Eyy Prezervatif…

hanımefendi bu saatte google amcaya sorup şunu şunu demiş diye yazımı bulacağım.
çok merak ettinizse siz bakın
Ne dediğini bilmeden o halde yorum yapmayın. Ben de bilmiyorum ne demiş ama bu basın her şeyi çarpıtıyor onu biliyorum. Daha ne dediğini bilmiyorsunuz yorum yapıyor, eleştiriyorsunuz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşiyle birlikte dün akşam iş adamı Mustafa Kefeli’nin oğlu Onur Kefeli ile Cansu Pişirgen’in İstanbul’daki düğün törenlerine katılarak, şahitlik yaptı.

Erdoğan, törende “En az üç çocuk” çağrısını yineleyerek, “Bu ülkede yıllarca bir doğum kontrolü ihaneti yaptılar ve neslimizi kurutma yoluna gittiler” dedi.

Türkiye’nin hem nüfus itibariyle daha çok genç nüfusa, dinamik nüfusa, hem de yetişmiş nüfusa ihtiyacı olduğunu söyleyen Erdoğan, şunları söyledi:

“Bunu ihmal etmeyeceğiz ve muhasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak istiyorsak bu milletin güçlü olması lazım. Ekonomide bir kaide vardır, ‘genç, dinamik demek’. Bu ülkede yıllarca bir doğum kontrolü ihaneti yaptılar ve neslimizi kurutma yoluna gittiler. Neslin önemi, gücü ekonomide olduğu gibi manen de çok önemli.”

neymiş kısacası yatak odası olayına girip,doğum kontrolunu yapmayın demiş gelinle damada.
ya bilmiyorum tabii öyle bilmiyorumki fotoğraf koydum konuya

Kesinlikle katılıyorum. Adamın kafada hep başka gündemler var. Öncelikli sorunları görmüyor. Anca boş boş konuşuyor

Yatak muhabbeti derken?
Dogum kontrolu genellikle seks yapacak olan kisilerin dusundugu birseydir, seks de yatak muhabbetidir, nasil, anlayabildiniz mi?
Galiba sizde babanizin yaninda ve herkesin onunde esinizle sevismeden once dogum kontrolu yapip yapmayacaginizin konusulmasi pek normal, ama cogu insan icin bu durum biraz utandiricidir maalesef..

Evet bizde çok normal :)

Belli.. Ama sizde normal olmasi sekse iliskin soylemlerin yatak muhabbeti oldugu gercegini degistirmez.
Siz bu konularda oldukça modern düşünüyordunuz ne oldu ben anlamadım. Biz aman böyle şeyler ayıp desek bağnaz, örümcek kafalı oluyorduk.. İnsan hayret ediyor tabi..

Siz bu konularda oldukça modern düşünüyordunuz ne oldu ben anlamadım. Biz aman böyle şeyler ayıp desek bağnaz, örümcek kafalı oluyorduk.. İnsan hayret ediyor tabi..
bak modernlik ayrı ama anne babayla cinselliği konuşmak ayrı. ben şahsen kız arkadaşımın bile bana bunu anlatmasından hoşnut olmam özeldir bu.özelde kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…