• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyy Prezervatif…

Ne demek korunuyoruz?
index.php

:-):-)

Tayyipden cumhurbaskani olur mu ya hic. Adamda bir cumhurbaskani agirligi yok. Cen cen konusuyo hic susmuyo. Abdullah Gul cok daha iyiydi buna gore. Daha saygindi, makaminin agirligini tasiyordu en azindan, iktidarla muhalefete esit mesafedeydi. Zaten Tayyip de bu yuzden alasagi etti her istedigini yaptiramadi. Erdogan o makama hic ama hic yakismiyor.

Tayyipden cumhurbaskani olur mu ya hic. Adamda bir cumhurbaskani agirligi yok. Cen cen konusuyo hic susmuyo. Abdullah Gul cok daha iyiydi buna gore. Daha saygindi, makaminin agirligini tasiyordu en azindan, iktidarla muhalefete esit mesafedeydi. Zaten Tayyip de bu yuzden alasagi etti her istedigini yaptiramadi. Erdogan o makama hic ama hic yakismiyor.

Tayyip'ten cumhurbaşkanı olmayacağına katılıyorum ancak Abdullah Gül de eşit mesafede değildi kesinlikle. Sadece daha sakin bir yapıya sahipti, herkesi sağduyulu olmaya çağırmaktan ve hükümetin gönderdiği bütün kararları onaylamaktan başka bir şey yapmıyordu. Tayyip'ten mantalite olarak farkı yok baktığınızda sadece daha munis.

birde çok alakasız şeylerden bahsediyo,genel sorunlar varken,yok eskiden öğrenciye talebe derdik,osmanlıca dersi prezarvatif vs..yahu Suriyeliler çadırlarda ülkede görüntü kirliliği var heryer dilenci dolu mademkaşdıramayacaktınız neden kabul ettiniz insanları halk bunu çekmek zorundamı

Vatandaşlar mutlu

Muharrem Ergüdek (47, Esnaf): Valla ne yalan söyliyim Cumhurbaşkanımız "Bu ülkede yıllarca bir doğum kontrolü ihaneti yaptılar" deyince birden hanımla yuvarlanırken buldum kendimi. 22 yıldır evliyim böylesine rahat böylesine keyifli hemhal olduğumuzu hatırlamıyorum...

Kübra Balanlar (32, Ev Hanımı): Tabi Sayın Bülent Arınç'ın da zaman zaman bu konuda katkıları oldu, olmadı değil. Sağolsun onun sayesinde de ilk kez bizim evde vajina denilmişti. Ama tabi Tayyip Erdoğan bambaşka. Bakın buyrun sabahtan beri bütün mahalle berberiyle manavıyla seks konuşuyor. Bugün Bağcılar'ın Brüksel'den efendime söyliyim Amsterdam'dan hiçbir farkı yok

Tuğrul Renanlı (20, Öğrenci): Normalde en fazla Rihanna klibi paylaştığım Facebook'ta dün yarım düzine seksli, kondomlu, üremeli içerik paylaştım. En son Xhamster'dan bi şeyler paylaşmışım yanlışlıkla da, neyse ki herkes görmemiş. DNS ayarı yapanlar, yapmayanlar belli oldu bu sayede…

Yusuf Alaroğlu (33, Serbest Meslek): Bakınız bu bilimsel bir gerçek, tüm dünyada sağlıklı bir cumhurbaşkanının günde 300 defa seks düşündüğü kanıtlandı zaten. Uzun adam sağolsun, bizlere de günlük hayatta bunu konuşabilmenin rahatlığı sağlanmış oldu. Bundan sonra Sayın Cumhurbaşkanımız sussa, ben susmam! Seks ulan!

Talat Kıvançer (25, Internet cafe sahibi): Ben yıllarca MSN’de kızlarla konuşurken konuyu sekse getirememenin sancısını çektim, bu durumu en iyi ben bilirim. Bugün bir korunma muhabbeti sayesinde konu otomatikman sekse geliyor. Gerçekten şimdiki gençler çok şanslı.
Şu yorumlara koptum.:KK53:

Cumhurbaşkanı katıldığı nikah töreninde gelin ve damada nasıl bir performans göstermeleri gerektiğini söylüyor. Ve gelin ve damadın babası da onu alkışlıyor. Hadi erkek egemen sistem, erkek babasına bunlar hoş gelir, safa gider diyecek olalım. Ya gelin babasına ne diyelim. Biri geliyor nikah masasında kızına ne suretle sevişeceğini tarif ediyor. Kimse de çıkıp “yahu ayıptır sen ne yapıyorsun” demiyor. Edep yahu!
ne muhabbetine giriyor bu. bu yazııya göre yazdım bunu

Cumhurbaşkanı katıldığı nikah töreninde gelin ve damada nasıl bir performans göstermeleri gerektiğini söylüyor. Ve gelin ve damadın babası da onu alkışlıyor. Hadi erkek egemen sistem, erkek babasına bunlar hoş gelir, safa gider diyecek olalım. Ya gelin babasına ne diyelim. Biri geliyor nikah masasında kızına ne suretle sevişeceğini tarif ediyor. Kimse de çıkıp “yahu ayıptır sen ne yapıyorsun” demiyor. Edep yahu!
ne muhabbetine giriyor bu. bu yazııya göre yazdım bunu
Ne demiş, ağzından çıkan söz ne onu soruyorum.

Back