Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben gizliden okuyorum valla :) Özellikle test yapanlarla heyecan paylaşıyorum:) Gecen aydan cezalıyım, bat gününe kadar test yok bana :KK43:
evet kimse bir sey yazmıyor dedim nerde bu kızlar aynen canım bnde senin gibi sureklı test yapıyordum artık adet gecikince yapcam akıllandım =)))

evet kimse bir sey yazmıyor dedim nerde bu kızlar aynen canım bnde senin gibi sureklı test yapıyordum artık adet gecikince yapcam akıllandım =)))

Evet ya kendimize ettiğimiz eziyeti kimse etmiyor bize. Gecen ay eczaneye parol almaya gittim, karttan ödedim 90 tl. O sırada da kart harcamalarına bakiyormus eşim, ekrana düşmüş birden :) Ne aldın diyor parol aldım diyorum falan:) olduk gülmekten :)

:KK70:
aynen valla durmadan belirti arıyorum,ama kırmızılar kadar umut devam :) inşallah çok uzun süre gormeyiz kırmızılari:halay:

Amin canim. Ya ben de belirti de yok:) Usuttugum icin midem hassas, kasik agrim var; normalde de sık tuvalete giderim; her zaman uykuyu sevmisimdir. Geriye de bir şey kalmadı :KK70:

Evet ya kendimize ettiğimiz eziyeti kimse etmiyor bize. Gecen ay eczaneye parol almaya gittim, karttan ödedim 90 tl. O sırada da kart harcamalarına bakiyormus eşim, ekrana düşmüş birden :) Ne aldın diyor parol aldım diyorum falan:) olduk gülmekten :)
hahahhhhahaa=))) valla testlerden eczaneyi zengin ettik valla o değilde artık her ay gidip almaktan utandım yani yeni eczaneler arayısındayım artık :KK54:

hahahhhhahaa=))) valla testlerden eczaneyi zengin ettik valla o değilde artık her ay gidip almaktan utandım yani yeni eczaneler arayısındayım artık :KK54:

Yakında uç tane var, ikisinde erken gebelik yok. Üçünde ki kız dediğin ki en son, isterseniz regl gecikince alın :KK70:

kimler hangi şehirden kızlar En Büyük TÜRKİYEtopik biraz mesaj yagmuruna tutalım kim şuan ne yapıyor hadi paylasalım :KK71:ben mozaikli pasta yaptım yine tatlı krizim geldi onu yiyorum =)))

sizene ya alla alla =)))) deseydin ben erken alıyorum regl gecikince test yapıcam onlar bizden iyi takipçiler valla ilginç =))))

Evet ya sanki ben çok meraklıyım sana para bayılmaya. Ya iki erken gebelik, 4 5 tane kaset test almıştım da :)

:KK70:

Amin canim. Ya ben de belirti de yok:) Usuttugum icin midem hassas, kasik agrim var; normalde de sık tuvalete giderim; her zaman uykuyu sevmisimdir. Geriye de bir şey kalmadı :KK70:
benim de aynı iki de bir goguslerime bakıyorum,bı değişiklik yok :eek:kasik ağrısı,mide bulantısı ve uyku hali bendw de aynı senin durumun. Geçen 4tane test aldım ikisi bitti,hergun biraz geç yapacam diyorum yaptıktan sonra pişman oluyorum sabah gene test yapmadım geliyor. Bu durum da zevkli ama ,bı de sonunda çift çizgiyi görsek de o haberleri versek:dua:

benim de aynı iki de bir goguslerime bakıyorum,bı değişiklik yok :eek:kasik ağrısı,mide bulantısı ve uyku hali bendw de aynı senin durumun. Geçen 4tane test aldım ikisi bitti,hergun biraz geç yapacam diyorum yaptıktan sonra pişman oluyorum sabah gene test yapmadım geliyor. Bu durum da zevkli ama ,bı de sonunda çift çizgiyi görsek de o haberleri versek:dua:

Amin canim insallah. Senin bat ne zaman? İyi bak senin yine testin var da dayanıp yapmıyorsun :)

bat 3 Eylül 8 gün kaldı. Yaptım canım bugün ama negatif tabi ki :KK49: yarın yapmayacak ama 4 gün kala ve 2 gün kala yapacam,yani inşallah dayanirim :)

Ooo çok erken olmuş, hele erken gebelik değilse. Bekle bekle söylediğin güne kadar. Yapınca yaz buraya, ben yapamayınca sizinkilerde avunuyorum :)

Ooo çok erken olmuş, hele erken gebelik değilse. Bekle bekle söylediğin güne kadar. Yapınca yaz buraya, ben yapamayınca sizinkilerde avunuyorum :)
senin bat ne zamandı, kırmızılar 3unde gelse bile bı dahaki hat 28 Eylül yani yine bu topikte olacam :KK76:insallah gelmesin ama 3unde,gelmesin lutfeeen:dua:

kızlar haberiniz var mı bilmiyorum araştırdınız mı benim yeni gözüme carptı ebru destanın ha<milelik kürü varmıs .CİVAN PERÇEMİ ASLAN PENÇESİ ve ÇOBAN ÇANTASI bunlardan bir tutam alıp suya atıp 2 dakika sonra cıkarıp süzüp içiyormusuun 3 ay boyunca deneyen var mıııııııı

kızlar haberiniz var mı bilmiyorum araştırdınız mı benim yeni gözüme carptı ebru destanın ha<milelik kürü varmıs .CİVAN PERÇEMİ ASLAN PENÇESİ ve ÇOBAN ÇANTASI bunlardan bir tutam alıp suya atıp 2 dakika sonra cıkarıp süzüp içiyormusuun 3 ay boyunca deneyen var mıııııııı
ben de kkda duydum ama denemedim,soğan kürünü de denemedim. Bu ay olmazsa soğan kürünü deneyebilirim baya faydası olmuş uygulayanlara

Back