Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah yarar canım bebiş olsun.:dua:

Aman bende bi hamile kalsam bir daha korunmayım Allah ne verdiyse açılmışken 2-3 bebiş arkaya çıkartayım diyorum :KK70: birkaç tane çocuk istiyorum ama hep Doğum yapan kişiler Doğumdan sonra Yok biraz düşünelim diyorlar bizde mi öyle oluruz acaba :) şimdi mumla arıyoruz ya :kızgın:
Bir tane olsun da hayırlısıyla

:KK43:Kızlar benim ümitler eylül sonuna kaldı heralde.Bugün doktora gittim yumurta 36 mm olmuş çatlamamış gibi gözüküyor dedi.Bazen çok erken dönemde böyle olabiliyor belkide içi su doludur bebek ordan besleniyordur hamilede olabilirsin diyerek prolaktin için kan aldı.Ama ben hiç sanmıyorum artık..Hepimiz için hayırlısı olsun yapıcak bişey yok şuan için...

1 1melegimolsun mrrhaba benide ekler misiniz bugin yarım regl olucam ama gebe değilim eminim. İlk gebeliğim ilk ay olmuştu yine öyle olacak sandım olmadı hakkımızda hayırlısı umarım Eylül'de herbirimizin yüzü güler bat 20 eylül

Hafta sonu eşime varikosel denilmişti kızlar hatırlatsanız çok üzülmüştük
bugün doktor sperm sonuçlarına da baktı şükür şimdilik ameliyata gerek Yok dedi. İlaç verdi 3 ay kullansın sonra tekrar sperm testi yapalım dedi. İlaçlara ek keçiboynuzu pekmezi ve keçiboynuzu aldım kürünü yapıp içireceğim. Spermi daha çok artırıyormuş.

Başka önerisi olan var mı bu konuda eşlerinize uyguladığınız kürler var mı?

Birde nette yazan bazı bilgileri paylaşmak istiyorum. Eğer bunların ne işe yaradığını yada kullanıp fayda gören varsa bilgi verirse sevinirim belki birilerinede faydamız olur.
akşamdan zeytinyağında incir bekletilip sabah yediriliyormuş
Çakşır otu, bal polen karışımları yazıyor

Kizzlar bugun adetimin 14.gunuydu ve dunden beri sol kasikta agri ve sanci , ateş , akinti....Dunu ve bugunu degerlndirdk...Iliski sonrasi ayaklrimi dikip sol tarafa dogru uzandm.insallh Tutmuştr dua edinn :))

Back