- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
Amin canım inşallah çok merak ediyorum ilk kim hamile müjdesini vericek :)Ay inşallah bakalım bat 10 eylül hepimize bu ay uğurlu gelsin rabbim evlat sahibi olmayı nasip etsin insallah :))
Yok canım kalmıyor merak etme ama gerekte yoksa kullanma cocuğun olunca spiral taktır uzun süre düşünmüyorsanGüzel fikirmiş prezervatifi delmekhadi inşallah olur canım. Kızlar size birşey söyleyim mi benim prezervatif korkum var ya içimde kalırsa diye :) komik dimi ama ne yapayım korkuyorum kalırmı sizce aman etraftan duyduklarım işte böyle korkutuyor
Spiralden de korkuyorum :) vajinismus geçmişim var ya o yüzden galiba bu korkularYok canım kalmıyor merak etme ama gerekte yoksa kullanma cocuğun olunca spiral taktır uzun süre düşünmüyorsan
Kendim gibi seviniyorum bereketli bi ay olsun bizede bulassin :)Amin canım inşallah çok merak ediyorum ilk kim hamile müjdesini vericek :)
AmiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnKendim gibi seviniyorum bereketli bi ay olsun bizede bulassin :)
Çok amin cokAmiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
Saol canım teşekkürler. Yalnız benim tedaviye değilde şansa ihtiyacım var çünkü eşim şuan için ikiciye sıcak bakmıyor yeni işe girdim birazda borçlandık araba kredisi felan çektik. Ama ben cocuk doğana kdr toparlanırız diye umut ederekten ikinci cocuk fikrinden vazgeçmiyorum:)))) geçen ay kaza ilişkimiz oldu ondan buralara yolum düştü ama maalesef bebek olmadıbu ayda kendimce bişeyler denicem eşimin prezervatifini delmek gibi o yüzden şansa ihtiyacım var Allah yüzüme gülse baride işim rast gitse :)))))
Ha ha benim arkadaşım da istiyordu eşi istemiyordu adama sen istemiyorsan bende prezervatifleri delerim ruhun duymaz bebek gelir diye tehdit etti delmemis ama tehditi ise yaradı hamile su an 3 aylıkEvet ya bunu bı arkadaşım denemişti ondan duyuncada çok gülmüştüm ama o başaramamıştı inş. sen hamile kalabilirsin bu yöntemle
Ekledim canım batlarımız aynı gün inşallah herkes hamiş kalsın :)Kizlar benimki de 12 eylul, umarim hepimiz hamiş haberlerimizi veririz
Ha ha benim arkadaşım da istiyordu eşi istemiyordu adama sen istemiyorsan bende prezervatifleri delerim ruhun duymaz bebek gelir diye tehdit etti delmemis ama tehditi ise yaradı hamile su an 3 aylık
Ekledim canım :)Beni de ekler misin canım 1 eylül bat.
INSAALLAH canim benim hepimizin gonlune gore olsunEkledim canım senide inşallah bu ay senin içinde uğurlu gelirde hiç tedavi olman gerekmez bebeğine kavuşursun
Soganlı cipslere bayılırım ama sanki soganın içinde yağ varmıs gbı ıcemıyorum ya 3 gun içebıldım =((((Soğan kürünün 8. Günündeyim kızlar tadına alıştım soğanlı cipsleri hatırlatıyor tadı bana sevenler zorlanmayacaktır bence
Evet canım aslında ovulasyon testi yapsan daha iyi görebilirsin. Benim takvime göre salı günü ovulasyon ama doktor cumartesi pazar çatlar dedi zaten az çok ağrıdan da anlıyorum şuan ağrım daha çok. Birde ovulasyon testinde de olsun yada kendiniz gününüzü biliyorsanız o günden sonra da 1 hafta boyunca gün aşırı ilişkiye devam edin bırakmayın.kızlar 31 i ovulasyon dönemi olarak gösteriyor 25 inde dogurganlık dönemi başladı diyor 31ine kadar günleri değerlendirmek lazım değil mi bi de diyorlar her ay aynı günde çatlamazmış yumurtalar bilgisi olan var mı bu konuda =))))
tamam canım bu ayda bakayım duruma yoksa ovulasyon testi alacağım nayyynnn yeter =)))öncesi ve sonrası diyorsun canım tamamdır çalışmalara devam =))))Evet canım aslında ovulasyon testi yapsan daha iyi görebilirsin. Benim takvime göre salı günü ovulasyon ama doktor cumartesi pazar çatlar dedi zaten az çok ağrıdan da anlıyorum şuan ağrım daha çok. Birde ovulasyon testinde de olsun yada kendiniz gününüzü biliyorsanız o günden sonra da 1 hafta boyunca gün aşırı ilişkiye devam edin bırakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?