- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
Canım peki p... çıkartırken hiç dışarı akmıyor mu?Canim bnm Benimki ayaklarimi havaya diktikten sonra ayaga kalkinca hemen geliyorduu Yani o sicakligi hissediyordm...Ama bugunle beraber ikidirr gelmiyo ...evet ayaklarimi havaya dogru dikiyorm Ayaga kalkiyorm geziyorm Yani bi 15 dk sonra geliyor.Acaba tam yumurtalara mi gidiyolar bu sefer.Tamda yumurtalama donemime giriyormm :) Bu bile umut veriyoo bana yaa
Canim onceden cikiyirdu Ama dedigim gibi ikidir olmuyoo Neden acaba diye bi sizlere soruyum dedim ....Canım peki p... çıkartırken hiç dışarı akmıyor mu?
H.geldn kiz aramizaa...Rabbim beterinden korusun..Insallah hepimizin bebisi olurr:) Bnde bi yildir evliyim Istiyorzz ama hala nasip etmedi Yüce Mevlamm ❤Merhaba kızlar ben yeni üyeyim 6 senedir çocuk istiyorum iki tane kaybettim benide aranıza alın bat 22 ağustos allah hepimize çifte çifte versin inşallah
Hiç bilmiyorum canım bende haftaya yumurta takibine gidicem o zaman doktora sorucam ne yapmam gerekli öğreneyim belki de yanlış yapıyorum birşeyleri.Canim onceden cikiyirdu Ama dedigim gibi ikidir olmuyoo Neden acaba diye bi sizlere soruyum dedim ....
Hoşgeldin canım inşallah ağustos batın kırmızılar gelmez bebiş gelir :)Merhaba kızlar ben yeni üyeyim 6 senedir çocuk istiyorum iki tane kaybettim benide aranıza alın bat 22 ağustos allah hepimize çifte çifte versin inşallah
Allah büyüktür canım inşallah bizimde olucak bebeğimiz ya sabır sabır sen daha çok şükür yeni evlisin zaten bir yıla kadar normal.doktora gittin mi hiç canımH.geldn kiz aramizaa...Rabbim beterinden korusun..Insallah hepimizin bebisi olurr:) Bnde bi yildir evliyim Istiyorzz ama hala nasip etmedi Yüce Mevlamm ❤
İnşallah canım allah hepimizi görsün ama pek ümitli değilim her ay aynı şey allahım duy biziHoşgeldin canım inşallah ağustos batın kırmızılar gelmez bebiş gelir :)
Banada söyle canm Ne dediginii:) Bide dogru pozisyonlari sorr:))Hiç bilmiyorum canım bende haftaya yumurta takibine gidicem o zaman doktora sorucam ne yapmam gerekli öğreneyim belki de yanlış yapıyorum birşeyleri.
Yokk canm ya.Bnde sürekli yanma Idrar yolu enfeksiyonu mantar var onlar icin gittin ilac verdiler yine devam etti. En son 3 hafta once gittk.Ultrsndan bakti Ymurtaliklarimda bi sorun olmadigini soyledi Bakalm ekimde olmassa gitmeyi dusunuyorzz tatlm :)Allah büyüktür canım inşallah bizimde olucak bebeğimiz ya sabır sabır sen daha çok şükür yeni evlisin zaten bir yıla kadar normal.doktora gittin mi hiç canım
Söylerim tabi canım fikir alışverişinde bulunalım. :) burda birisi söylemişti ayaklarını eşinin omzuna koyarak yap diye onu hiç denemedim ben regli bitsin deneyim diye düşünüyorum o zamanda akmıyormuş galiba :) buda kenarda dursun fikir olsun :)Banada söyle canm Ne dediginii:) Bide dogru pozisyonlari sorr:))
Söylerim tabi canım fikir alışverişinde bulunalım. :) burda birisi söylemişti ayaklarını eşinin omzuna koyarak yap diye onu hiç denemedim ben regli bitsin deneyim diye düşünüyorum o zamanda akmıyormuş galiba :) buda kenarda dursun fikir olsun :)
Aynen senin yumurtlama zamanı kaçırma sakın :) ya bende birde ilişkiden sonra spermler dışarı çıkmasın diye kendimi vajinamı falan sıkıyorum galiba sabaha kadar :)Kiz bnde onu duydumda denemedk :)Dur bizde bi sonraki seyansda deneyelim
Aynen senin yumurtlama zamanı kaçırma sakın :) ya bende birde ilişkiden sonra spermler dışarı çıkmasın diye kendimi vajinamı falan sıkıyorum galiba sabaha kadar :)
Kızlar bende onu düşündüm aslında ama çıkartması kötü bantihahahha aynii bn Eşimm bana bi gun bantlicam cikmasin diye diyorduu
Aynen bizde öyle konuşmuştuk eşimle :) şu bebekler gelsede artık annelerini çektiklerinden kurtarsalar :)hahahha aynii bn Eşimm bana bi gun bantlicam cikmasin diye diyorduu
Kızlar bende onu düşündüm aslında ama çıkartması kötü banti
Enfeksiyon için maydonoz buharı yap inşallah yardımcı olur internetten araştıra bilirsin nasıl yapıldığını.Allaha şükür yumurtalıklarında sorun yok çok sevindimYokk canm ya.Bnde sürekli yanma Idrar yolu enfeksiyonu mantar var onlar icin gittin ilac verdiler yine devam etti. En son 3 hafta once gittk.Ultrsndan bakti Ymurtaliklarimda bi sorun olmadigini soyledi Bakalm ekimde olmassa gitmeyi dusunuyorzz tatlm :)
Aynen bizde öyle konuşmuştuk eşimle :) şu bebekler gelsede artık annelerini çektiklerinden kurtarsalar :)
Canım bende sirke ile yıkamayı duymuştum ama enfeksiyon mu mantar mı hangisine iyi geliyor hatırlamıyorum istersen netten bi araştır.Guzel fikirr Cikmasinda Acisina raziyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?