- 2 Aralık 2016
- 421
- 531
- 23
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
Sinirlerkm bozuldu 23 temmuzda regli oldum. 20 ağustosta olmam gerekirken 17 ağustosta regli oldum midem çok bulanıyordu gerçi hala bulanıyor. Ama reglim diğerlerinden çok farklıydı hem az hem kahverengi. Bu sabah test yaptım her ihtimale karşı sonuç bu pembelik var ama yok gibi de tekrar yapsammı ki 2-3 gün sonra.
nasıl yani canımBenim elimdeki ovulasyon testleri tükendi kızlar bugün 21. Gün ve çift çizgi yok. Başka da alıp yapmıycam bu ay. Ya erken yumurtladım ya da yumurtlamadım. Artık Allaha emanet
Yok cnm ben ovulasyon testi yapmadım hiç. Vucut ısısına bakmak istedim o da olmadı bazen 6 da kalkıyorum bazen 9 da olmuyor bir türlü. İnşallah canım bu ay hepimiz hamile kalırızovalisyon testi denedin mi bu ay onu dene bence ben geçen ay ovalisyon testi yapmaya başladım çift çizgiyi de gördüm inşallah bu ay hamile kalırım
6 gün süren reglim 4 gün sürdü ilk 2 gün ve 4. Gün kahverengi 3. Gün sadece koyu kırmızı geldi ama 4 günü toplasan 1 pet etmezerken olmuşşun canım hep mi kahverengi geldi peki
Sagol cnm.Evet bende öyle düşündüm ama üstüne görmüş olabilirsin denince bu testi yaptım. Bir test daha alamıcam. Artık beklerim.Hayırlısı..Canim icin rahatlasin istiyorsan tekrarla ama bazi donemler kahverengi olabiliyor canim
Benim bat ta 5 eylul canim bu topiktede izim olsun eklermisin :)Kızlar merhaba benim ağutos ayıda kırmızılar geldi. Yeni bat 12 eylül. Bu ay yumurta takibine gideceğim. Gelin hep birlikte batlarımızı yazalım ve herkes hamile kalmak için neler yaptığını paylaşsın. Belki birilerine de çare oluruz
@Cnsssss35 --> 1 Eylül
@evaline --> 1 Eylül
@Fushiaa --> 1 Eylül
@Kartanesi_92 --> 1 Eylül
@lady8 --> 2 Eylül
@turko2727 --> 2 Eylül
@tesla07 --> 2 Eylül
@myhsa --> 3 Eylül
@Hanzademm --> 3 Eylül
I ilkbahar_ --> 3 Eylül
@Hakay3201 ---> 4 Eylül
@tubiko35 --> 5 Eylül
@Arel13 --> 5 Eylül
@sadeceMelek --> 5 Eylül
@sonycan --> 6 Eylül
@pelinimben --> 6 Eylül
@yelsem --> 7 Eylül
@Kivirciksaclikizinannesi --> 7 Eylül
@safari_go --> 8 Eylül
@khaleesi41 --> 8 Eylül
@Hasumran --> 10 Eylül
1 1melegimolsun ---> 12 Eylül
@Nehirr6 --> 12 Eylül
@gzmdncr33 --> 12 Eylül
@Pudra16 --> 13 Eylül
@Shopareekiz --> 13 Eylül
aallmmiirraa --> 13 Eylül
@Sanderling --> 14 Eylül
@RanaZ33 --> 14 Eylül
arkeolog0635 --> 15 Eylül
@asymkrdg --> 15 Eylül
M Mein-Leben13 --> 16 Eylül
@Esmaa_91 --> 18 Eylül
kirmizidefter --> 20 Eylül
@karyaa48 --> 21 Eylül
@Hsbgrhn --> 23 Eylül
@Nurcell2014 --> 24 Eylül
@November 22 --> 26 Eylül
@aysesi --> 27 Eylül
@Pinarkemal75 --> 27 Eylül
Bu ne ki cnm ovulasyon testimiKızlar gözünüzü dört açıp dedektifcilik oynayabilir mısınız :) yardiminiza ihtiyacım var. Bu testte kırmızı çizginin solunda yani mavi ve kırmızı çizgiler arasında yansıma şeklinde bir çizgi hayaleti goren var mı Eki Görüntüle 2037854
Canim benimde oyle olmustu donem donem olabiliyormus ole6 gün süren reglim 4 gün sürdü ilk 2 gün ve 4. Gün kahverengi 3. Gün sadece koyu kırmızı geldi ama 4 günü toplasan 1 pet etmez
Bende bu ay soğan kürü uygulayacağım senin bat ne zaman canım bakalım sonuç ne olacak çok merak ettim inşallah bebiş vardır:)Merhaba kizlar yeniyim burda. Hamile kalmak icin sogan kürü uyguladim test yapmak icin adet günümü bekliyorum suan
Ben icemedim canim yani bi bardak bile icemiyorum insallah sen icebilirsinBende bu ay soğan kürü uygulayacağım senin bat ne zaman canım bakalım sonuç ne olacak çok merak ettim inşallah bebiş vardır:)
Üzüldüm canım Rabbim inşallah bu ay hayırlı sağlıklı evlat verirbat tarihime 5 gün kala kan testi negatif gördüm kesin yok diye bu konuya gelip yazdım bende varım eylülde diye bata 1 gün vardı. Aynı gün idrar tahlili hadi bi yapayım dedim çok çok silik çıktı beta da pozitif 8,5 çıkmıştı malesef kimyasalmış dün 3 gün gecikmeyle regl oldumkonu sahibi de sağolsun beni şisteye eklemiş aynı gün ama belli olmaz yinede diye ses etmemiştim. unarım gerçekten kısmetim bu topiktedir umarım allahım neolur bu ay yüzümüz gülsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?