Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim icin rahatlasin istiyorsan tekrarla ama bazi donemler kahverengi olabiliyor canim

ovalisyon testi denedin mi bu ay onu dene bence ben geçen ay ovalisyon testi yapmaya başladım çift çizgiyi de gördüm inşallah bu ay hamile kalırım
Yok cnm ben ovulasyon testi yapmadım hiç. Vucut ısısına bakmak istedim o da olmadı bazen 6 da kalkıyorum bazen 9 da olmuyor bir türlü. İnşallah canım bu ay hepimiz hamile kalırız

bat tarihime 5 gün kala kan testi negatif gördüm kesin yok diye bu konuya gelip yazdım bende varım eylülde diye bata 1 gün vardı. Aynı gün idrar tahlili hadi bi yapayım dedim çok çok silik çıktı beta da pozitif 8,5 çıkmıştı malesef kimyasalmış dün 3 gün gecikmeyle regl oldum konu sahibi de sağolsun beni şisteye eklemiş aynı gün ama belli olmaz yinede diye ses etmemiştim. unarım gerçekten kısmetim bu topiktedir umarım allahım neolur bu ay yüzümüz gülsün

Benim bat ta 5 eylul canim bu topiktede izim olsun eklermisin :)

Selam Kızlar benide agustos ayında hamile kalmak isteyenlerden buraya şutladılar az önce lavabodan çıkmamla aranıza istemsizce aranıza katılmam bir oldu :))
BAT 19 EYLÜL kimler benimle aynı tarihte bakalım merak ettim :)))

Kızlar gözünüzü dört açıp dedektifcilik oynayabilir mısınız :) yardiminiza ihtiyacım var. Bu testte kırmızı çizginin solunda yani mavi ve kırmızı çizgiler arasında yansıma şeklinde bir çizgi hayaleti goren var mı

Beni de ekleyin lütfen bat 27 agustos. 34 yaşındayım FSH ve lh değerlerim 6 dan az. TSH I'm 3 tu düşürmeye çalışıyoruz. Normal yollardan gebelik istiyorum. Doktor başka test yapmadı bana. Yumurta rezervlerine baktirmalimiydim?
Esim önümüzdeki ay varikosel tedavisi olacak sonra bir 6 aya kadar boşa atış yapacağız.
Kadın doktoru çok moralimi bozdu senin değerlerin çok iyi ama beklemez 1-3 ay icinde bozulur dedi. Eşimin uroloji doktoru varikosel le herşey düzelecek denemeye devam deyip ona proceed plus verdi. Varikosel ameliyatindan onceki son şansımız. Çok mutsuzum ama salak doktora inat bu sefer hamile kalmayi umut ediyorum.

Son düzenleme:
Üzüldüm canım Rabbim inşallah bu ay hayırlı sağlıklı evlat verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…