demekki " artık torun vakti gelmedimi" deseler, "hadi gidip sevişin" demiş olacaklarBabam bana 3 tane torun istiyorum dese bu cinsellik mi oluyor?
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demekki " artık torun vakti gelmedimi" deseler, "hadi gidip sevişin" demiş olacaklarBabam bana 3 tane torun istiyorum dese bu cinsellik mi oluyor?
hakikaten kim yapmış bunu yav? doğum kont yöntemlerini icat edenleri söylüyor galibabu ülke de yıllarca bir doğum kontrol ihaneti yaptılar ve neslimizi çürüttüler
ben bu lafa takıldım , kim yapmış bunları ? kim neslimizi çürütmeye çalışmış
dünyanın her yerinde doğum kontrol yöntemi var , sadece biz de değil ki
çok güzel yazmışsınİşin komiği bu demeçleri verenlerin kendi öğütlerini en başta kendilerinin tutmaması.
Çalışan kadınlara ağzını açıp gözünü yuman Tuğrul İnançer'in kızı bir şirkette yönetici çıktı.
Erasmus'a gidenlerin hepsinin seks yaptığını, programın Erasmus değil Orgasmus olduğunu söyleyen seksölçer Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan'ın kızının da Erasmus programıyla Paris'e gittiği ortaya çıktı.
Sürekli genç yaşta evlenmeyi öğütleyen, en az 3 çocuk yapılmasını tembihleyen, doğum kontrolüne ihanet olarak bakan efendimiz hazretlerimizin çocukları neredeyse 10 yıldır evli ve 1 ya da 2 çocukları var. Sümeyye 30 yaşını geçti hala bekar. Kendisi karma eğitime açık açık olmasa da olumlu bakmadığını her fırsatta belirtiyor ama kendi çocukları Amerika'da kız ya da erkek okullarında okumadı, karışık okudu.
Adamların kendi aileleri bile bu lafları ciddiye alıp hayatını ona göre düzenlemiyor.
reisi cumhurun bunca sorun varken bunları konuşması abest bence duru biraz satandartlarımız yüksek olsa başımızn üstüne..demekki " artık torun vakti gelmedimi" deseler, "hadi gidip sevişin" demiş olacaklar![]()
canım problem reisi cumhurun ülkemizde bunca sorun varken doğum kontrolünden bahsetmesi..neden yapmayalım biz çocuk sevmiyormuyuz..ama yapamıyoruz şartlar müsaade etmiyor..evlendiğin zaman daha iyi anlayacaksın..senin babanın söylemesi ile reisi cumhurun söylemesi farklı senin baban halktan sorumlu değil..resi cumhur halktan sorumlu..zaten ne zaman Suriyelileri gösterseler küçük çocukları var etraflarında 7..10 tane en az ben bu çocuklar için bile endişe duyuyorum..şu an 10 bin Suriyelinin antalyayı boşaltması söyleniyor..nereye gidecekler o çoluk çocuk bu soğukta ısınabiliyormu ayda bir dafa dahi olsa et yiyebiliyormu..zaten kayıtsızmış..9 bini kayıtsız olanlar okula göndermiyor kayıtlı olmamak için kampa gitmek istemiyorlar peki okuma yazma bilmeyen çocuklar 8..10 sene sonra ne yapacak bu ülkede..Babam bana 3 tane torun istiyorum dese bu cinsellik mi oluyor?
İşin komiği bu demeçleri verenlerin kendi öğütlerini en başta kendilerinin tutmaması.
Çalışan kadınlara ağzını açıp gözünü yuman Tuğrul İnançer'in kızı bir şirkette yönetici çıktı.
Erasmus'a gidenlerin hepsinin seks yaptığını, programın Erasmus değil Orgasmus olduğunu söyleyen seksölçer Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan'ın kızının da Erasmus programıyla Paris'e gittiği ortaya çıktı.
Sürekli genç yaşta evlenmeyi öğütleyen, en az 3 çocuk yapılmasını tembihleyen, doğum kontrolüne ihanet olarak bakan efendimiz hazretlerimizin çocukları neredeyse 10 yıldır evli ve 1 ya da 2 çocukları var. Sümeyye 30 yaşını geçti hala bekar. Kendisi karma eğitime açık açık olmasa da olumlu bakmadığını her fırsatta belirtiyor ama kendi çocukları Amerika'da kız ya da erkek okullarında okumadı, karışık okudu.
Adamların kendi aileleri bile bu lafları ciddiye alıp hayatını ona göre düzenlemiyor.
Modernlikle alakasi ne ? Iki hamileligimi de anneme soyledim babama soyleyemedim. Ve asla o da sormaz ben de anlatmam hamileligimi vs . Bilmiyorum ama bizde ve bildigim cogu ailede böyle.Siz bu konularda oldukça modern düşünüyordunuz ne oldu ben anlamadım. Biz aman böyle şeyler ayıp desek bağnaz, örümcek kafalı oluyorduk.. İnsan hayret ediyor tabi..
Modernlikle alakasi ne ? Iki hamileligimi de anneme soyledim babama soyleyemedim. Ve asla o da sormaz ben de anlatmam hamileligimi vs . Bilmiyorum ama bizde ve bildigim cogu ailede böyle.
Ben de söylemedim, babam da bana 3 torun istiyorum demedi zaten, demez de..
Hadi o da neyse de ben en çok bunun söyleniş şekline takıldım.. Capsler falan da işin içine girince ne bileyim oturduğum yerde utandım resmen![]()
bizde anneye bile zor söylenir hamilelik ..Sorma ben de utandım. Hele biri bana düğünde senden uc cocuk istiyorum dese yerin dibine girerdim
Mesela benim kayinpederim eltime Allah askina cocuk yapin diyo ben utanıyorum. Bundan daha ozel bir sey var mı ki insan utanmasin.![]()