Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben dün içmeye çalıştım da bi bardak zor içiliyor benim acayip midem :KK43:bulandı bi gün ara verip öyle mi içsem acaba dedim bide sabah mümkün değil onu aç karnına içeyim bakalım bi bu ayda inşallah sen içebilirsin canım :KK200:
Sanırım 6 ay olmuştur ben bi 15 gün içtim öğlen ve akşam yemeklerden yarım saat önce. Sabah içmiyorum ben. Normalde midem hassastır ama birşey olmadı tadıda hoşuma bile gitti diyebilirim :) belki sabah içtiğin için miden almamıştır canım sabah muhtemelen bende içemem. Akşam başlıcam bende bakalım hayırlısı

daha var canım adetin gelmezse yap ben onu öğrendim artık adet gecikmeden test yapmak yok sende üzülme cnm hemen cıkmıyor idrarda biliyorsun yeni olusunca bekle bakalım

Benim daha çok var canim, senin icin söyledim, boşuna üzülmüşsün bak. Daha inçe bir kere o hataya düştüm, erken normal kaç test yaptım. Senin gibi ağladım üzüldüm, şimdi geçmeden asla :)

kızlar hangi yumurtlama dönemi takvimini kullanıyorsunuz ben iki tane kullanıyorum ikisindede yumurtlama günüm farklı gösteriyor =( mesela birinde takvimim uygulaması o bugun dogurganlık dönemine girdiğimi söylüyor hangisi doğru ki şimdi bunun o_O
Bende Takvimim ile Pepapp kullanıyorum ama benim yumurtalar başına buyruk ikisinide takmıyor kafasına göre takılıyorlar :) genelde erken çatlıyor ovulasyon testi yaptığım zamanlar bir seferinde takvimdeki güne uydu. Reglim bitti ama ara ara kahverengi leke geliyor yumurta hemen gelişmiş bile. Takvime göre salı günü çatlaması lazım ama doktor cumartesi pazar çatlar dedi. Hızlı çalışıyor benim yumurta inşallah bu hızı bebek çalışması içinde gösterir :)

canim benimde 2 eylul ama gunum gecsede sevinemicem bu ay ilac kullanmadim gunumde gelecegini sanmiyorum hep geçerdi benim bat beklemedeyiz bakalim canim
Sen ne ilacı kullanıyorsun canım? Hiç belli olmaz o kadar ay tedavi görüyorlar olmuyor bu ay tedavi olmıcam diyor hamile kalınıyor. Rabbim büyük elbet bizimde kollarımız dolacak

Canim benim 2 eylul ama belirti falan yok. Ovulasyonlarda da hiç pik yakalayamamistim. Dün tuvalette açık kırmızılı akıntı geldi. Gecen seferde gelmişti, kist enfeksiyon vs diye korkup doktora gittim ama temiz sıkıntı yok demişti. Arada kasik agrisi oluyor da onu da ayırt edemiyorum malum klima mevsimindeyiz :)
Ümitliyim senden tutunma kanaması inşallah :dua:

Sanırım 6 ay olmuştur ben bi 15 gün içtim öğlen ve akşam yemeklerden yarım saat önce. Sabah içmiyorum ben. Normalde midem hassastır ama birşey olmadı tadıda hoşuma bile gitti diyebilirim :) belki sabah içtiğin için miden almamıştır canım sabah muhtemelen bende içemem. Akşam başlıcam bende bakalım hayırlısı
Benimde midem hassas canim aynen sabah icmiyorum ikidir bu saatlerde iciorum insallah ❤basla canim rabbim hepimize sifa yapsin bu kürü insallah

Bende Takvimim ile Pepapp kullanıyorum ama benim yumurtalar başına buyruk ikisinide takmıyor kafasına göre takılıyorlar :) genelde erken çatlıyor ovulasyon testi yaptığım zamanlar bir seferinde takvimdeki güne uydu. Reglim bitti ama ara ara kahverengi leke geliyor yumurta hemen gelişmiş bile. Takvime göre salı günü çatlaması lazım ama doktor cumartesi pazar çatlar dedi. Hızlı çalışıyor benim yumurta inşallah bu hızı bebek çalışması içinde gösterir :)
Insallah canim benim iste guvenemiyorum bende bu ayda olmazsa ovulasyon testi alacagim insallah bakalim :dua:

Benimde midem hassas canim aynen sabah icmiyorum ikidir bu saatlerde iciorum insallah ❤basla canim rabbim hepimize sifa yapsin bu kürü insallah
Yemeklerden yarım saat önce diye söylemişti saraçoğlu öğlen ve akşam senden öyle yap canım hadi şifa olsun inşallah

Benim daha çok var canim, senin icin söyledim, boşuna üzülmüşsün bak. Daha inçe bir kere o hataya düştüm, erken normal kaç test yaptım. Senin gibi ağladım üzüldüm, şimdi geçmeden asla :)
Evet canim insallah adetim duzenli normalde ama bi kac ay sapitti komsum dedi ki adet duzensizlesirse rahim cocuk ariyor demekmis ne demekse o insallah dedim :KK71:

Sen ne ilacı kullanıyorsun canım? Hiç belli olmaz o kadar ay tedavi görüyorlar olmuyor bu ay tedavi olmıcam diyor hamile kalınıyor. Rabbim büyük elbet bizimde kollarımız dolacak
canim ben 2 aydir klomen gecen ayda catlama ignesi oldum yumurta catladi tutmadi bu ay ilacsizsim sabahlari ac karnina sogan suyu ictim birde 3 tane ot karisimi yaptim ilacsiz gunumde adet olmam bunay bakalim ne olacak beklemedeyim canim

canim ben 2 aydir klomen gecen ayda catlama ignesi oldum yumurta catladi tutmadi bu ay ilacsizsim sabahlari ac karnina sogan suyu ictim birde 3 tane ot karisimi yaptim ilacsiz gunumde adet olmam bunay bakalim ne olacak beklemedeyim canim
İnşallah yaptığın kürler fayda sağlar canım. :dua:

Nerden aldin canim eczaneden mi internettenmi kac tane almamiz gerek
Netten aldım canım gitti g... sitesinden orda 25-30 lu paketler var daha ucuz. Eczane çok pahalı boş yere hiç ordan alma. 1 ay boyunca hergün yaptım ben belki ikinciye yumurtlarım diye :)

Ay yok valla kızlar bugün 20. Günüm hala ovulasyon testinde çift çizgi yok. Yumurtlamadım mı acaba ya da erken mi yumurtladım geçen ay aşılama yapılmıştı onun bi etkisi olur mu ki :KK64:

Benim de 5 yaşında kızım var kardeş istiyor ama olmuyor :) miyom varmış bende soğan kürü deneyeceğim bu ay adetimin 2. Günü suan miyom engel olmuyordur inşallah gebelige

Ay yok valla kızlar bugün 20. Günüm hala ovulasyon testinde çift çizgi yok. Yumurtlamadım mı acaba ya da erken mi yumurtladım geçen ay aşılama yapılmıştı onun bi etkisi olur mu ki :KK64:
Adetin kaçıncı günü başladın teste canım erken mi yumurtladın acaba

Benim de 5 yaşında kızım var kardeş istiyor ama olmuyor :) miyom varmış bende soğan kürü deneyeceğim bu ay adetimin 2. Günü suan miyom engel olmuyordur inşallah gebelige
Soğan kürü iyi geliyor miyom ada canım adetin bittikten 2 gün sonra başla

Back