Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ekledim canım

Kızlar herkes napıyor hiç kimsenin sesi çıkmıyor? Bebiş için çalışmalar ne durumda? Herhangi ilaç bitki kullanan var mı? Hangi duaları ediyorsunuz hepimiz paylaşalım bilmeyenlerde öğrenmiş olur

Kızlar herkes napıyor hiç kimsenin sesi çıkmıyor? Bebiş için çalışmalar ne durumda? Herhangi ilaç bitki kullanan var mı? Hangi duaları ediyorsunuz hepimiz paylaşalım bilmeyenlerde öğrenmiş olur

inofolic combi kullanıyorum ben ayrıca yediklerime dikkat etmeye başladım

Ben reglimin 8. Günündeyim aslında doktor bana yumurta takibi için bugün gelmemi söylemişti ama benim reglim bugünde biraz geldi o yüzden gitmedim. Yarın temizlenip perşembe gideyim diye düşünüyorum. Muhtemelen cuma cumartesi pazar günlerinden birinde çatlıcak benim yumurta. ovulasyon testi yaptığım zaman bir seferinde tam 14. Gün çatlamıştı belki bu sefer öyle yapar. Kafasına göre takılıyor birşey diyemiyorum :) ama bugün kaşıklarımda ağrı var adet zamanı çatlamaz inşallah beklesin azıcık dimi ama daha eşime keçiboynuzu içirmeye yeni başladım biraz etkilerini göstersin :)
kızlar reglim tam bittikten sonra tesbih duası yapacağım nette okudum her boncuğa elham duası okunandan yapacağım. Birde Meryem suresini okumaya başlıcam inşallah. Soğan kürü yapacağım yine sağlam tutmak için. İncir kürü de yazıyor ama onun bi hormonu çıkartabileceğide yazıyor bilgisi olan var mı? O konuda kararsızım

inofolic combi kullanıyorum ben ayrıca yediklerime dikkat etmeye başladım
Ne işe yarıyor canım o ilaç? Ben folik asit haricinde hiç ilaç kullanmadım daha. Onuda aylardır kullandığım için değerler iyi dedi doktor hergün almıyorum artık galiba fazlasıda zarar yapıyor. Yediklerinde sen nelere dikkat ediyorsun? Keçiboynuzu pekmezi ve bal yiyorum bende :)

Benimde kasıkta ağrı var yumurtlama mi bilmiyorum doktor adetin 12. Ve 14. Günü kesin ilişki demişti 12. Günü de bugün oluyor cuma da kontrol var

ben 74 kiloyum biraz zayıflamam gerekiyor. ideal kilom 65. o sebeple şekerli şeylerden hamur işlerinden uzak duracağım. ara öğünlerde ceviz badem vs yiyeceğim.

İnofolic combi de folik asit ama ek olarak yumurtayı geliştirici özelliği de var. Bir de yumurta kalitesini arttırıyormuş. Doktorum normal folik asit yerine bunu kullanmamı söyledi. Bir de eşimle şu an ayrı şehirlerdeyiz bizim denk gelme olasılığımız biraz düşük ben geçen hafta hsg çekindim. önümüzdeki ay yumurtlama takibi yapılacak bakalım :)

Benimde kasıkta ağrı var yumurtlama mi bilmiyorum doktor adetin 12. Ve 14. Günü kesin ilişki demişti 12. Günü de bugün oluyor cuma da kontrol var
Keşke bugüne çekseydin doktor muayenesini yumurtayı görmüş olurdun canım. Bugün 12 perşembe 14 cuma muayene olabilir mi? Yanlış hatırlamıyorsam doktor vajinadan muayene edecekse 1 gün önce ilişki olmaması lazım belkide ben yanlış biliyorum. Yumurtlama zamanı Benimde çok ağrım olur birde kahverengi leke gelir.

Bilmiyorum ki cnm ama öyle dedi vajinalden mi bakılıyor onlara 15agustosta gittim reglimin son günü hersy yolunda dedi ama klomen diye ilaç verdi onu kullandım bu tarihlere de ilişki kesin verdi diğer günler istediğin zaman yap dedi

Bende aslında bu ay çok umutlu değilim eşimin spermleri güçlendirmek için ilaç kullanmaya başladı kürelerede yeni başladık o yüzden hemen fayda edeceğini sanmıyorum belki önümüzdeki ay değerleri yükselir ama bende gideyim bi yumurtayı göreyim o arada bakalım ne yapıyor. Geçen ay gittim geç kalmışım bakalım bu ay yakalayacakmıyım :)

Vajinadan ultrasonla bakmıştı bana yumurtan çatlamış Yok gözükmüyor dedi. Bildiği vardır doktorun seni o tarihte çağırdığına göre demek ki birşey olmuyor canım değerlendirin tarihleri. Birde ilişkiden önce eşinize sade türk kahvesi içirin ve bitter çikolata yesin :) hadi inşallah herkes sırayla hamileyim yazsın ben hamile emojisi koymaktan yorulayım :)

Acaba kist vardı o yüzden mi kan geldi ama genelde kist olanlarda akıntı oluyordu galiba. İnşallah yerleşme kanamasıdır
Yerleşme değildir galiba kuzum cunku kırmızıydı normal.bir yerini kesersin kanar ya o şekildeydi yerlesme kanamasi kahverengi ve ya pembe oluyor galiba hayirlisi belkide kisttendir

Yerleşme değildir galiba kuzum cunku kırmızıydı normal.bir yerini kesersin kanar ya o şekildeydi yerlesme kanamasi kahverengi ve ya pembe oluyor galiba hayirlisi belkide kisttendir
Belkide dediğin gibi kisttir canım neyse eğer öyleyse de şifa olsun kist falan kalmasın

Ay maşallah ne tatlı telaslardasiniz :) Sanirim bu ay yumurta oluşmadı bende. İlk kez hevesle ovulasyon testi aldım, hiç pik olmadı, akıntı desen o da yok

Bugün 18 ve tek çizgi, önce ki günlerde silik çıkıyordu, bugün tertemiz tek çizgi. Bir önceki döngü 26 gün son döngü 30 gün. Anlamadım gitti
Acaba sıvı alımına yada test yaptığın süreye mi dikkat etmedin canım? belki de daha geç mi yumurtlıcaksın acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…