hanımefendi bu saatte google amcaya sorup şunu şunu demiş diye yazımı bulacağım.Ne demiş, ağzından çıkan söz ne onu soruyorum.
Ne dediğini bilmeden o halde yorum yapmayın. Ben de bilmiyorum ne demiş ama bu basın her şeyi çarpıtıyor onu biliyorum. Daha ne dediğini bilmiyorsunuz yorum yapıyor, eleştiriyorsunuz.hanımefendi bu saatte google amcaya sorup şunu şunu demiş diye yazımı bulacağım.
çok merak ettinizse siz bakın
ben biliyorum.sizde bilmek istiyorsanız bakın öğreninNe dediğini bilmeden o halde yorum yapmayın. Ben de bilmiyorum ne demiş ama bu basın her şeyi çarpıtıyor onu biliyorum.
E ben de merak ettim sordum, biliyorduysanız neden söylemediniz?ben biliyorum.sizde bilmek istiyorsanız bakın öğrenin
mecburmuyum. üşenmeyin bakınE ben de merak ettim sordum, biliyorduysanız neden söylemediniz?
Siz şuna bilmiyorum desenize..mecburmuyum. üşenmeyin bakın
evet evet. öyledir :).Siz şuna bilmiyorum desenize..
evet evet. öyledir :).
Kesinlikle katılıyorum. Adamın kafada hep başka gündemler var. Öncelikli sorunları görmüyor. Anca boş boş konuşuyorbirde çok alakasız şeylerden bahsediyo,genel sorunlar varken,yok eskiden öğrenciye talebe derdik,osmanlıca dersi prezarvatif vs..yahu Suriyeliler çadırlarda ülkede görüntü kirliliği var heryer dilenci dolu mademkaşdıramayacaktınız neden kabul ettiniz insanları halk bunu çekmek zorundamı
buyrunNe demek korunuyoruz?
Dogum kontrolu genellikle seks yapacak olan kisilerin dusundugu birseydir, seks de yatak muhabbetidir, nasil, anlayabildiniz mi?Yatak muhabbeti derken?
Evet bizde çok normal :)Dogum kontrolu genellikle seks yapacak olan kisilerin dusundugu birseydir, seks de yatak muhabbetidir, nasil, anlayabildiniz mi?
Galiba sizde babanizin yaninda ve herkesin onunde esinizle sevismeden once dogum kontrolu yapip yapmayacaginizin konusulmasi pek normal, ama cogu insan icin bu durum biraz utandiricidir maalesef..
Belli.. Ama sizde normal olmasi sekse iliskin soylemlerin yatak muhabbeti oldugu gercegini degistirmez.Evet bizde çok normal :)
Siz bu konularda oldukça modern düşünüyordunuz ne oldu ben anlamadım. Biz aman böyle şeyler ayıp desek bağnaz, örümcek kafalı oluyorduk.. İnsan hayret ediyor tabi..Belli.. Ama sizde normal olmasi sekse iliskin soylemlerin yatak muhabbeti oldugu gercegini degistirmez.
bak modernlik ayrı ama anne babayla cinselliği konuşmak ayrı. ben şahsen kız arkadaşımın bile bana bunu anlatmasından hoşnut olmam özeldir bu.özelde kalırSiz bu konularda oldukça modern düşünüyordunuz ne oldu ben anlamadım. Biz aman böyle şeyler ayıp desek bağnaz, örümcek kafalı oluyorduk.. İnsan hayret ediyor tabi..
Babam bana 3 tane torun istiyorum dese bu cinsellik mi oluyor?bak modernlik ayrı ama anne babayla cinselliği konuşmak ayrı. ben şahsen kız arkadaşımın bile bana bunu anlatmasından hoşnut olmam özeldir bu.özelde kalır
torundan bahsedilmiyor dikkat edersen. nikah esnasında korunma olayından bahsediliyor. sence hoşsa bilemem. ama bana hoş gelmezdiBabam bana 3 tane torun istiyorum dese bu cinsellik mi oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?