Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen bizde öyle konuşmuştuk eşimle :) şu bebekler gelsede artık annelerini çektiklerinden kurtarsalar :)
Alakası yok aslında çıksa da bişey olmuyo cunku milyonlarca giriyo içimize mümkün değil hepsinin çıkması bi yarım saat ayaklarınızı dikim havaya sonrada yavaşça giyin çamaşırını zi sabah banyo yapın bunuda yumurtlama dönemine ze yakın zamanlarda yaparsanız daha etkili olur tecrübe konusuyo dicem ama ilkini yaptım ikinciyi tutturamadim

Aynen yaa kzuzularimiz bi gelsinde su sıkıntılardan bi kurtulsak :) Gelininz hamile degil mi Bebiş yok mu doktora nie gitmiyonz.....Pisikoloji diye bi sey kalmadi bnde
O sorular zaten insanı dahada strese sokuyor. 1 gecede hamile kalan insanlara hayranım ya. Bende önceden yumurtlama günü falan hiç bilmezdim adam ceket atsa hamile kalacağım sanırdım meğer ne zormuş. Ayda sadece 1 gün hamile kalınabiliyor onuda Rabbim yazdıysa. Benim arkadaşım prezervatifle korunurken hamile kaldı.

Kizlar Sizde ilsikiden ne kadar sure sonra spermler disari cikiyor...Hemen ayaga kalkinca mi yoksa Bi yarim saat sonra mi????:...
Canım ya benim de hemen akıp gidiyor daha ayağa kalkmaya çalışırken bile her yer batıyor. Iliskiden sonra gebelik olması için en az yarım saat belin altına yastık falan koyup yatmak gerekiyor. Onu da denedim ama 2 saat yatsam bile yine de aktı gitti.
Beni de bilgilendir canım öğrenmemiz gerekenler hiç bitmiyor :) eşin boşalınca hemen çıkmasın bi süre içinde beklesin hemen çıkınca vakum etkisi yapıp spermlerin de çıkmasına sebep oluyormuş. Ben de bunu duymuştum bi yerlerden ama bana bu da çözüm olmadı

Bazilari kolay hamile kalabiliyor.Bizimkisi ise zor gebe kalanlardanz.Bn artik dogal yollarla hamile kalamicagimi anladm tek yol doktor olsa gerek

2-3 dakika duruyor eşim ama demek ki az biraz daha durması gerekli canım. Tabiki bilgilendiririm canım.

Bnjmde yatak carsaf batiyor yaa kokusuda ayri bissyy zatnn Iyyyy gece gece midem bulandi Simdi eşime bi tekme atasim var

Onu da denedm ramazanda Baslamakta biraz tereddutte kaldm acikcasi Kist yapiyomus dediler de aklim karisti
Hayatta kist yapmaz aksine miyom ve kistlere enfeksiyona bire bir benim kişlerin vardı miyomda soğan kürü hızır gibi yetişti.daha önce miyom ameliyatı oldum soğan küründen haberim yoktu bilseydim ameliyatı kabul etmezdim canım her deneme inan ma

Ya ole mi ne guzle okudum cok arastirdm bu kuru o ay kullanip hamile kalan cooook...Bnim 11.gunum bugundu artik bu ay gecti gibiii

Bnjmde yatak carsaf batiyor yaa kokusuda ayri bissyy zatnn Iyyyy gece gece midem bulandi Simdi eşime bi tekme atasim var
Canım çekerken mutfak kağıdı koy hemen aynı anda olsun hiç akmıyor benim hiç akmıyor çarşafa şimdi deyip asker gibi hazır oluyor eşimçekmesiyle birlikte koyuyorum mis gibi

Sanderling canım daha önce hamile kaldığım için ümitliyim. Benim bir problemim yok çok şükür. Eşim çok ameliyat oldu daha önce bir de bu eklendi üstüne. Ve çok üzüldü bana söylemese de... oyüzden çok üzüldüm ben de. Sizin değerler normale döndü mü? Bence altı ay filan bekleme. Bize bitkisel bir ilaç önerdi bu aşamada reçetesiz satılıyor combiinfertil adı vitaminler filan içeriyor. Böyle bişey kullananilirsiniz doktorunuza danışıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…