Eyy Prezervatif…

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
Biliyorum hem ‘hassas’ hem de ‘Muhafazakar’ olan vatandaşlar bu başlıktan oldukça rahatsız olacak. Bir yazıda böyle bir başlık kullanacağım kırk yıl düşünsem benim de aklıma gelmezdi. Erdoğan sayesinde bu da oldu. O yüzden bu yazıdan dolayı edeceğiniz küfür ve hakaretleri Erdoğan’a, teşekkürleri ise bana göndermenizi rica ediyorum.

Evet bu yazının başlığı “Ey prezervatif” ama ahlaksız olan ben değilim. Çünkü ben hiç kimsenin kiminle nasıl seviştiğiyle ilgilenmedim. Kimseye ne kadar sevişmesi gerektiğini salık vermedim. Kimsenin yatak odasını gözetlemedim. Kimin kiminle nerede nasıl kalacağını sorgulamadım. Kadın ve erkeğin aynı evde kalmasından fantezi üretmedim. Dolmabahçe’de oturup Kadıköy:’den vapurla gelen kadınların etek boyuna bakmadım. Kimsenin nasıl doğuracağına, kaç çocuk yapması gerektiğine en yakın arkadaşlarım dahil olmak üzere tek bir kelam etmedim. Kimseye ‘ahlakçı’lık taslamadım. Ve artık çoğul konuşuyorum, taslamadık. Bizim “fıtratımızda” bütün bunlar yok. Atalarımıza kadar gidecek olursak onlarda da yok.

İki seçenek var sevgili okur; ya ‘Ahlakçılık’ adı altında diz boyu ahlaksızlığın yaşandığı bir dönemi yaşıyoruz. Ya da biz bu düzene göre çok mutaassıp kaldık. Biz atalarımızdan böyle görmedik.

Edep yahu!
Bizim büyüklerimiz bırakın kızının kaç çocuk yapacağını, “hamile misin” diye sormazlardı. Kızları ve oğulları da babalarına torunları olacağını utançlarından söyleyemezler annelerinden rica ederlerdi. Anneler de eşlerine başı önde “torun geliyor” derdi. Güzel günlerdi diye anlatmıyorum. Bir babanın kızı ya da oğluyla cinsel hayatını konuşması elbette güzel olabilir ama ben hala her şeyin de bir usulü var diye düşünüyorum. Dedim ya ben bu sürece göre mutaassıp kaldım. Hem de kızlı erkekli evlerde yaşamakta hiçbir sıkıntı görmeyen, kahkaha atan, mini etek giyen yani ‘ahlaksız’ sayılan ben... Ben babama gidip (evli yada bekar olmam fark etmez) “baba ben sevişiyorum, doğum kontrolü yöntemi de kullanmıyorum” diyemem desem babamın kalbi kaldırmaz. Bu manzaraya tanık olan annemin neler yapacağını hayal bile edemiyorum. Ama Cumhurbaşkanı katıldığı nikah töreninde gelin ve damada nasıl bir performans göstermeleri gerektiğini söylüyor. Ve gelin ve damadın babası da onu alkışlıyor. Hadi erkek egemen sistem, erkek babasına bunlar hoş gelir, safa gider diyecek olalım. Ya gelin babasına ne diyelim. Biri geliyor nikah masasında kızına ne suretle sevişeceğini tarif ediyor. Kimse de çıkıp “yahu ayıptır sen ne yapıyorsun” demiyor. Edep yahu!

Cinsellik biz farkında olmadan nikah masaları dahil olmak üzere böyle uluorta konuşulan bir mesele olmuş. Kırmızı noktalı filmlerin, cinsel içerik içeren küfürlerin biplendiği ülkemizde Erdoğan’ın “bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur, gerisi Allah Kerim..." sözlerini bipleyen bir tv kanalı olmadı. Bu yüzden ki Erdoğan Anadolu’da bir amcanın şimdilerde çoktan pişman olduğuna inandığım bu sözlerini her fırsatta söylemeye devam etti ve arttırdı;“Bu ülkede yıllarca bir doğum kontrolü ihaneti yaptılar ve neslimizi kurutma yoluna gittiler. Neslin önemi, gücü ekonomide olduğu gibi manen de çok önemli. Ben sizlere inanıyorum ve aile cüzdanımız da kızımıza verelim.” İçinde ihanet olmayan cümle kurmakta zorlanan Erdoğan son darbeciyi de buldu kondom ve doğum kontrol ilaçları… Çok yakında kondom ve doğum kontrol ilaçların örgütsel doküman arasında sayılacak.

Biz şaşkınlık içinde ”ne diyor yahu, yok artık, zaytung haberdir” diye şaşkınlıkla bakınıp dururken muhafazakar vatandaşlarımızdan yine ses çıkmadı. Dut yemiş bülbül misali suskunluk devam ediyor. Hala kimse “ayıptır sus artık” demiyor. Boyu ortalamanın üzerinde bir adam sırf iktidarda olduğu için kadın bedenine ilişkin dur durak bilmeyen açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Memleketi yönetmeyi yatak odalarımızı gözetleyerek hatta bizzat başımızda bulunarak tahayyül eden Cumhurbaşkanı yakında “Eyy Prezervatif!” diye başlayan cümleler kurmaya başlarsa ve ‘muhafazakar’ vatandaşlar da bunu alkışlarsa şaşırmayın.

Şimdi; “13 yaşındaki kız çocuğunun kendinden 40 yaş büyük bir adamla evlendirilmesine ses çıkarmayıp hatta düğüne gidip takı takan insandan böyle bir tepkiyi nasıl bekliyorsun?” diye soranlar olacaktır. Beklemiyorum. Evet aslında beklemiyorum. Sadece meselenin ismini koyalım istiyorum. Kendini ‘muhafazakar’ diye tanımlayan bir kesimin ‘Ahlakçılık’ adı altında bunca yıldır bize yutturmaya çalıştığı tam da budur. Bir kadının bir adamla sevişti diye öldürülmesini hak gördüğünüz ülkede bir adam kızınızın ya da oğlunuzun yatak odasının kapısında bekliyor, hangi aralıklarla ne kadar sevişmeleri gerektiğini tarif etmeye yelteniyor ve siz buna ses çıkarmayıp alkışlıyorsanız sizin için söylenecek çok sıfat var ama benim terbiyem buna müsait değil. En iyisi ben bunları saymayayım siz de ‘ahlakçılık’ oynamayı bırakın. Yok eğer namusunuzu kurtarmak istiyorsanız şimdiye kadar susup ortak olduğunuz bunca ahlaksızlıkla hesaplaşın. İktidarı yatak odalarınızdan uzaklaştırmadan namusunuzu kurtaramayacağınız açık.

Eğitimciler ne der bilmiyorum ama bu kadar ahlaksızlığın yanında meselenin tek iyi yanı Erdoğan sayesinde çocukların kendilerini leyleklerin getirmediğini biliyor olmasıdır.

Son söz; Eyy prezervatif 60 küsur yıl önce de kullanılaydın iyiydi…

http://t24.com.tr/yazarlar/leyla-alp/eyy-prezervatif,10885

Son düzenleme:
İşin komiği bu demeçleri verenlerin kendi öğütlerini en başta kendilerinin tutmaması.

Çalışan kadınlara ağzını açıp gözünü yuman Tuğrul İnançer'in kızı bir şirkette yönetici çıktı.

Erasmus'a gidenlerin hepsinin seks yaptığını, programın Erasmus değil Orgasmus olduğunu söyleyen seksölçer Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan'ın kızının da Erasmus programıyla Paris'e gittiği ortaya çıktı.

Sürekli genç yaşta evlenmeyi öğütleyen, en az 3 çocuk yapılmasını tembihleyen, doğum kontrolüne ihanet olarak bakan efendimiz hazretlerimizin çocukları neredeyse 10 yıldır evli ve 1 ya da 2 çocukları var. Sümeyye 30 yaşını geçti hala bekar. Kendisi karma eğitime açık açık olmasa da olumlu bakmadığını her fırsatta belirtiyor ama kendi çocukları Amerika'da kız ya da erkek okullarında okumadı, karışık okudu.

Adamların kendi aileleri bile bu lafları ciddiye alıp hayatını ona göre düzenlemiyor.

ZAYTUNG HABERİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sayesinde Bir Günü Daha Rahat Rahat Seks Konuşarak Geçiren Türkiye'de Moraller Yerinde

Dün katıldığı bir düğün töreninde "Bu ülkede yıllarca bir doğum kontrolü ihaneti yaptılar ve neslimizi kurutma yoluna gittiler" diyen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan bir kez daha Türkiye’nin sesi oldu. Normal şartlarda cinsellikten bahsetmekten zorlanan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı’nın sözleriyle birlikte doyasıya seks konuşmaya başlamanın mutluluğunu yaşadılar. Edirne’den Ardahan’a günü mutlu geçiren Türkiye, adım adım gelişmiş ülkeler seviyesine doğru ilerliyor…

Özlenen adam geri döndü…

Uzun bir süre boyunca paralel yapıdan bahsederek dinleyenlerini bir miktar sıkan Tayyip Erdoğan aslına döndü. Yeniden; kürtaj, korunma yöntemleri, 3 çocuk gibi konulara eğildiği gözlenen Cumhurbaşkanı, 7'den 70'e tüm Türkiye'nin imdadına yetişti. Ortaokul ve lise seviyesindeki öğrencilerden, cinsellikle ilgili konuşmaya çekinen yetişkinlere kadar herkese korunma yöntemlerinden, ilişkide geri çekilmekten ve kürtaj gibi konulardan konuşma fırsatı veren Erdoğan sayesinde dün ülke genelinde oldukça sıcak saatler yaşandı.

Taşın altına elini soktu

Normalde cinsellikle ilgili olarak rahat rahat konuşamadıklarını belirten vatandaşlar, seks içeren herhangi bir konuyu açarken akla karayı seçtiklerini, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elini bizzat taşın altına sokması sayesinde rahat bir nefes aldıklarını vurguladılar. Gerek sosyal medyada ve gerekse gündelik yaşamda bir anda konuşulan konuların en tepesine oturan sekse ve Cumhurbaşkanının bu alana katkısına dair kimi vatandaşların görüşleri ise şöyle oldu;

Vatandaşlar mutlu

Muharrem Ergüdek (47, Esnaf): Valla ne yalan söyliyim Cumhurbaşkanımız "Bu ülkede yıllarca bir doğum kontrolü ihaneti yaptılar" deyince birden hanımla yuvarlanırken buldum kendimi. 22 yıldır evliyim böylesine rahat böylesine keyifli hemhal olduğumuzu hatırlamıyorum...

Kübra Balanlar (32, Ev Hanımı): Tabi Sayın Bülent Arınç'ın da zaman zaman bu konuda katkıları oldu, olmadı değil. Sağolsun onun sayesinde de ilk kez bizim evde vajina denilmişti. Ama tabi Tayyip Erdoğan bambaşka. Bakın buyrun sabahtan beri bütün mahalle berberiyle manavıyla seks konuşuyor. Bugün Bağcılar'ın Brüksel'den efendime söyliyim Amsterdam'dan hiçbir farkı yok

Tuğrul Renanlı (20, Öğrenci): Normalde en fazla Rihanna klibi paylaştığım Facebook'ta dün yarım düzine seksli, kondomlu, üremeli içerik paylaştım. En son Xhamster'dan bi şeyler paylaşmışım yanlışlıkla da, neyse ki herkes görmemiş. DNS ayarı yapanlar, yapmayanlar belli oldu bu sayede…

Yusuf Alaroğlu (33, Serbest Meslek): Bakınız bu bilimsel bir gerçek, tüm dünyada sağlıklı bir cumhurbaşkanının günde 300 defa seks düşündüğü kanıtlandı zaten. Uzun adam sağolsun, bizlere de günlük hayatta bunu konuşabilmenin rahatlığı sağlanmış oldu. Bundan sonra Sayın Cumhurbaşkanımız sussa, ben susmam! Seks ulan!

Talat Kıvançer (25, Internet cafe sahibi): Ben yıllarca MSN’de kızlarla konuşurken konuyu sekse getirememenin sancısını çektim, bu durumu en iyi ben bilirim. Bugün bir korunma muhabbeti sayesinde konu otomatikman sekse geliyor. Gerçekten şimdiki gençler çok şanslı.

bütün dünya liderleri çocuk yapın diyo vatandaşlarına neden hep bu kelimeye takılı kalınıyo anlamıyorum ...burda konu bence çocuk yapın genç nufus cogalsın değilde .... çocuk yapması için;

bayanların iş hayatı elverişli mi?
o kadar çocuga istedigi gb eğitim verebilecek mi?
türkiye buna hazır mı?
okul ögretmen yeterli mi? eğitim iyi mi?
her aile 3 cocuga bakabilecek düzeyde en az askeri maaş alabiliyor mu?

daha milyon tane böyle başlıkta sorular sorulabilir malesef...

bütün dünya genç nufusunu çogaltmaya çalışıyo hatta yurt dışında yaşayan şubat annelerinde bir arkadaşımıza orda şartlar nasıl diye sordugumda cocuga maaş veriliyo anneye maaaş veriliyo izin veriliyo bebge kreş veriliyo dedi hatta çocuk yapında nasıl olursa olsun der gb gayrimeşru cocukların bırakılması için hastanelerde bi yer yapılmış bildigim için söylemiyorum böyle duydum yani neyin kavgasını verdiğimize dikkat edelim

bütün dünya liderleri aynı stratejiyi yapıyo ilerde genç nufusa sahip olabilme çabasındalar... yani diyeceğim o ki... erdogan söyledi diye tüh kaka olmasın evet çocuk yapılsın yapılsında .... bu ülkeye yeni nesillerin iyi yetişebilmesi saglıklı büyüyebilmesi için bişeyler yapılsın yapılıyosada hızlansın çogalsın ...

şuanki nufus artışına göre bile türkiye kapasitesini egitemiyo,istihdam saglayamıyo,besleyemiyo,saglığıyla ilgilenemiyo bence...

saygılar

Bu Ulkenin Yeni Evlenenlerinin %2o si Vajinismus dur hele bir onu yensinler, ondan sonra ac o agzını...

Avrupa'da yaşlı nüfusu fazla, çocuk yapmaya teşvik etmeleri normal. Bizde zaten genç ve vasıfsız bir nüfus var daha neyi teşvik ediyor anlamadım? Ayrıca bütün dünya liderleri çocuk yapmaya teşvik etmiyor, Çin kontrolsüz üremenin cezasını çekiyor, 79'dan beri tek çocuk politikası var.

zaten ben anlamis deilim yok uc cocuk yok su u yap bunu kullanma ne o.uyoruz be kardesimm siyasetcinin bunlarada elini atmasi ne gerek ne sacma
Otur koltuguna iste kensi gorevini yap daha ne
Ilk defa bir c.baskani bu kadar cok konuskan masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…