemişti arkadaşlığını. Bende sallamadım sonra. Zaten farklı sehırlerdeler dıye