- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
- Konu Sahibi 1melegimolsun
Kızlar hepiciğinizi ekledim hoşgeldiniz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim eşimde de çıktı varikosel sperm sonuçları iyiymiş ilaç verdi şimdi 3 ay tedavi sonrası tekrar sperm sonuçlarına göre karar verecek. İnşallah o Arada hamile kalırımda hiçbirşeye gerek kalmaz. Bende bu arada eşime keçiboynuzu pekmezi ve kürü yapıyorum sende bunlardan yap çok faydası olur bence.Beni de ekleyin lütfen bat 27 agustos. 34 yaşındayım FSH ve lh değerlerim 6 dan az. TSH I'm 3 tu düşürmeye çalışıyoruz. Normal yollardan gebelik istiyorum. Doktor başka test yapmadı bana. Yumurta rezervlerine baktirmalimiydim?
Esim önümüzdeki ay varikosel tedavisi olacak sonra bir 6 aya kadar boşa atış yapacağız.
Kadın doktoru çok moralimi bozdu senin değerlerin çok iyi ama beklemez 1-3 ay icinde bozulur dedi. Eşimin uroloji doktoru varikosel le herşey düzelecek denemeye devam deyip ona proceed plus verdi. Varikosel ameliyatindan onceki son şansımız. Çok mutsuzum ama salak doktora inat bu sefer hamile kalmayi umut ediyorum.
Ekledim canım senide inşallah bu ay senin içinde uğurlu gelirde hiç tedavi olman gerekmez bebeğine kavuşursunGecen yil haziran ayindan beri yani yaklasik 15 aydir biz de bebis istiyoruz. En son agustos 4 te geldi kirmizilar. Simdi eylul 7 8 gibi gelir diye bekliyorum. Bu zaman zarfinda hormon testlerim normal, esimin sperm testi normal cikti. Hsg cekildim temiz cikti. Lakin son bu ay gittigimde yumurtalarin kalitesiz oldugu soylendi bu ay da spontan deneyin dedi doktor. Adet olunca 3. Gunu doktora gitcem yumurta gelistirici igne ile tedaviye baslayacagiz Rabbim hepimizin gonlune gore versin kizlar
Inşallah hepimizin yüzü güler.Canım benim eşimde de çıktı varikosel sperm sonuçları iyiymiş ilaç verdi şimdi 3 ay tedavi sonrası tekrar sperm sonuçlarına göre karar verecek. İnşallah o Arada hamile kalırımda hiçbirşeye gerek kalmaz. Bende bu arada eşime keçiboynuzu pekmezi ve kürü yapıyorum sende bunlardan yap çok faydası olur bence.
Tiroit bendede var normal de iyiydi geçen hafta test yaptırdım 3.80 çıkmış doktor sadece ilacımın mg yükseltti sorun değil dedi ama benim bildiğin 3 ün altında olması gerekli bilmiyorum artık. Rabbim büyük inşallah bu ay bizimde yüzümüz güler.
Önceden bende eşime ne pekmezini nede yaptığım kürü içiremezdim ama doktora gidip ameliyat falan deyince adam şimdi hem ilaçlarını aksatmıyor hemde keçiboynuzunu :)Inşallah hepimizin yüzü güler.
TSH 5 altında olunca normalmiş ama bebek yapmak için 1,5-2 arası olması daha iyiymiş daha iyi çalışan tiroid demekmiş. Gebelik sirasinda bebek de annenin hormonlarına ihtiyaç duyar ve annenin TSH ini yükseltilmiş.
Eşime arada sıcak suyla karıştırılmış keçiboynuzu pekmezi icirmeye çalışıyorum ama zorla. Haftada bir çay bardağı anca iciyordur.
Canim denemeye devam et iliskiyi 1 gun arayla bence yumurtlamissin canimKızlar merhaba. En üsttekinden aşağıya doğru yaptım ovulasyon kiti. Ama piki yakalayamadım geçen ay çok net görmüştüm. Bugün yaptığım baya silik çıktı yumurtladım mı sizce![]()
Evet doktorumda pik yaptıktan sonraki 6 gün önemli. Yumurtluyorsun ama yumurta 6 gün içinde çatlıyor demişti. Bende aylardır takip ediyorum pik yaptıktan 2-3 gün sonra çatlıyor yumurtam genelde. Devam ediyorum zaten ama tam koyulaşmadı bu ayki testler acaba kaçırdımmı dedimCanim denemeye devam et iliskiyi 1 gun arayla bence yumurtlamissin canim
Saol canım teşekkürler. Yalnız benim tedaviye değilde şansa ihtiyacım var çünkü eşim şuan için ikiciye sıcak bakmıyor yeni işe girdim birazda borçlandık araba kredisi felan çektik. Ama ben cocuk doğana kdr toparlanırız diye umut ederekten ikinci cocuk fikrinden vazgeçmiyorum:)))) geçen ay kaza ilişkimiz oldu ondan buralara yolum düştü ama maalesef bebek olmadıEkledim canım senide inşallah bu ay senin içinde uğurlu gelirde hiç tedavi olman gerekmez bebeğine kavuşursun![]()
Canım pik yapmış gibi sanki ilişkiye devam et bence şimdi silikleşmeye başlamış daha çok değerlendirmen gereken zaman hadi mayalanalım inşallah tutarKızlar merhaba. En üsttekinden aşağıya doğru yaptım ovulasyon kiti. Ama piki yakalayamadım geçen ay çok net görmüştüm. Bugün yaptığım baya silik çıktı yumurtladım mı sizce![]()
Devam canım çalışmalara. Doktor bana cumartesi pazar çatlıcak 1 hafta boyunca günaşırı ilişki dedi daha 1 hafta devam et yani ilişkiye :)Kızlar ben ovulasyon testi yapıyorum. en koyu gün 15.gun yani dündü yakaladım ama t c çizgisinden koyu degildi ona yakındı . 4 saat arayla test yaptım hep aynıydı gün boyunca. bugün 16. Gün siliklesti sizce yumurtlama gününü yakaladım mi 14. Gece ve 16. sabah temas oldu çift çizgiden önceki gece ve sonraki sabah testi gündüz yapıyorum 12 de yarın da devam etmeli miyim calismaya
Oooo ya valla ne zormuş kocamdan bikcam artıkDevam canım çalışmalara. Doktor bana cumartesi pazar çatlıcak 1 hafta boyunca günaşırı ilişki dedi daha 1 hafta devam et yani ilişkiye :)
Güzel fikirmiş prezervatifi delmekSaol canım teşekkürler. Yalnız benim tedaviye değilde şansa ihtiyacım var çünkü eşim şuan için ikiciye sıcak bakmıyor yeni işe girdim birazda borçlandık araba kredisi felan çektik. Ama ben cocuk doğana kdr toparlanırız diye umut ederekten ikinci cocuk fikrinden vazgeçmiyorum:)))) geçen ay kaza ilişkimiz oldu ondan buralara yolum düştü ama maalesef bebek olmadıbu ayda kendimce bişeyler denicem eşimin prezervatifini delmek gibi
![]()
o yüzden şansa ihtiyacım var Allah yüzüme gülse baride işim rast gitse :)))))
aynen bende bıktım bi hamile kalsamda kurtulsam şunlardan diyorum :)Oooo ya valla ne zormuş kocamdan bikcam artık![]()
Bende o noktaya geliyorum sanırım pil bittiaynen bende bıktım bi hamile kalsamda kurtulsam şunlardan diyorum :)
Bitmesin bitmesin git kendine enerji verecek yiyecekler al :) sonunda bebiş var :)Bende o noktaya geliyorum sanırım pil bitti![]()
Ay inşallah bakalım bat 10 eylül hepimize bu ay uğurlu gelsin rabbim evlat sahibi olmayı nasip etsin insallah :))Bitmesin bitmesin git kendine enerji verecek yiyecekler al :) sonunda bebiş var :)