Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu kadar erken yapıp neden kendini üzüyorsun canim Yapma böyle, çok erken yapmissinnnn
daha var canım adetin gelmezse yap ben onu öğrendim artık adet gecikmeden test yapmak yok sende üzülme cnm hemen cıkmıyor idrarda biliyorsun yeni olusunca bekle bakalım
kan testi yaptırmıştım canım biraz belirti görünce heyecan yaptım bu ay da olmazsa ovulasyon testi almayı düşünüyorum artık inşallah gerek kalmaz

Canım duzenliyse bir sonraki adet tarihinden geriye 14 gün say o doğru takvimimin doğrudur diye düşünüyorum

Adetin kaçıncı günü başladın teste canım erken mi yumurtladın acaba
15. Gün başladım canım 33-35 günde bir adet oluyorum diye. Bugün 20. Günüm. Son bir tane kaldı test yarın da onu yapcam bu ay başka yapmicam artık artık Allahtan hayırlısı her şeyin bir zamanı var demek ki. Allah hepimize nasip eder inşallah bir gün..

Keşke adetin bitince hemen başlasaydın yada 10. Gün falan başlasaydın daha iyi olurdu canım belkide erken yumurtladın.

Bende 14 geri saydigimda ovu testinin pik yaptigi gune denk geliyor ve o günleri degerlendirdik ama sonuç negatif
Canım ben bir ay hergün bir ay günaşırı değerlendirdim tutmadı sonra eşim test yaptı onda bazı problemler çıktı şimdi ilaçlarla tedavi oluyor aylarca boş denemişiz. Senin eşinde test yaptırdı mı?

Kızlar birde doktor cumartesi pazar gibi çatlar yumurta dedi ya Cumartesi'den sonra 1 hafta gün aşırı ilişki dedi. Yumurta çatladıktan sonra da devam ettiriyor ilişkiyi. Aklınızda olsun bırakmayın yumurta çatladı diye.
Birde kızlar bilginiz varmı ayda 1 tane mi yumurta olgunlaşıp çatlıyor? Onu doktora sormayı unuttum kadına o kadar çok şey sordum ki :)

Bugün doktora gittim yumurtalarda bi sıkıntı yok gayet güzel görünüyor dedi ama çatlayıp çatlamadığını söylemedi. Normalde 18 ile 22 si arası yumurtlama dönemimdi. Çoktan çatlaması gerekmezmiydi? Neden bilgi vermedi anlamadım

Bende 14 geri saydigimda ovu testinin pik yaptigi gune denk geliyor ve o günleri degerlendirdik ama sonuç negatif
Bizim bi kızımız var o yüzden eşim hiç test olmadı bende miyom var şimdi bilmiyorum ki o mu engel oluyor dr olmaz dedi ama bilemiyorum

Kızlar merhaba. Çok stres yaptığımdan çok takılmıyorum burda ama listede vsrım bu ayki benim adetim 32-35 gün arasındadır hep 20. Günlerde yumurtam çatlar. Bu ay hayıt tohumu çayı içtim yumurtayı olgunlaştırıyormuş. Ve avokado yedim 2 3 gün arayla. Şeklinede bakarsanız rahim ve bebeğebenziyor. İnternette bebek isteyenlerin yemesi gerek yazıyor ve rahim için çok iyimiş. 14. Günüm bugün ve ovulasyon testim baya koyulaştı yarın pik yapar gibi. Denemek isteyen varsa diye yazayım dedim. Bakalım bu ay çok stres yapmamaya çalışıyorum o yüzden uzak duruyorum burdan. Umarım hepimiz mutlu haberler alırız bu ay

Avakado yemedim hic cnm sogan kürü yapiorm bu ay o olmazsa onu da deneriz biz elimizden geleni yapip tevekkul edecegiz insallah Allahin izniyle olacak bebislerimiz

Avakado yemedim hic cnm sogan kürü yapiorm bu ay o olmazsa onu da deneriz biz elimizden geleni yapip tevekkul edecegiz insallah Allahin izniyle olacak bebislerimiz
Benim 4-5 ay kadar önce kistim patlamıştı inanılmaz bi ağrıyla doktora gidince öğrendim. Antibiyotik kullanmıştım ve yanında soğan kürünü yaptım. Adetim inanılmaz olmuştu ozaman attım sanıyorum kontrole gittiğimde tertemiz çıkmıştı testlerde iyiydi. Rahimdeki kistleri iltihabı temizlemesi yönünden çok iyi ama o ay gebelik olmadı bende.. bütün testlerim yapıldı yumurta sayım iyi smear da temiz çıktı bekliyorum bu ayda bunları duyunca yapıyım dedim yine olmazsa bırakacağım ovulasyon testini falan ne olursa olsun

Cok gecmis olsun canim yani elimizden geleni yapacagiz bol bol dua da tabi ovulasyon testi alayim diyorum bnde galiba o gunleri kaciriyoruz kac ay oldu bebis isteyeli

Cok gecmis olsun canim yani elimizden geleni yapacagiz bol bol dua da tabi ovulasyon testi alayim diyorum bnde galiba o gunleri kaciriyoruz kac ay oldu bebis isteyeli
5. Bu ay. Al mutlaka. Korunmayı bıraktığımdan beri inanılmaz şaştı döngüm. 33-27-37-34 böyle oldu sürekli. Bu ayda çaydanmı bilmiyorum erken yumurtlayacağım sanırım ağrılar başladı. Allah en hayırlısını bilir zamanıysa olur inşallah. Sağlıklı olsunlarda

Bizim bi kızımız var o yüzden eşim hiç test olmadı bende miyom var şimdi bilmiyorum ki o mu engel oluyor dr olmaz dedi ama bilemiyorum
Canım nette okumuştum birinin çocuğu vardı ikinciyi düşündükleri zaman çocuk olmayınca eşi test yaptırıyor onda sorun çıkıyor hani Allah korusun tabi inşallah birşey yoktur ama olmayacak diyede birşey Yok sonradan da olabiliyor. İsterse eşin bi ürolog a gidip muayene olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…