Eyy Prezervatif…

Edep yahu,
Oturup kendi aranızda Konuşmak var, bide milyonlar önünde her fırsatta cinsellikten bahsetmek var. Haydar dümen bile şoktadır kesin!
Her fırsatta Ağzına ya Kadınları alıyor (kızmıdır, kadınmıdır), yada cinsellikten bahseder. Bu adam Fin Başbakan'ına bile nüfusunuz az, en az üç çoçuk yapın deyip, arkasından haftalar dalga getiren bi insan....

Her şey Tuğba Ekinci'nin bir şarkısıyla başladı : " Eline, beline, cebine kondom "

bu ülke de yıllarca bir doğum kontrol ihaneti yaptılar ve neslimizi çürüttüler
ben bu lafa takıldım , kim yapmış bunları ? kim neslimizi çürütmeye çalışmış
dünyanın her yerinde doğum kontrol yöntemi var , sadece biz de değil ki

Evet ''Edep Yahu!''
Abdullah Gül zamanında da Cumhurbaşkanlığı görevini R.T. Erdoğan yürütüyordu.
Başbakanın planlarına harfiyen uyan bir Cumhurbaşkanıydı Abdullah Gül.
Makamı R.T.Erdoğan'a devredeceği günü bekliyordu sadece.

hakikaten kim yapmış bunu yav? doğum kont yöntemlerini icat edenleri söylüyor galiba

çok güzel yazmışsın

yatak odasınd bizim başımaza gelse RTE eşim hemen 'bizim hatun doğurmadı ben doğur dedim' der

demekki " artık torun vakti gelmedimi" deseler, "hadi gidip sevişin" demiş olacaklar
reisi cumhurun bunca sorun varken bunları konuşması abest bence duru biraz satandartlarımız yüksek olsa başımızn üstüne..

Babam bana 3 tane torun istiyorum dese bu cinsellik mi oluyor?
canım problem reisi cumhurun ülkemizde bunca sorun varken doğum kontrolünden bahsetmesi..neden yapmayalım biz çocuk sevmiyormuyuz..ama yapamıyoruz şartlar müsaade etmiyor..evlendiğin zaman daha iyi anlayacaksın..senin babanın söylemesi ile reisi cumhurun söylemesi farklı senin baban halktan sorumlu değil..resi cumhur halktan sorumlu..zaten ne zaman Suriyelileri gösterseler küçük çocukları var etraflarında 7..10 tane en az ben bu çocuklar için bile endişe duyuyorum..şu an 10 bin Suriyelinin antalyayı boşaltması söyleniyor..nereye gidecekler o çoluk çocuk bu soğukta ısınabiliyormu ayda bir dafa dahi olsa et yiyebiliyormu..zaten kayıtsızmış..9 bini kayıtsız olanlar okula göndermiyor kayıtlı olmamak için kampa gitmek istemiyorlar peki okuma yazma bilmeyen çocuklar 8..10 sene sonra ne yapacak bu ülkede..

millet vekilleri bilkentte 28 bin 30 bin senelik ücretle özel okullara gönderiyorlar velatlarını evlatları kıymetli 7 yaşında çocuk İngilizce Fransızca konuşuyor..ya bizler bende iyi eğtim vermek istiyorum tek çocuğum ama öyle bir yere gönderemem imkanlarım müsaade etmez..1 çocuğuma iyi bir eğtim sunamıyorken neden çocuk yapayım neden neden..

Kişi kendinden bilir isi diye boşuna dememişler.

Siz bu konularda oldukça modern düşünüyordunuz ne oldu ben anlamadım. Biz aman böyle şeyler ayıp desek bağnaz, örümcek kafalı oluyorduk.. İnsan hayret ediyor tabi..
Modernlikle alakasi ne ? Iki hamileligimi de anneme soyledim babama soyleyemedim. Ve asla o da sormaz ben de anlatmam hamileligimi vs . Bilmiyorum ama bizde ve bildigim cogu ailede böyle.

Modernlikle alakasi ne ? Iki hamileligimi de anneme soyledim babama soyleyemedim. Ve asla o da sormaz ben de anlatmam hamileligimi vs . Bilmiyorum ama bizde ve bildigim cogu ailede böyle.

Ben de söylemedim, babam da bana 3 torun istiyorum demedi zaten, demez de..

Hadi o da neyse de ben en çok bunun söyleniş şekline takıldım.. Capsler falan da işin içine girince ne bileyim oturduğum yerde utandım resmen

Sorma ben de utandım. Hele biri bana düğünde senden uc cocuk istiyorum dese yerin dibine girerdim

Mesela benim kayinpederim eltime Allah askina cocuk yapin diyo ben utanıyorum. Bundan daha ozel bir sey var mı ki insan utanmasin.

Sorma ben de utandım. Hele biri bana düğünde senden uc cocuk istiyorum dese yerin dibine girerdim

Mesela benim kayinpederim eltime Allah askina cocuk yapin diyo ben utanıyorum. Bundan daha ozel bir sey var mı ki insan utanmasin.
bizde anneye bile zor söylenir hamilelik ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…