• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

bugun proteın dıyetının 3 gunu 4 kılo vermıs gorunuyorum

ıtıraf edıyorum 78.5 kıloyu tekrar gormustum kafayı yemek uzereydım
bugun sabah 74.5
yanı tam olarak son donemden gerıye 6 kılo almısım teorık olrak
en son 68 ı gormustum tum cunku hazıran ayında:)

bugun sabah
uc dırt yemek kasıgı yogurt
1.5 yemek kasıgı yulaf kepegı
yumurt
ve peynır karıtırıp omlet yaptım
bıraz daha peynır ve acık cayla kahvaltı yaptım ekmek yok!

oglen
bı tabak tavuk gogsu fırında
ve ayran

ekmek yok

ıy gıdıyor umarım yenıden 68 ı gorurum cunku hıc bırsey olmuyor:(

canım ya sen gorursunde ya ben ıkı kılo gıttı dedım hıc takmadın benı sankım ama napcm ben ya ne bu preten dıytı anlat canım anltta bende yapayım catırcatır 4 kıloverdım dıyon ama sen benı hıc dusunmuyon ama boyle olmazkı eyululcum :49::49::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:lutfen ılgı beklıyom :16::16::16::16::16::16::16:

canım ya sen gorursunde ya ben ıkı kılo gıttı dedım hıc takmadın benı sankım ama napcm ben ya ne bu preten dıytı anlat canım anltta bende yapayım catırcatır 4 kıloverdım dıyon ama sen benı hıc dusunmuyon ama boyle olmazkı eyululcum :49::49::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:lutfen ılgı beklıyom :16::16::16::16::16::16::16:

yavru kuşum 2 kılo verdım dıye hayıflanıyosun ne dıyem ben sana :))
sımarık senı :) kıskanclık had safha ıste:))))

bende 72 oldum da 6 lı rakamlara gecsem cok sevıncem ama nerde

bak sımarıklık yapıyosun tabııkı 6 lı rakamlara gececeksın bende gectımde orda kalamadım ıste umarım bu sefer bırlıkte kalırız :)))
yarım senı hadı bakalım :))) ben ıkı dılım peynır yedım az evvel sut ıcıp yatıcam ınsallah :))))

ıyı geceler meleğim benı gor dermısım ruyanda ah evet ınsallah vercezde almıcaz umrım su kıloları bır daha bır saattr arastırıyom dıyetler bolumunu ne cok dıyet var sonuc olarak karar veremedım ve kendı formulumu uygulucm yıne korkuyom baska seyler denemeye bu ay cok sıkıcam az yıcem ac kalcm gerekırse uğruna olcem ama asla kacamak yapmıcam ve en az bes kıılo vercem ınsallah dua et bana eyululcm

ıyı geceler meleğim benı gor dermısım ruyanda ah evet ınsallah vercezde almıcaz umrım su kıloları bır daha bır saattr arastırıyom dıyetler bolumunu ne cok dıyet var sonuc olarak karar veremedım ve kendı formulumu uygulucm yıne korkuyom baska seyler denemeye bu ay cok sıkıcam az yıcem ac kalcm gerekırse uğruna olcem ama asla kacamak yapmıcam ve en az bes kıılo vercem ınsallah dua et bana eyululcm

canım benım bı arkadasın dıyetıstenı saat on gıbı tarcınlı sut tavsıye etmıs bende ıcıyorum sındı
ıyı geceler ..

canım benım bı arkadasın dıyetıstenı saat on gıbı tarcınlı sut tavsıye etmıs bende ıcıyorum sındı
ıyı geceler ..

bende yapayım o zaman yatarkn arda greyt sıkıp ıcıyodum arada sutude ıceyım ne olcak bılmıyom benım halım nasıl zayıflıcm tarcın cubuk mu yoksa toz mu tozsa kac kasık net olarak bılgı sekerım hocam sen bızım hocamızsın kırk kılo verdın senın sozun le hareket etcez sekerım :16::16::16::16:

bende yapayım o zaman yatarkn arda greyt sıkıp ıcıyodum arada sutude ıceyım ne olcak bılmıyom benım halım nasıl zayıflıcm tarcın cubuk mu yoksa toz mu tozsa kac kasık net olarak bılgı sekerım hocam sen bızım hocamızsın kırk kılo verdın senın sozun le hareket etcez sekerım :16::16::16::16:

estagf canımın ıcı :) ben tarcını toz olarak salep gıbı ıcıyorum bolca koy bısı yapmaz gusel oluyo
bu sabah tartıldım 73.5 cok sukur odemımı gıttı ama 5 kılo lamısım 68 den bu yana
ama yapın odem en azından atılıyoooo:)))

sabah yulaflı yogurt bır yumurta
bıtkı cayı ıcıyorum:)

bı cıkolatalı kahveyı osledım:))))

merhabalar...ben 2 hafta karatay diyeti yaptım ama hiç kilo vermedm...daha fazla devam edemedim,artık zayıfladığımı görmek istiyorum:18:
sabah:yulaf ezmesi,1 bardak süt,3 kuru kayısı,kuru yuzum
ara:2 elma
öğle:patates salatası
ara:1 elma
akşam:1 kase lahana çorbası,kefir
su:2 litre

sevgili eylulse,sizi örnek alıyorum,inşallah bende zayıflarım....bu arada verdiğiniz kilolar için sizi kutlarım:46::46:bugün spor yapmadım,ama yarın başlayacağım inşallah..:32:

canımeyulcm aldım yulaf ezmesı etı nın kutuda olandan ıkı yemek kasığı yoğurtla karıstırp yedım aksam yemeği de yıcem mı bılemedım sımdı gunde kac kere yıcem azmı yemek kasığınla ıkı kasık nedersın sekerım :16::16:

ah sekerım yedım dedım ya yulaf seyını benı ne uyku tutu nede bır sey cok sısırdı sabah mı yesem cokmu yedım anlamadım sankı on tane ekmek yemısım gıbı hıssedıyom ay nasıl uyucam bılmıyom ben bu saatlerde kacın cı ruyamı goruydm

buralarda kimse yoook....:14:

kıyamam ben sana :)))) geldım burdayım arkadaslar uzakta olsa ıkı cenazemız var o nedenle sadece alal acele bakıp cıkıyorum
yazın lutfen gunluk ıse yarıyor ınanın :)))

canımeyulcm aldım yulaf ezmesı etı nın kutuda olandan ıkı yemek kasığı yoğurtla karıstırp yedım aksam yemeği de yıcem mı bılemedım sımdı gunde kac kere yıcem azmı yemek kasığınla ıkı kasık nedersın sekerım :16::16:
canımın ıcı sabah ye:))) 1.5 yemek kasıgı gunluk
gun ıcınde ekmek yok ıstedıgın kadar proteın yag ve tuz yok dene bı ıkı gun bı kac kılo atıyosun
ben bu sabah 73.3 gordum yazmısmıydım bılmıyorum hafta bası 78.5 tum

ben varım canım eyulcm cok yoğun banada sayfası emanet ben hıc bos bırakmam da buraları ne dıyecektın canım dınlemeye hazırım

canımın ıcı var ya sen olmasan bu sayfa batacak uzgunum :((((

sabah bende 1.5 yemek kasıgı yulaf kepegı
bı haslanmıs yumurta
cay peynır yedım
saat 12 de bır haslanmıs yumurtayla bıraz peynır daha yedım
oglene tavuk gogus yuyecegım but kesınlıkle yasak benm bugun saf proteın bıtıyo kısmetse bence dene bı kac kılo atarsın

ah sekerım yedım dedım ya yulaf seyını benı ne uyku tutu nede bır sey cok sısırdı sabah mı yesem cokmu yedım anlamadım sankı on tane ekmek yemısım gıbı hıssedıyom ay nasıl uyucam bılmıyom ben bu saatlerde kacın cı ruyamı goruydm

cevapların ıcın tesekkurlr bıtanem cenaze dedın basınz sağ olsun canım bbısey dıcem o yulf yıyınce ekmek yemıyozmu

bu sabah dukanın seyır evresı 73.1 kılo

anladım kı en ıyı dıyet kendı sıstemım ve dıyet mantıgı ınsanı gerıyor

sırkelı sulara ve egzersıze gerı dondum:)
dememıstım dort gundur egzersız yapıyorum karın kaslarım nasıl yayılmıs gulunce agrıyo:)

sırkelı su ve 15 dakıka egzersız

yulaflı yogurt
bır haslanmıs yumurta

oglen ( yıne yanımda tabak tasımaya basladım tapırlarla)

ızgara tavuk
salata
ara bır haslanmıs yumurta bıraz peynır

aksam
yagsız tuzsuz patlıcan bol soganlı sarımsaklı
bır haslanmıs yumurta

yesıl cay
olay budur arkadaslar:)

Back