Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bende 8 aylık evliyim her ay bekliyorum bu ay olur diye ama malesef :(( soran sorana bebek yokmu bebek yokmu Buda iyice stres yapıyor dr gittim 6 aylık evliyken de 1 sene bekleyelim bakalım dedi bide folikasit verdi geçen ay ovalisyon testi yaptım yine tutaramadım :((( yavaş yavaş korkuda başladı sorun mu var diye Allah büyük bakalım inşallah bu ay olur bebiş

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bende 8 aylık evliyim her ay bekliyorum bu ay olur diye ama malesef :KK43:( soran sorana bebek yokmu bebek yokmu Buda iyice stres yapıyor dr gittim 6 aylık evliyken de 1 sene bekleyelim bakalım dedi bide folikasit verdi geçen ay ovalisyon testi yaptım yine tutaramadım :KK43:(( yavaş yavaş korkuda başladı sorun mu var diye Allah büyük bakalım inşallah bu ay olur bebiş
amin canım inşallah doktor bi sorun görmemişse bekle canım Allahım onun zamanını biliyordur elbet gelecektir bebişlerimiz sağlıkla inşallah stres yapma adetlerin düzensiz mi peki folikasit iç cnm bnde içiyorum bide soğan kürüne başladık topikçe nerdeyse inşallah şifa olur hepimiz için:anneadayı::KK200::kahve:

amin canım inşallah doktor bi sorun görmemişse bekle canım Allahım onun zamanını biliyordur elbet gelecektir bebişlerimiz sağlıkla inşallah stres yapma adetlerin düzensiz mi peki folikasit iç cnm bnde içiyorum bide soğan kürüne başladık topikçe nerdeyse inşallah şifa olur hepimiz için:anneadayı::KK200::kahve:

Dr bi sorun yok dedi stres ister istemez oluyor Yani insanlar sordukça daha çok stres oluyorum tabi bebek yokmu dedikçe iyice geriyorlar beni Allah büyük elbet vardır bi zamanı tez zamanda inşallah isteyen herkese nasip olsun folikasit kullanıyorum adetlerim düzenli çok şükür

Dr bi sorun yok dedi stres ister istemez oluyor Yani insanlar sordukça daha çok stres oluyorum tabi bebek yokmu dedikçe iyice geriyorlar beni Allah büyük elbet vardır bi zamanı tez zamanda inşallah isteyen herkese nasip olsun folikasit kullanıyorum adetlerim düzenli çok şükür

O konuyu biraz asmak gerekiyor, alışkanlık olmuş illaki soruluyor, önüne geçmek mümkün değil.

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bende 8 aylık evliyim her ay bekliyorum bu ay olur diye ama malesef :KK43:( soran sorana bebek yokmu bebek yokmu Buda iyice stres yapıyor dr gittim 6 aylık evliyken de 1 sene bekleyelim bakalım dedi bide folikasit verdi geçen ay ovalisyon testi yaptım yine tutaramadım :KK43:(( yavaş yavaş korkuda başladı sorun mu var diye Allah büyük bakalım inşallah bu ay olur bebiş
Amin canım inşallah olur. Evet o stres ve çevrenin sürekli bebek demesi dahada stresi artırıyor. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin herkese inşallah

Sinirlerkm bozuldu 23 temmuzda regli oldum. 20 ağustosta olmam gerekirken 17 ağustosta regli oldum midem çok bulanıyordu gerçi hala bulanıyor. Ama reglim diğerlerinden çok farklıydı hem az hem kahverengi. Bu sabah test yaptım her ihtimale karşı sonuç bu pembelik var ama yok gibi de tekrar yapsammı ki 2-3 gün sonra.

Eklentiler

• 20170825_182510.jpg
    20170825_182510.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 43
Sinirlerkm bozuldu 23 temmuzda regli oldum. 20 ağustosta olmam gerekirken 17 ağustosta regli oldum midem çok bulanıyordu gerçi hala bulanıyor. Ama reglim diğerlerinden çok farklıydı hem az hem kahverengi. Bu sabah test yaptım her ihtimale karşı sonuç bu pembelik var ama yok gibi de tekrar yapsammı ki 2-3 gün sonra.

Elinde varsa tekrar yap, sanki idrar fazla gelmiş dağılmış gibi geldi bana

ovalisyon testi denedin mi bu ay onu dene bence ben geçen ay ovalisyon testi yapmaya başladım çift çizgiyi de gördüm inşallah bu ay hamile kalırım

erken olmuşşun canım hep mi kahverengi geldi peki

Benim elimdeki ovulasyon testleri tükendi kızlar bugün 21. Gün ve çift çizgi yok. Başka da alıp yapmıycam bu ay. Ya erken yumurtladım ya da yumurtlamadım. Artık Allaha emanet:KK61:

Back