Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba yumurta takibi nasıl yapılıyor. İlaç filan veriyor mu doktor ve ne kadar zamanda bir kontrole gitmemiz gerekiyor? Aydınlatırsanız sevinirim ben de yarın doktora gideceğim ve sanırım yumurta takibi isteyeceğim. Ama sanırım önce rahim filmi filan çekiliyor??? Çekilmesi gerekir sanırım. Saçmaladım biraz ☺☺☺neyse eşim de yarın spermiogram yaptırıcak. Hayırlısı artık hepimiz için.
Canım bende erken yumurtlama var geçen ay 14. Gün gittiğimde yumurta çoktan çatlamış o yüzden doktor adetin 8. Günü gel dedi. Vajinal ultrason ile yumurtalarına bakıyor bende ilk defa takip yaptıracağım sanırım ya günlük yada 2 günde gel diyecek yumurta yeterli büyüklüğe gelince ilişki önerecek. İlaç verecek mi bilmiyorum onu gidince öğreneceğim. Rahim filmi falan istemedi. Hiçbir test istemedi. Zaten genelde önce eşlerin muayene olmasını istiyorlar. Çünkü bizimkiler maliyet açısından daha yüksekmiş hemde yapılacak test çokmuş. Bizde eşime yaptıracağız sperm testi hafta sonu inşallah iyi çıkar.

Buarada 1mucize geçen ayki konu sahibi hamile kaldı bikiyorsun. Erken davranıp konuyu açmakla uğurunu sana takdim ediyoruz ☺☺☺
Sağol canım amin inşallah hepimiz hamile kalalım. inan tarihleri yazarken hepimizin mutlu haberleri verdiğimiz tarih olmasını istiyorum. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün

Canım bende erken yumurtlama var geçen ay 14. Gün gittiğimde yumurta çoktan çatlamış o yüzden doktor adetin 8. Günü gel dedi. Vajinal ultrason ile yumurtalarına bakıyor bende ilk defa takip yaptıracağım sanırım ya günlük yada 2 günde gel diyecek yumurta yeterli büyüklüğe gelince ilişki önerecek. İlaç verecek mi bilmiyorum onu gidince öğreneceğim. Rahim filmi falan istemedi. Hiçbir test istemedi. Zaten genelde önce eşlerin muayene olmasını istiyorlar. Çünkü bizimkiler maliyet açısından daha yüksekmiş hemde yapılacak test çokmuş. Bizde eşime yaptıracağız sperm testi hafta sonu inşallah iyi çıkar.
Yaa inşallah dün randevu aldım ben de heyecan dorukta oyüzden ☺☺☺buarada kaç aydır bekliyorsun umarım çok değildir :(

Bnimm senem dolucak 13 eylulde insallah bebek en Buyuk hediyem olurr:)))) Ne zamandir istiyorsnz??:)
Bir yıldır bekliyorsunuz sanırım?
Bnimm senem dolucak 13 eylulde insallah bebek en Buyuk hediyem olurr:)))) Ne zamandir istiyorsnz??:)
Yeni evlisin sanırım bizim de evlilik tıl dönümümüz 8 eylül ama ikinci yılımız olacak.tabi adet tarihime denk gelmiyor:63: olsun

Yaa inşallah dün randevu aldım ben de heyecan dorukta oyüzden ☺☺☺buarada kaç aydır bekliyorsun umarım çok değildir :KK43:
Canım benim hikayem çok uzun aslında :) 5 yıllık evliyim vajinismus hastasıydım. Yani eşim ile tam birleşme sağlanamıyordu. Bundan önceki yıllar bebek düşünmüyorduk son 1 yıldır akraba arkadaş olsun evlenen hemen doğurdu bile. Sonra bizde bebek istemeye başladık. Ben daha çok üzüldüm tabi. Çünkü hastalığımda vardı ama bu bebek isteği Benim kendi başıma 1 gecede yenmemi sağladı. Yıllarca boşa beklemişim :) hastalığı yeneli 5 ay oldu ondan öncede şırınga yöntemi ile hamile kalan çok okudum onuda denedim ama hiçbirinde hamile kalamadım. Aslında bebek isteyeli 1 yıla yakındır belki ama o Arada başka yöntemlerle denedim olmadı sonra hastalığı yendim şükür şimdi normal ilişki yaşayabiliyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın. Hastalık bitti ama şimdi gebe kalamıyorum demek ki hala sınavım varmış diyorum Rabbim başka dert keder vermesin inşallah olur. Dışarda kimse bilmiyor yaşadıklarımı bir tek bu sitede yazıp paylaşınca rahatlıyorum biraz. Yıllarca sessiz kayıt olmadan okudum yazanları belki böyle rahatsızlığı olan varsa inşallah benimde birilerine faydam dokunur.

Kızlar merhaba benimde bat 24 Ağustos az çok belirtilerim var kan tahlili verdim sizce belli olur mu gebelik

Kızlar merhaba benimde bat 24 Ağustos az çok belirtilerim var kan tahlili verdim sizce belli olur mu gebelik
Herkesin farklı oluyor canım kiminin erken çıkanda var kiminin adet tarihi birkaç gün geçtikten sonra çıkanda. İnşallah hamişsindir bayramı musmutlu geçir

Herkesin farklı oluyor canım kiminin erken çıkanda var kiminin adet tarihi birkaç gün geçtikten sonra çıkanda. İnşallah hamişsindir bayramı musmutlu geçir
inşallah canım benim yaaa çok istiyorum ama bu ay önceki hislerime göre çok olumlu hissediyorum nedense

Bir yıldır bekliyorsunuz sanırım?

Yeni evlisin sanırım bizim de evlilik tıl dönümümüz 8 eylül ama ikinci yılımız olacak.tabi adet tarihime denk gelmiyor:63: olsun
Bir yilimiz dolucak canm:) ....Hic korunmadik Ama olmadi bi bebiş.Sanirim dogal yollarla hamile kalamiyorm.Doktorada gitmedk hiç.Bu ayda olmassa artik gidicz :(

@Cnsssss35 --> 1 Eylül :anneadayı:
evaline evaline --> 1 Eylül:anneadayı:
F Fushiaa --> 1 Eylül:anneadayı:
L lady8 --> 2 Eylül:anneadayı:
turko2727 turko2727 --> 2 Eylül:anneadayı:
Myhsa Myhsa --> 3 Eylül:anneadayı:
H Hakay3201 ---> 4 Eylül:anneadayı:
T tubiko35 --> 5 Eylül:anneadayı:
@sonycan --> 6 Eylül:anneadayı:
yelsem yelsem --> 7 Eylül:anneadayı:
K Kivirciksaclikizinannesi --> 7 Eylül :anneadayı:
safari_go safari_go --> 8 Eylül:anneadayı:
Hasumran Hasumran --> 10 Eylül:anneadayı:
1 1melegimolsun ---> 12 Eylül:anneadayı:
N Nehirr6 --> 12 Eylül:anneadayı:
P Pudra16 --> 13 Eylül:anneadayı:
Sanderling Sanderling --> 14 Eylül:anneadayı:
H Hsbgrhn --> 23 Eylül:anneadayı:
November 22 November 22 --> 26 Eylül:anneadayı:

Insallah bu ay hepimizzzz hamişssssss oluruuuzzzzz❤❤❤❤❤❤❤❤:anne:

Ay ne güzel tablo inşallah canım :dua:

insallah canimmm insallah :110::KK200::KK15::KK35:

Kiar sizce bu ay sogan suyu kullanalim mi?Ben bir kez kullandm da hamile kalamadm acaba Yjine baslassamii bilemedm:/:emir_bebek:
ben birkacgun once bitirdim gunde 1 bardak ictim sabahlari 10 gun ictim birde civan percemi aslan pencesi coban cantasi bir bardakta 10 bu karisimi yaptim simdu yumurtlama donemindeyim

Ay hadi inşallah bak heyecan yaptım şimdi:))

Kızlar soğan suyunu öğlen yemeğinden 10 dakika önce ve akşam yemeğinden 10 dakika önce 15 gün boyunca kullanıp 6ay ara verin çok faydalı düzenli kullanıldığında bir daha ki ayda etkisini görürsünüz adet zamanında icmeyin çocuğa engel

Canım benim hikayem çok uzun aslında :) 5 yıllık evliyim vajinismus hastasıydım. Yani eşim ile tam birleşme sağlanamıyordu. Bundan önceki yıllar bebek düşünmüyorduk son 1 yıldır akraba arkadaş olsun evlenen hemen doğurdu bile. Sonra bizde bebek istemeye başladık. Ben daha çok üzüldüm tabi. Çünkü hastalığımda vardı ama bu bebek isteği Benim kendi başıma 1 gecede yenmemi sağladı. Yıllarca boşa beklemişim :) hastalığı yeneli 5 ay oldu ondan öncede şırınga yöntemi ile hamile kalan çok okudum onuda denedim ama hiçbirinde hamile kalamadım. Aslında bebek isteyeli 1 yıla yakındır belki ama o Arada başka yöntemlerle denedim olmadı sonra hastalığı yendim şükür şimdi normal ilişki yaşayabiliyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın. Hastalık bitti ama şimdi gebe kalamıyorum demek ki hala sınavım varmış diyorum Rabbim başka dert keder vermesin inşallah olur. Dışarda kimse bilmiyor yaşadıklarımı bir tek bu sitede yazıp paylaşınca rahatlıyorum biraz. Yıllarca sessiz kayıt olmadan okudum yazanları belki böyle rahatsızlığı olan varsa inşallah benimde birilerine faydam dokunur.
Önce üzüldüm ama çoook sevindim hastalığı yenmene. Türkiyedeki neredeyse tüm kadınlar cinsellikten soğutularak yetiştirildiği için bu problemi yaşaman normal ama çok uzun sürmüş eşin de çok sabırlymış. Herkes tahammül edemez diye düşünüyorum.
Once uzuldum ama çooook sevindim hastaligi yenmene. Aslinda bir cok kisi yasiyor bu sorunu ama cok uzun surmus esin de sabirliymis ne guzel. Neyse ki yenmissin :KK54: benim de cokca tatli birazcik huzunlu bir hikayem var. 5aylik bebegimi erken dogumla kaybettim. Ben de kimseye acmadim yaralarimi hep dimdik durmaya calistim ama cok uzuldum tarifi yok uzuntumun. Yine kizimin annesi oldugum icin o duyguyu yasadigim icin cok mutluyum. 7 aydir bekliyorum ben de... İnsallah Rabbim her seye kadir. Her halimizi bilen O. Bizim de elimizi bos cevirmeyecek insallah

Kızlar soğan suyunu öğlen yemeğinden 10 dakika önce ve akşam yemeğinden 10 dakika önce 15 gün boyunca kullanıp 6ay ara verin çok faydalı düzenli kullanıldığında bir daha ki ayda etkisini görürsünüz adet zamanında icmeyin çocuğa engel
Ovulasyona kadar icsem nasil olur ???:confused:

Back