Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzel fikirmiş prezervatifi delmek :KK70: hadi inşallah olur canım. Kızlar size birşey söyleyim mi benim prezervatif korkum var ya içimde kalırsa diye :) komik dimi ama ne yapayım korkuyorum kalırmı sizce aman etraftan duyduklarım işte böyle korkutuyor :KK43:
Yok canım kalmıyor merak etme ama gerekte yoksa kullanma cocuğun olunca spiral taktır uzun süre düşünmüyorsan

Saol canım teşekkürler. Yalnız benim tedaviye değilde şansa ihtiyacım var çünkü eşim şuan için ikiciye sıcak bakmıyor yeni işe girdim birazda borçlandık araba kredisi felan çektik. Ama ben cocuk doğana kdr toparlanırız diye umut ederekten ikinci cocuk fikrinden vazgeçmiyorum:)))) geçen ay kaza ilişkimiz oldu ondan buralara yolum düştü ama maalesef bebek olmadı :KK43: bu ayda kendimce bişeyler denicem eşimin prezervatifini delmek gibi :KK70: :KK70: o yüzden şansa ihtiyacım var Allah yüzüme gülse baride işim rast gitse :)))))

:KK48::KK48::KK48: Evet ya bunu bı arkadaşım denemişti ondan duyuncada çok gülmüştüm ama o başaramamıştı inş. sen hamile kalabilirsin bu yöntemle :halay:

:KK48::KK48::KK48: Evet ya bunu bı arkadaşım denemişti ondan duyuncada çok gülmüştüm ama o başaramamıştı inş. sen hamile kalabilirsin bu yöntemle :halay:
Ha ha benim arkadaşım da istiyordu eşi istemiyordu adama sen istemiyorsan bende prezervatifleri delerim ruhun duymaz bebek gelir diye tehdit etti delmemis ama tehditi ise yaradı hamile su an 3 aylık :KK45:

kızlar 31 i ovulasyon dönemi olarak gösteriyor 25 inde dogurganlık dönemi başladı diyor 31ine kadar günleri değerlendirmek lazım değil mi bi de diyorlar her ay aynı günde çatlamazmış yumurtalar bilgisi olan var mı bu konuda =))))

kızlar 31 i ovulasyon dönemi olarak gösteriyor 25 inde dogurganlık dönemi başladı diyor 31ine kadar günleri değerlendirmek lazım değil mi bi de diyorlar her ay aynı günde çatlamazmış yumurtalar bilgisi olan var mı bu konuda =))))
Evet canım aslında ovulasyon testi yapsan daha iyi görebilirsin. Benim takvime göre salı günü ovulasyon ama doktor cumartesi pazar çatlar dedi zaten az çok ağrıdan da anlıyorum şuan ağrım daha çok. Birde ovulasyon testinde de olsun yada kendiniz gününüzü biliyorsanız o günden sonra da 1 hafta boyunca gün aşırı ilişkiye devam edin bırakmayın.

Evet canım aslında ovulasyon testi yapsan daha iyi görebilirsin. Benim takvime göre salı günü ovulasyon ama doktor cumartesi pazar çatlar dedi zaten az çok ağrıdan da anlıyorum şuan ağrım daha çok. Birde ovulasyon testinde de olsun yada kendiniz gününüzü biliyorsanız o günden sonra da 1 hafta boyunca gün aşırı ilişkiye devam edin bırakmayın.
tamam canım bu ayda bakayım duruma yoksa ovulasyon testi alacağım nayyynnn yeter =)))öncesi ve sonrası diyorsun canım tamamdır çalışmalara devam =))))

Ben gizliden okuyorum valla :) Özellikle test yapanlarla heyecan paylaşıyorum:) Gecen aydan cezalıyım, bat gününe kadar test yok bana :(

Back