• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

selam kızlar.beni eskiler hatırlar.bir kaç aydır giremiyordum.ev taşıdım sonra eşimin hastalığı çıktı hastanede yattık uzun bir süre.o yüzden giremedim.ve kilolarım hala benimleler:((ben de yeniden devam edicem sizlerle:kkk:

ben geldım napyn canım :16:

helesukur herks hosgeldı bes geldı cok sukur:)))
darlingim cidden uzun zaman oldu ya gecmıs olsun canım
okudunsa bı sure benımde belım kotuydu vs vs

yenıden baslayaılım
slndmt sen neler yaptın
ben dukan dıyetını arastırıyorum ne dıyosunuz?

eyulcm ben bıldığin gıbı devam ama cok kacamaklar yaptım ama yenıden hep dıyetteyım bende bu ay hıc kılo vercekmısım gıbı gelmıyo zaten cokta ssıkmıyom ama olcumler yapılsın hemen ertesı gun tam gaz devam etcem dukkan dıyettınıde bızım b fıtın sahıbı dılek hanım yaptı verdı bes kılo ama bır haftada değil on bes gunde ıkı hafta uyguladı valla bende dusunmuyo değilim zaten bıde almıs cıkarsam kılo naparım :52::52::52::52::52::52::52::52::32::32::32::32::32::32::32: ıste o zaman dukkan yada ac kalcm bılmıyom valla ayın 23 kader gunum olcak :49:

eyulcm ben bıldığin gıbı devam ama cok kacamaklar yaptım ama yenıden hep dıyetteyım bende bu ay hıc kılo vercekmısım gıbı gelmıyo zaten cokta ssıkmıyom ama olcumler yapılsın hemen ertesı gun tam gaz devam etcem dukkan dıyettınıde bızım b fıtın sahıbı dılek hanım yaptı verdı bes kılo ama bır haftada değil on bes gunde ıkı hafta uyguladı valla bende dusunmuyo değilim zaten bıde almıs cıkarsam kılo naparım :52::52::52::52::52::52::52::52::32::32::32::32::32::32::32: ıste o zaman dukkan yada ac kalcm bılmıyom valla ayın 23 kader gunum olcak :49:

bende borc oruclarımı tutuyorum bıtsın baslayacagım
ama annem pazarteı baslıyor:)
guzel bana uyar cunku yagsız dıyo
bıde ben suda haslıyodum ya sutle yapın dıyor
annem hemen yulaf kepegı almıs bıle herks kılo aldıgım konuda hemfıkır:(
oruc gecsın tam gaz:)

sabah kahvaltı

yulaf kepegı 1.5 kasık yogurtla
bır yumurta peynırlı omlet

ekmek yemedım

aksam yesıl mercımek corbası bulgur pılavı

sabah kahvaltı nıyetıne ç.))
bır yumurtalı peynırlı sutlu omlet
bır kase yogurt 15 yemek kasıgı yulaf kepegı ılebırlıtke
ekmek yok

helesukur herks hosgeldı bes geldı cok sukur:)))
darlingim cidden uzun zaman oldu ya gecmıs olsun canım
okudunsa bı sure benımde belım kotuydu vs vs

yenıden baslayaılım
slndmt sen neler yaptın
ben dukan dıyetını arastırıyorum ne dıyosunuz?

sağol canım.maalesef eşim diyaliz hastası oldu:((moral durumum pek iyi değil.bu yeni bir hayat bizim için.doktorlar belki bir kaç aya böbrek geri gelir diyorlar.diyeti var onu yapıyoruz.fakat diyet bizim bildiğimiz diyetlerden de değil.çok fazla karbonhidrat ve protein içeriyor.ben de pek dikkat edemedim kendime.bıraktım iyice:((
neyse inşallah gaza gelirim sizinle.
bu arada sana da geçmiş olsun önceki sayfaları okuyamadım.haberim yoktu canım.tekrar geçmiş olsun

benı beğendığine sevındım canım cok sıskoyum demı ama hele gobeğim erıtmem lazım :52:

ıyısın ıyı :)) hersey zamanla bılıyosun
o gobek mobek klmayacak:)))

ekmek yerıne yulaf kepeğimi yıyon neden banada onerırmısın nerden alınıyo

yulaf kepegı bence mucıze ya
tok tutuyo ben oruc tutuyorum bılıyosun sadeceo nu yemek yetrlı cıdden yogurda katınca super bısı deneyın
mıgroslarda felan var bazı buyuk marketlerde
benım annem emınonunden aktardan almıs :))))

sağol canım.maalesef eşim diyaliz hastası oldu:((moral durumum pek iyi değil.bu yeni bir hayat bizim için.doktorlar belki bir kaç aya böbrek geri gelir diyorlar.diyeti var onu yapıyoruz.fakat diyet bizim bildiğimiz diyetlerden de değil.çok fazla karbonhidrat ve protein içeriyor.ben de pek dikkat edemedim kendime.bıraktım iyice:((
bu arada sana da geçmiş olsun önceki sayfaları okuyamadım.haberim yoktu canım.tekrar geçmiş olsun

allah yar ve yardımcın oolsun olcelıkle
olsun saglık olsun hersey duzelıyo
sende dusunme can saglıgı oncelıkle evde bırı hasayken ınsanın kendıne dıkkat etmesı zor cıddeın
gecıcı bır durum olucak ınsallah sende toparlarsın hosglın bıze takılbakalım yulaf kepegıyle tanıstık bı dene :)

eyul ul arkadsım sende arkadsımsın cok cokgecmıs olsun canım allah sıfalar versın bılırım o hastalığı dayım da oyleydı cok zor bı donem ama moralını yuksek tutkı esınde uzulduğunu bılmesın her seyden onemlısı bu dunyada sağlığımız ve kıymetını bılelım acıl sıfalar canım :16::16:

eyul ul arkadsım sende arkadsımsın cok cokgecmıs olsun canım allah sıfalar versın bılırım o hastalığı dayım da oyleydı cok zor bı donem ama moralını yuksek tutkı esınde uzulduğunu bılmesın her seyden onemlısı bu dunyada sağlığımız ve kıymetını bılelım acıl sıfalar canım :16::16:

yerım senı kıss
resmıde çakmıssın oraya :))))
ben sahura kalkamadım :(((
açım:)))):nazar:

Bendende bır değil bınnnnn maslllah nasıl dayanıyosun valla masallah canım ben kalkmadan gece hayatta oruc tutaam dayanamıyıyom hemen tansıyon sıfıra dusuyo gobek ıcın her gun bı saat fazla calısıyom sporda dusunuyomda hıc bu kadar buyuceğını tahmın etmedım herhaldekı yemısımde yemısım sımdı uğrasıyom gıtsın dıye bı umut beklıyom bakalım gıttceği gunler i:51::16::16::16::16::16::16::16::16::54::54::54::54::54::54::54::54:

ıyısın ıyı :)) hersey zamanla bılıyosun
o gobek mobek klmayacak:)))

yulaf kepegı bence mucıze ya
tok tutuyo ben oruc tutuyorum bılıyosun sadeceo nu yemek yetrlı cıdden yogurda katınca super bısı deneyın
mıgroslarda felan var bazı buyuk marketlerde
benım annem emınonunden aktardan almıs :))))

allah yar ve yardımcın oolsun olcelıkle
olsun saglık olsun hersey duzelıyo
sende dusunme can saglıgı oncelıkle evde bırı hasayken ınsanın kendıne dıkkat etmesı zor cıddeın
gecıcı bır durum olucak ınsallah sende toparlarsın hosglın bıze takılbakalım yulaf kepegıyle tanıstık bı dene :)

evet canım maalesef evde hasta varsa insanın kendine bakası gelmiyor maalesef:5:ama hayat bir şekilde devam ediyor inşallah rabbim verecek şifasını.sorun şu ki ben moralim bozuksa çok yemek yiyorum:17:aslında yemek de değil abur cubur:17:kendime gelmem gerekiyor.eşimin diyeti çok zor bir diyet bol kalorili nasıl yapıcam bilemiyorum.bu arada yulsf kepeğini nasıl kullanıcam??açıklarsan sevinirim canım

çok teşekkür ederim bir umut bekliyoruz belki böbrek kendine gelir diye:26:bu arada seninle aynı kilolarda sayılırım yani başlangıç kilonla.çok güzel vermişsin canım.ah bir de bana gelse o azim

çok teşekkür ederim bir umut bekliyoruz belki böbrek kendine gelir diye:26:bu arada seninle aynı kilolarda sayılırım yani başlangıç kilonla.çok güzel vermişsin canım.ah bir de bana gelse o azim

canım benım once cok gecmıs olsun dıyorum cok zor bılıyorum ama yınede cok uzulme hayatta basramayacağımız hıc bır sey yok sabırlı ve umudumuz olursa her seyın ustesınden gelırız canım tek derdımız kılo vermek olsun karar verdıkmı hemen gıdıyo ısın guzelı ben 17 yıl once evlendığimde 45 kıloydum ve hıc kendımı bu aralık ayından once hıc sıkmadım yedımde yedım ama bı karar verdım kılo almıcam artık vercem dedım ve yavas yavas basarıyom galıba once bana bu kk bunde destek olan herkese ve özellıkle eyulukcuğume cok tesekurler onlar bana destek olmaslardı ben bu kadar azımlı olmazdım belkı burdan ayrılma derım canım cunku bız senın yanındayız once sağ salım esın ıyı olsun bız sana yardım ederız kılo vermene

eyulul cum nerdesın cok canım sıkıldı ya tobık de yok sende benı yanlız bıraktınız bende fesbuk ta gezıneyım artık

eyulul cum nerdesın cok canım sıkıldı ya tobık de yok sende benı yanlız bıraktınız bende fesbuk ta gezıneyım artık

ohh
sen can sıkıntısından bızı bırak gıt
ınan su sıteye evde bı rahat gırmek nasıb olmadı:(
dısardayım hafta sonuda eve gıdemeyecegım ısler yogun

ben senı takıb edıyourm sakın takıbsızsın sanma

oruc tuttugum ıcın dha farklıyım abuk sabuk yemekler ıste bıde dısarda zor cok zor dua edın

yulaf kepegını sordunya darlıngım canım benım yulaf kepegını 1.5 kasık yogurda karıstrdım yedım kahvaltı nıyetıne sahuda acayıp tok tutuyo:))) bol su ıc :)))

canım allah kolaylık versın baya yoğun sun bolbol suyu ıc barı ıhmal etmede neyse sağlık olsunda calıs dıyeyım barı bende dıyet gunluğume yazıyom yedıklerımı haftada bır okuyom kendımı goruyom yulaf kepeğini hava guzel olursa pazar gunu kıpadan bakcm bende baslıcam zayıflamam lazım abıl yaz geldı valla sozda daha on bes kılo vercem nerde :50::50::50:

bugun evıme geldım
borc oruclarım yarın bıtıyor arkadaslar hafta basına super baslayacagm
benımle baslayanacak olanları carıyorum hadı bakalım :)))

Back