- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
Enfeksiyon için maydonoz buharı yap inşallah yardımcı olur internetten araştıra bilirsin nasıl yapıldığını.Allaha şükür yumurtalıklarında sorun yok çok sevindim
Alakası yok aslında çıksa da bişey olmuyo cunku milyonlarca giriyo içimize mümkün değil hepsinin çıkması bi yarım saat ayaklarınızı dikim havaya sonrada yavaşça giyin çamaşırını zi sabah banyo yapın bunuda yumurtlama dönemine ze yakın zamanlarda yaparsanız daha etkili olur tecrübe konusuyo dicem ama ilkini yaptım ikinciyi tutturamadimAynen bizde öyle konuşmuştuk eşimle :) şu bebekler gelsede artık annelerini çektiklerinden kurtarsalar :)
Canım bende sirke ile yıkamayı duymuştum ama enfeksiyon mu mantar mı hangisine iyi geliyor hatırlamıyorum istersen netten bi araştır.
Kızlar akmasın diye kalcanızın altına yastık koyun ve ayağınızı 15 veya 20 dakkika havaya kaldırın
Bide soğan kürü çok çok yardim ediyor her derde deva onuda araştır saraçoğlunun sitesindeAynenn cnm cok sukur.Yaa duymamistm Arastiriyim Sakiz gibi yapişti bu illet bana
O sorular zaten insanı dahada strese sokuyor. 1 gecede hamile kalan insanlara hayranım ya. Bende önceden yumurtlama günü falan hiç bilmezdim adam ceket atsa hamile kalacağım sanırdım meğer ne zormuş. Ayda sadece 1 gün hamile kalınabiliyor onuda Rabbim yazdıysa. Benim arkadaşım prezervatifle korunurken hamile kaldı.Aynen yaa kzuzularimiz bi gelsinde su sıkıntılardan bi kurtulsak :) Gelininz hamile degil mi Bebiş yok mu doktora nie gitmiyonz.....Pisikoloji diye bi sey kalmadi bnde
Canım ya benim de hemen akıp gidiyorKizlar Sizde ilsikiden ne kadar sure sonra spermler disari cikiyor...Hemen ayaga kalkinca mi yoksa Bi yarim saat sonra mi????:...
Beni de bilgilendir canım öğrenmemiz gerekenler hiç bitmiyor :) eşin boşalınca hemen çıkmasın bi süre içinde beklesin hemen çıkınca vakum etkisi yapıp spermlerin de çıkmasına sebep oluyormuş. Ben de bunu duymuştum bi yerlerden ama bana bu da çözüm olmadıSöylerim tabi canım fikir alışverişinde bulunalım. :) burda birisi söylemişti ayaklarını eşinin omzuna koyarak yap diye onu hiç denemedim ben regli bitsin deneyim diye düşünüyorum o zamanda akmıyormuş galiba :) buda kenarda dursun fikir olsun :)
Onu da denedm ramazanda Baslamakta biraz tereddutte kaldm acikcasi Kist yapiyomus dediler de aklim karistiBide soğan kürü çok çok yardim ediyor her derde deva onuda araştır saraçoğlunun sitesinde
O sorular zaten insanı dahada strese sokuyor. 1 gecede hamile kalan insanlara hayranım ya. Bende önceden yumurtlama günü falan hiç bilmezdim adam ceket atsa hamile kalacağım sanırdım meğer ne zormuş. Ayda sadece 1 gün hamile kalınabiliyor onuda Rabbim yazdıysa. Benim arkadaşım prezervatifle korunurken hamile kaldı.
2-3 dakika duruyor eşim ama demek ki az biraz daha durması gerekli canım. Tabiki bilgilendiririm canım.Canım ya benim de hemen akıp gidiyordaha ayağa kalkmaya çalışırken bile her yer batıyor. Iliskiden sonra gebelik olması için en az yarım saat belin altına yastık falan koyup yatmak gerekiyor. Onu da denedim ama 2 saat yatsam bile yine de aktı gitti.
Beni de bilgilendir canım öğrenmemiz gerekenler hiç bitmiyor :) eşin boşalınca hemen çıkmasın bi süre içinde beklesin hemen çıkınca vakum etkisi yapıp spermlerin de çıkmasına sebep oluyormuş. Ben de bunu duymuştum bi yerlerden ama bana bu da çözüm olmadı
Canım ya benim de hemen akıp gidiyordaha ayağa kalkmaya çalışırken bile her yer batıyor. Iliskiden sonra gebelik olması için en az yarım saat belin altına yastık falan koyup yatmak gerekiyor. Onu da denedim ama 2 saat yatsam bile yine de aktı gitti.
Beni de bilgilendir canım öğrenmemiz gerekenler hiç bitmiyor :) eşin boşalınca hemen çıkmasın bi süre içinde beklesin hemen çıkınca vakum etkisi yapıp spermlerin de çıkmasına sebep oluyormuş. Ben de bunu duymuştum bi yerlerden ama bana bu da çözüm olmadı
Hayatta kist yapmaz aksine miyom ve kistlere enfeksiyona bire bir benim kişlerin vardı miyomda soğan kürü hızır gibi yetişti.daha önce miyom ameliyatı oldum soğan küründen haberim yoktu bilseydim ameliyatı kabul etmezdim canım her deneme inan maOnu da denedm ramazanda Baslamakta biraz tereddutte kaldm acikcasi Kist yapiyomus dediler de aklim karisti
Hayatta kist yapmaz aksine miyom ve kistlere enfeksiyona bire bir benim kişlerin vardı miyomda soğan kürü hızır gibi yetişti.daha önce miyom ameliyatı oldum soğan küründen haberim yoktu bilseydim ameliyatı kabul etmezdim canım her deneme inan ma
Canım çekerken mutfak kağıdı koy hemen aynı anda olsun hiç akmıyor benim hiç akmıyor çarşafa şimdi deyip asker gibi hazır oluyor eşimçekmesiyle birlikte koyuyorum mis gibiBnjmde yatak carsaf batiyor yaa kokusuda ayri bissyy zatnn Iyyyy gece gece midem bulandi Simdi eşime bi tekme atasim var
İki gün geçmiş canım başlaya bilirsin dediğin gibi hamile kalan o kadar kişi varkiYa ole mi ne guzle okudum cok arastirdm bu kuru o ay kullanip hamile kalan cooook...Bnim 11.gunum bugundu artik bu ay gecti gibiii
Amin insallsh cnm bizde 7 ay oldu bakalim nasipBatimiz yakin umarim hayirli haberler aliriz eylulde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?