- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
Kızlar benim ümitler eylül sonuna kaldı heralde.Bugün doktora gittim yumurta 36 mm olmuş çatlamamış gibi gözüküyor dedi.Bazen çok erken dönemde böyle olabiliyor belkide içi su doludur bebek ordan besleniyordur hamilede olabilirsin diyerek prolaktin için kan aldı.Ama ben hiç sanmıyorum artık..Hepimiz için hayırlısı olsun yapıcak bişey yok şuan için...
Hayırlısı olsun canım benim herşeyin vardır bi zamanı...Allah'tan ümit kesilmez tatlm insallah hamilesindir ❤
Aynn tatlmm ne zamandir istiyorsnz? Ilk gebeligin mi olucak ?Hayırlısı olsun canım benim herşeyin vardır bi zamanı...
9 yıldır evliyiz canım:))Son 4 senedir istiyoruz ama nafile.istemediğim yılların cezası heralde bu bana.Kısmet olursa eğer ilk olacak..Aynn tatlmm ne zamandir istiyorsnz? Ilk gebeligin mi olucak ?
Günaydın canım ekledim. Klomeni ne için kullanıyorsun?Kızlar selam , 13 eylül de benimekleyin beni de. Klomen e basladık 2. Günüm hayırlısı inşallah
Valla canım 4 ay bebek denemesi yaptık olmadı. Bende PCos var. Bide prolaktinim Arada cıkıyor. Riske girmek istemedim bende bebek istediğim icin doktorumla konuştum . Cünkü adetlerim düzensiz oluyor dengeleyici ilaç veriyor ama yinede ben istedim. Bakalım 5 gün kullanacağım :)Günaydın canım ekledim. Klomeni ne için kullanıyorsun?
Anladım canım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın. Bende bildiğim kadarıyla pco falan Yok adetlerimde çok düzensiz değil yani her ay aynı zamanda olmuyor ama ortalaması 26-28 gün arası onada normal diyorlar. Erken yumurtlama sorunun var sadece onada yumurta takibine gideceğimde şimdi sen klomen yazınca acaba hamile kalmayı kolaylaştırıcı bir ilaçmı bende doktora sorup kullansam mı diye düşündüm. Eşimede kürler yapıyorum Rabbim yüzümüzü güldürür inşallahValla canım 4 ay bebek denemesi yaptık olmadı. Bende PCos var. Bide prolaktinim Arada cıkıyor. Riske girmek istemedim bende bebek istediğim icin doktorumla konuştum . Cünkü adetlerim düzensiz oluyor dengeleyici ilaç veriyor ama yinede ben istedim. Bakalım 5 gün kullanacağım :)
9 yıldır evliyiz canım:))Son 4 senedir istiyoruz ama nafile.istemediğim yılların cezası heralde bu bana.Kısmet olursa eğer ilk olacak..
Aminn canımmm inşallahYaa cnm bnm ınsallah bu ay rabbim yuzumuU guldururr
Canım benimde yumurta takibi olcak işte cünkü benimde geç yumurtlama sorunu güzünden Yani ne zaman yumurtladıığımı bilmiyorum herkes memnunmuş klomen den bakalım.Anladım canım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın. Bende bildiğim kadarıyla pco falan Yok adetlerimde çok düzensiz değil yani her ay aynı zamanda olmuyor ama ortalaması 26-28 gün arası onada normal diyorlar. Erken yumurtlama sorunun var sadece onada yumurta takibine gideceğimde şimdi sen klomen yazınca acaba hamile kalmayı kolaylaştırıcı bir ilaçmı bende doktora sorup kullansam mı diye düşündüm. Eşimede kürler yapıyorum Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah
klomifeni ben çok kullandım yumurtanı büyütüyor sonra tabi bide çatlaması lazım türkiyede çatlatma iğnesi yapıyorlar yani faydası olur ama dikkat edin kist yapıyor eğer yumurta çatlamazsaCanım benimde yumurta takibi olcak işte cünkü benimde geç yumurtlama sorunu güzünden Yani ne zaman yumurtladıığımı bilmiyorum herkes memnunmuş klomen den bakalım.
Ben almanyada kullanıyordum iğne yapmıyorlar yasak şuan da ingiltere de yaşıyorum doktorlar berbatklomifeni ben çok kullandım yumurtanı büyütüyor sonra tabi bide çatlaması lazım türkiyede çatlatma iğnesi yapıyorlar yani faydası olur ama dikkat edin kist yapıyor eğer yumurta çatlamazsa
Ben almanyada kullanıyordum iğne yapmıyorlar yasak şuan da ingiltere de yaşıyorum doktorlar berbatklomifeni ben çok kullandım yumurtanı büyütüyor sonra tabi bide çatlaması lazım türkiyede çatlatma iğnesi yapıyorlar yani faydası olur ama dikkat edin kist yapıyor eğer yumurta çatlamazsa
Ekledim canımBeni de eklermisiniz listeye 15 eylül
Acaba kist vardı o yüzden mi kan geldi ama genelde kist olanlarda akıntı oluyordu galiba. İnşallah yerleşme kanamasıdırKızlar benm bat 1 eyluldu 6gunluk bir soğan kuru yaptim ağrıya dayanamayınca bıraktım kürü 5 gun oldu bırakalı bu sabah peçeteyle sildiğimde kan geldi bat ıma 11gun var sanırım yine olmadi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?