- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
Ekledim canım14 eylul beni de yazin cnm
Tskler cnmEkledim canım
Kızlar merhaba benim ağutos ayıda kırmızılar geldi. Yeni bat 12 eylül. Bu ay yumurta takibine gideceğim. Gelin hep birlikte batlarımızı yazalım ve herkes hamile kalmak için neler yaptığını paylaşsın. Belki birilerine de çare oluruz
@Cnsssss35 --> 1 Eylül
@evaline --> 1 Eylül
@Fushiaa --> 1 Eylül
@lady8 --> 2 Eylül
@turko2727 --> 2 Eylül
@myhsa --> 3 Eylül
@Hanzademm --> 3 Eylül
@Hakay3201 ---> 4 Eylül
@tubiko35 --> 5 Eylül
@sonycan --> 6 Eylül
@yelsem --> 7 Eylül
@Kivirciksaclikizinannesi --> 7 Eylül
safari_go --> 8 Eylül
@Hasumran --> 10 Eylül
1 1melegimolsun ---> 12 Eylül
N Nehirr6 --> 12 Eylül
@Pudra16 --> 13 Eylül
Sanderling --> 14 Eylül
RanaZ33 --> 14 Eylül
@Hsbgrhn --> 23 Eylül
@November 22 --> 26 Eylül
Batimiz yakin umarim hayirli haberler aliriz eyluldeekleyemedim galiba kendimi benide ekleyebilirmisiniz listeye =))))
Kızlar bişey sorcam benim bugün adetim in 5.günü sol kasigimda şeyirme var böyle başına gelen oldumu yardimci olurmusunuzBatimiz yakin umarim hayirli haberler aliriz eylulde
benimd3 bugun 5. Gunum ama ole segirme yok genelde benim.yumurtlama donemimde oluoyor ...Kızlar bişey sorcam benim bugün adetim in 5.günü sol kasigimda şeyirme var böyle başına gelen oldumu yardimci olurmusunuz
Canım benim eşim de geçen yaz varikosel ameliyatı oldu, ayrıca testiste sıvı birikmesi olmuş onu aldılar. onun da sperm hareketliliği düşüktü. Ameliyattan sonra biraz yükseldi ama doktoru 6 ay deneyin gebelik olmazsa ilaç tedavisine başlarız dedi. Bazı erkeklerde ameliyattan sonra sperm sonuçları olması gereken seviyeye yükseliyor. Bunu kendine dert etme stres yaparsan seni etkiler. İnsallah ameliyata gerek kalmaz, kalırsa da hemen düzelir her şey. Şimdiden geçmiş olsun, ve rabbim hayırlısıyla bebeginize kavuştursunKızla3 dün yazmıştım daha önce erken doğum yapıp 7ay bebek beklediğimizi. Bugün hastaneye gittik eşim spermiogram yaptırdı sperm hareketliliği düşük çıktı. Doktor muayenesinde sol testisinde varikosel olduğunu söyleyip ultrason tarihi verdi bize. Ameliyat olması gerekebilirmiş. Beklediğimiz zaman zarfında eşim çok ağır spor yapıyordu ve çok fazla kaplıcaya giriyordu. Büyük ihtimalle bunda dolayı varikosel olmuş olabilir. Evliliğimizin başından beri (2yıldır) eşim bir takım ameliyatlar oldu başımıza aklımıza gelmeyecek şeyler geldi. Neyse şikayet etmiyorum tabiki eşimi çok seviyorum. Bunda da vardır bir hayır. Her halimize çok şükür
Canım burda forumda yazıyordu galiba varikosel olup eşi hamile kalanda var hiç belli olmaz. İnşallah Rabbim mucize verir sana. Ayrıca birde başka doktora da gidin isterseniz. Bazı doktorlar hemen ameliyat diyor para almak için başka doktordan fikir almak iyidir canım. Geçmiş olsun inşallah hamile kalırsın hiçbirine gerek kalmazKızla3 dün yazmıştım daha önce erken doğum yapıp 7ay bebek beklediğimizi. Bugün hastaneye gittik eşim spermiogram yaptırdı sperm hareketliliği düşük çıktı. Doktor muayenesinde sol testisinde varikosel olduğunu söyleyip ultrason tarihi verdi bize. Ameliyat olması gerekebilirmiş. Beklediğimiz zaman zarfında eşim çok ağır spor yapıyordu ve çok fazla kaplıcaya giriyordu. Büyük ihtimalle bunda dolayı varikosel olmuş olabilir. Evliliğimizin başından beri (2yıldır) eşim bir takım ameliyatlar oldu başımıza aklımıza gelmeyecek şeyler geldi. Neyse şikayet etmiyorum tabiki eşimi çok seviyorum. Bunda da vardır bir hayır. Her halimize çok şükür
Canım o problemi bende yaşıyorum p... dışarı çıkarken illa çıkıyor ama deniliyor ki içerde kalan 1 damla bile yeter. Ben geçen ay doktora gitmiştim doktor dışarı çıkıyormu ne kadar çıkıyor diye sordu sonra bana kendimi kasıp kasmadığımı sordu ama utanma ve heyecandan dolayı doktora neden dışarı çıktığını ne yapmam gerektiğini sormadım :) aslında eşim için gitmiştik doktor banada sorular sordu. Bende o konuda bilgisizim eğer burda bilgili olan arkadaşlar varsa sevinirim bizde doğru pozisyonda nasıl yapacağımızı bilelim. Belki de yanlış pozisyonda yapıyoruz spermler dışarı gidiyor.Kizlar Sizde ilsikiden ne kadar sure sonra spermler disari cikiyor...Hemen ayaga kalkinca mi yoksa Bi yarim saat sonra mi????:...
seyirme değilde benimde yumurtlama zamanı dışındada sürekli kasıklarımda batma ağrı gibi hassasiyet olur bilmiyorum neden. Yumurtlama zamanı daha bariz ağrı oluyor. Önceki aylar hep bebek mi acaba diye ona yormuştum ama kırmızıları görünce her ay onunla alakası olmadığı anladım. Bebek düşünmeden önce varmıydı bilmiyorum çünkü bebek düşündükten sonra vücudumu ister istemez daha çok dinler oldum. Birde mesela oturup kalkarken bile kasıklarımda bir hassasiyet oluyor.Kızlar bişey sorcam benim bugün adetim in 5.günü sol kasigimda şeyirme var böyle başına gelen oldumu yardimci olurmusunuz
Aynen benimde ben 9 aydan beri deniyorum olmuyo doktorada gittim hiç bi problem yok dedi üstelik benim 7 yaşında bi kızım var ikinciye niyet ettik ins hayırlısı bekliyoruz ilKinden daha çok heycanla neden bilmiyorumseyirme değilde benimde yumurtlama zamanı dışındada sürekli kasıklarımda batma ağrı gibi hassasiyet olur bilmiyorum neden. Yumurtlama zamanı daha bariz ağrı oluyor. Önceki aylar hep bebek mi acaba diye ona yormuştum ama kırmızıları görünce her ay onunla alakası olmadığı anladım. Bebek düşünmeden önce varmıydı bilmiyorum çünkü bebek düşündükten sonra vücudumu ister istemez daha çok dinler oldum. Birde mesela oturup kalkarken bile kasıklarımda bir hassasiyet oluyor.
Belkide vücudumuzu daha çok dinlediğimiz için böyle hissediyoruz canım. Allah bağışlasın evladın varmış inşallah en kısa zamanda kardeş gelir onaAynen benimde ben 9 aydan beri deniyorum olmuyo doktorada gittim hiç bi problem yok dedi üstelik benim 7 yaşında bi kızım var ikinciye niyet ettik ins hayırlısı bekliyoruz ilKinden daha çok heycanla neden bilmiyorum
İnş canım saol allh sanada versin oda çok istiyo ilkini hiç bukadar beklemedik zaman geçtikçe zorlaşıyor doğurganlıkBelkide vücudumuzu daha çok dinlediğimiz için böyle hissediyoruz canım. Allah bağışlasın evladın varmış inşallah en kısa zamanda kardeş gelir ona
Canim bnm Benimki ayaklarimi havaya diktikten sonra ayaga kalkinca hemen geliyorduu Yani o sicakligi hissediyordm...Ama bugunle beraber ikidirr gelmiyo ...evet ayaklarimi havaya dogru dikiyorm Ayaga kalkiyorm geziyorm Yani bi 15 dk sonra geliyor.Acaba tam yumurtalara mi gidiyolar bu sefer.Tamda yumurtalama donemime giriyormm :) Bu bile umut veriyoo bana yaaCanım o problemi bende yaşıyorum p... dışarı çıkarken illa çıkıyor ama deniliyor ki içerde kalan 1 damla bile yeter. Ben geçen ay doktora gitmiştim doktor dışarı çıkıyormu ne kadar çıkıyor diye sordu sonra bana kendimi kasıp kasmadığımı sordu ama utanma ve heyecandan dolayı doktora neden dışarı çıktığını ne yapmam gerektiğini sormadım :) aslında eşim için gitmiştik doktor banada sorular sordu. Bende o konuda bilgisizim eğer burda bilgili olan arkadaşlar varsa sevinirim bizde doğru pozisyonda nasıl yapacağımızı bilelim. Belki de yanlış pozisyonda yapıyoruz spermler dışarı gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?