Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım soğan kürü sadece kist için değil tabi ama yinede sen bilirsin bi bak bakalım duruma göre inşallah güzel haberler alırız bakalım ilk kim hamiş olacak topikte
Anladım canım turko2727 arkadaşta öyle söyledi. Bende kullanayım belki ekstra daha faydası olur :) evet ya bende çok merak ediyorum. 1 Eylül arkadaşlarda hiç belirti yokmu acaba :)

Aynen ya ultrason filmini saklıcam hamile kalırsam bebişime göstericem sen bu yumurtadan çıktın diye :) beni bir daha çağırmadı adetin gecikirse öyle gel dedi yada tekrar adet olursan yumurta takibi istersen o zaman gel dedi.

Düzelttim canım :) yanlış saymadıysam 40 kişi olmuşuz. 40 bebek yolda nüfusu artıralım :) benimde d vitamini düşük damla kullandım önceki aylar yaz güneşinde çok gezmekten yükselmiş biraz :)

Anladım canım turko2727 arkadaşta öyle söyledi. Bende kullanayım belki ekstra daha faydası olur :) evet ya bende çok merak ediyorum. 1 Eylül arkadaşlarda hiç belirti yokmu acaba :)
bu topikteki kızlar bana çok samimi geldi burdan güzel mucizeler alacağız topikteki herkes inşallah hamiş olur bir an önce

ben dün içmeye çalıştım da bi bardak zor içiliyor benim acayip midem bulandı bi gün ara verip öyle mi içsem acaba dedim bide sabah mümkün değil onu aç karnına içeyim bakalım bi bu ayda inşallah sen içebilirsin canım

canım o bende de düşük çıkmıştı genelde herkeste düşük çıkıyor devid 3 kullandım bi kaç ay cam şişe tek kullanımlık biraz da güneşten alıyoruz yeterli galiba

Düzelttim canım :) yanlış saymadıysam 40 kişi olmuşuz. 40 bebek yolda nüfusu artıralım :) benimde d vitamini düşük damla kullandım önceki aylar yaz güneşinde çok gezmekten yükselmiş biraz :)
Teşekkür ederim canım 1 eylülden itibaren mutlu haberler gelmeye başlar inşallah surayla:)
canım o bende de düşük çıkmıştı genelde herkeste düşük çıkıyor devid 3 kullandım bi kaç ay cam şişe tek kullanımlık biraz da güneşten alıyoruz yeterli galiba
İnşallah benimde yükselir canım :)

Ben Pepapp kullanıyorum canım regl dönemin düzenliyse kendinde bulabilirsin tam ortasına denk geliyor genellikle. Benim 29. gün oluyor hep 14.günü gösteriyor en yüksek doğurganlık günü olarak.

canim benimde 2 eylul ama gunum gecsede sevinemicem bu ay ilac kullanmadim gunumde gelecegini sanmiyorum hep geçerdi benim bat beklemedeyiz bakalim canim

Canim benim 2 eylul ama belirti falan yok. Ovulasyonlarda da hiç pik yakalayamamistim. Dün tuvalette açık kırmızılı akıntı geldi. Gecen seferde gelmişti, kist enfeksiyon vs diye korkup doktora gittim ama temiz sıkıntı yok demişti. Arada kasik agrisi oluyor da onu da ayırt edemiyorum malum klima mevsimindeyiz :)

Cnm orada bilgileri sen giriyorsun regl süreni farklı girdiysen farklı sonuç verir. Ama ben bir yıl oldu onlara Uydum olmadı bu ay doktor takip etti ve bitkisel kürler sayesinde altı gün önce catladi yumurtam. Düzenli regl oluyorsan bilgilerini doğru gir doğru olur.

Benim de bat 1 eylüldü dün dayanamayıp test yaptırdım erken oldu biraz ama maalesef yine negatif inşallah bi mucize olurda kırmızılarım gelmez

ben de takvimim uygulamasını kullanıyorum canım. Ayın 20si yumurtlama günü gösteriyordu o gün yumurtlama testi yaptigimda pik yapmıştı. Ya o gün ya da sonraki gün yumurtladim :) ama bilgileri doğru girmen gerek.

son bi kaç ay sacmaladı adet tarihim sımdı yıne düzeldi ondan bilgilerim ikisinde de aynı aslında takvimim uygulamasını deneyecegım bu ayda ona göre gidiyim diyorum =))))))) dün soğan kürüne basladım ama nasıl içicem bilemiyorum =(

doğru bir uygulama yani o bakalım canım bilgilerim doğru evet ikisinde de aynı bakalım bu ay bu uygulamayı kullanacagım =)

Benim de bat 1 eylüldü dün dayanamayıp test yaptırdım erken oldu biraz ama maalesef yine negatif inşallah bi mucize olurda kırmızılarım gelmez
daha var canım adetin gelmezse yap ben onu öğrendim artık adet gecikmeden test yapmak yok sende üzülme cnm hemen cıkmıyor idrarda biliyorsun yeni olusunca bekle bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…