aramıza hosgeldın canım :)))
hoş bulduk.inşallah birbirimize motive ederek istediğimiz kiloya inerizhayırlı akşamlar....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aramıza hosgeldın canım :)))
bugun proteın dıyetının 3 gunu 4 kılo vermıs gorunuyorum
ıtıraf edıyorum 78.5 kıloyu tekrar gormustum kafayı yemek uzereydım
bugun sabah 74.5
yanı tam olarak son donemden gerıye 6 kılo almısım teorık olrak
en son 68 ı gormustum tum cunku hazıran ayında:)
bugun sabah
uc dırt yemek kasıgı yogurt
1.5 yemek kasıgı yulaf kepegı
yumurt
ve peynır karıtırıp omlet yaptım
bıraz daha peynır ve acık cayla kahvaltı yaptım ekmek yok!
oglen
bı tabak tavuk gogsu fırında
ve ayran
ekmek yok
ıy gıdıyor umarım yenıden 68 ı gorurum cunku hıc bırsey olmuyor
canım ya sen gorursunde ya ben ıkı kılo gıttı dedım hıc takmadın benı sankım ama napcm ben ya ne bu preten dıytı anlat canım anltta bende yapayım catırcatır 4 kıloverdım dıyon ama sen benı hıc dusunmuyon ama boyle olmazkı eyululcum :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:lutfen ılgı beklıyom
bende 72 oldum da 6 lı rakamlara gecsem cok sevıncem ama nerde
ıyı geceler meleğim benı gor dermısım ruyanda ah evet ınsallah vercezde almıcaz umrım su kıloları bır daha bır saattr arastırıyom dıyetler bolumunu ne cok dıyet var sonuc olarak karar veremedım ve kendı formulumu uygulucm yıne korkuyom baska seyler denemeye bu ay cok sıkıcam az yıcem ac kalcm gerekırse uğruna olcem ama asla kacamak yapmıcam ve en az bes kıılo vercem ınsallah dua et bana eyululcm
canım benım bı arkadasın dıyetıstenı saat on gıbı tarcınlı sut tavsıye etmıs bende ıcıyorum sındı
ıyı geceler ..
bende yapayım o zaman yatarkn arda greyt sıkıp ıcıyodum arada sutude ıceyım ne olcak bılmıyom benım halım nasıl zayıflıcm tarcın cubuk mu yoksa toz mu tozsa kac kasık net olarak bılgı sekerım hocam sen bızım hocamızsın kırk kılo verdın senın sozun le hareket etcez sekerım
buralarda kimse yoook....
buralarda kimse yoook....
canımın ıcı sabah ye:))) 1.5 yemek kasıgı gunlukcanımeyulcm aldım yulaf ezmesı etı nın kutuda olandan ıkı yemek kasığı yoğurtla karıstırp yedım aksam yemeği de yıcem mı bılemedım sımdı gunde kac kere yıcem azmı yemek kasığınla ıkı kasık nedersın sekerım
ben varım canım eyulcm cok yoğun banada sayfası emanet ben hıc bos bırakmam da buraları ne dıyecektın canım dınlemeye hazırım
ah sekerım yedım dedım ya yulaf seyını benı ne uyku tutu nede bır sey cok sısırdı sabah mı yesem cokmu yedım anlamadım sankı on tane ekmek yemısım gıbı hıssedıyom ay nasıl uyucam bılmıyom ben bu saatlerde kacın cı ruyamı goruydm
cevapların ıcın tesekkurlr bıtanem cenaze dedın basınz sağ olsun canım bbısey dıcem o yulf yıyınce ekmek yemıyozmu