Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bnm Benimki ayaklarimi havaya diktikten sonra ayaga kalkinca hemen geliyorduu Yani o sicakligi hissediyordm...Ama bugunle beraber ikidirr gelmiyo ...evet ayaklarimi havaya dogru dikiyorm Ayaga kalkiyorm geziyorm Yani bi 15 dk sonra geliyor.Acaba tam yumurtalara mi gidiyolar bu sefer.Tamda yumurtalama donemime giriyormm :) Bu bile umut veriyoo bana yaa:KK70:
Canım peki p... çıkartırken hiç dışarı akmıyor mu?

Merhaba kızlar ben yeni üyeyim 6 senedir çocuk istiyorum iki tane kaybettim benide aranıza alın bat 22 ağustos allah hepimize çifte çifte versin inşallah
H.geldn kiz aramizaa...Rabbim beterinden korusun..Insallah hepimizin bebisi olurr:) Bnde bi yildir evliyim Istiyorzz ama hala nasip etmedi Yüce Mevlamm ❤

Canim onceden cikiyirdu Ama dedigim gibi ikidir olmuyoo Neden acaba diye bi sizlere soruyum dedim ....
Hiç bilmiyorum canım bende haftaya yumurta takibine gidicem o zaman doktora sorucam ne yapmam gerekli öğreneyim belki de yanlış yapıyorum birşeyleri.

Merhaba kızlar ben yeni üyeyim 6 senedir çocuk istiyorum iki tane kaybettim benide aranıza alın bat 22 ağustos allah hepimize çifte çifte versin inşallah
Hoşgeldin canım inşallah ağustos batın kırmızılar gelmez bebiş gelir :)

H.geldn kiz aramizaa...Rabbim beterinden korusun..Insallah hepimizin bebisi olurr:) Bnde bi yildir evliyim Istiyorzz ama hala nasip etmedi Yüce Mevlamm ❤
Allah büyüktür canım inşallah bizimde olucak bebeğimiz ya sabır sabır sen daha çok şükür yeni evlisin zaten bir yıla kadar normal.doktora gittin mi hiç canım

Allah büyüktür canım inşallah bizimde olucak bebeğimiz ya sabır sabır sen daha çok şükür yeni evlisin zaten bir yıla kadar normal.doktora gittin mi hiç canım
Yokk canm ya.Bnde sürekli yanma Idrar yolu enfeksiyonu mantar var onlar icin gittin ilac verdiler yine devam etti. En son 3 hafta once gittk.Ultrsndan bakti Ymurtaliklarimda bi sorun olmadigini soyledi Bakalm ekimde olmassa gitmeyi dusunuyorzz tatlm :)

Banada söyle canm Ne dediginii:) Bide dogru pozisyonlari sorr:))
Söylerim tabi canım fikir alışverişinde bulunalım. :) burda birisi söylemişti ayaklarını eşinin omzuna koyarak yap diye onu hiç denemedim ben regli bitsin deneyim diye düşünüyorum o zamanda akmıyormuş galiba :) buda kenarda dursun fikir olsun :)

Söylerim tabi canım fikir alışverişinde bulunalım. :) burda birisi söylemişti ayaklarını eşinin omzuna koyarak yap diye onu hiç denemedim ben regli bitsin deneyim diye düşünüyorum o zamanda akmıyormuş galiba :) buda kenarda dursun fikir olsun :)

Kiz bnde onu duydumda denemedk :)Dur bizde bi sonraki seyansda deneyelim :D

Yokk canm ya.Bnde sürekli yanma Idrar yolu enfeksiyonu mantar var onlar icin gittin ilac verdiler yine devam etti. En son 3 hafta once gittk.Ultrsndan bakti Ymurtaliklarimda bi sorun olmadigini soyledi Bakalm ekimde olmassa gitmeyi dusunuyorzz tatlm :)
Enfeksiyon için maydonoz buharı yap inşallah yardımcı olur internetten araştıra bilirsin nasıl yapıldığını.Allaha şükür yumurtalıklarında sorun yok çok sevindim

Aynen bizde öyle konuşmuştuk eşimle :) şu bebekler gelsede artık annelerini çektiklerinden kurtarsalar :)

Aynen yaa kzuzularimiz bi gelsinde su sıkıntılardan bi kurtulsak :) Gelininz hamile degil mi Bebiş yok mu doktora nie gitmiyonz.....Pisikoloji diye bi sey kalmadi bnde

Back