- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
Acaba sıvı alımına yada test yaptığın süreye mi dikkat etmedin canım? belki de daha geç mi yumurtlıcaksın acaba
4 saat tuvaletini tut canım hiç sıvı alımıda yapma. Ben genelde sabah 11 de yaptığım zaman koyu çizgiyi görmüştüm. Sen yinede değerlendirseydin geçtiğin günleride. Zaten adet bitikten sonra 2 günde bir ilişkiye girin diyorlar.Bugüne gelene kadar 3 saat sıvı almadan yaptım hep. Akşam tekrar yapayım o zaman, umut fakirin ekmeği işteMart ayında kürtaj oldum, Ramazan ayında yumurta takibi yaptı, sorun yok başlayabilirsiniz dedi. Ama bu aya kadar hiç deneyemedik. Hatta geçen ay reglden bir hafta önce lekelenme oldu, kasik karin agrisindan kalkamadım hiç. Kist olduğunu düşündüm, doktora gittim tertemiz, üşütmüşsün demek ki dedi. Sapıttı vücudum iyice :)
Kürtaj için üzüldüm canım Allah bir daha yaşatmasın inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursunBugüne gelene kadar 3 saat sıvı almadan yaptım hep. Akşam tekrar yapayım o zaman, umut fakirin ekmeği işteMart ayında kürtaj oldum, Ramazan ayında yumurta takibi yaptı, sorun yok başlayabilirsiniz dedi. Ama bu aya kadar hiç deneyemedik. Hatta geçen ay reglden bir hafta önce lekelenme oldu, kasik karin agrisindan kalkamadım hiç. Kist olduğunu düşündüm, doktora gittim tertemiz, üşütmüşsün demek ki dedi. Sapıttı vücudum iyice :)
4 saat tuvaletini tut canım hiç sıvı alımıda yapma. Ben genelde sabah 11 de yaptığım zaman koyu çizgiyi görmüştüm. Sen yinede değerlendirseydin geçtiğin günleride. Zaten adet bitikten sonra 2 günde bir ilişkiye girin diyorlar.
Kürtaj için üzüldüm canım Allah bir daha yaşatmasın inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun
Hadi inşallah canım hayırlı sağlıklı gelsin inşallahKızlar takvimin uygulamasını kullanıyorum ben adetlerimin düzenini görmek için,uygulamaya göre 20sinde yumurtlama gününde. Ayın 18i yumurta akı gibi akintim vardı.19 ve 21inde ilişki oldu sadece. 19u ovulasyon testinde de çift çizgi cikmisti. Yani herşey yolunda giderse olabilir bu ay bakalım :)
Benim bildiğim 4 saat tutmak gerekli :) neyse değerlendirmişsin bari hadi inşallah bebiş gelir bu ay.O kadar tutamıyorum ki ben 2 saat anca:) 12-14-16 değerlendirdim bugünle 20 sini de düşünüyorum bakalım. Doktor böyle söylemişti ona göre gidiyor artık. Senin adına da çok sevindim, ameliyata gerek kalmamış. Rabbim miniğini tutundursun bu ay insallah
Kızlar merhaba.. 7 aydır bizde bebek düşünüyoruz korunmuyoruz ama olmadı. Ama umudumuzu kaybetmiyoruz ve eylül ayı benim doğduğum ay belki şanslı gelir bat 13 eylül beni de listeye eklerseniz sevinirim. Allahım tüm isteyenlere bu ay hamiş kalmayı nasip eder inşallahh
Kızlar merhaba.. 7 aydır bizde bebek düşünüyoruz korunmuyoruz ama olmadı. Ama umudumuzu kaybetmiyoruz ve eylül ayı benim doğduğum ay belki şanslı gelir bat 13 eylül beni de listeye eklerseniz sevinirim. Allahım tüm isteyenlere bu ay hamiş kalmayı nasip eder inşallahh
Hadi inşallah kızlar güzel bir tesadüf olmuş gerçekten:)merhaba canım bizde 7 aydır korunmuyoruz bizde beklemedeyiz =( aynı şekilde benimde doğumgunum eylul ayı ve batlarımızda aynı bu kadar tesadüf olur canım inşallah aynı anda hamiş oluruz =)))))))
Kızlar ben de ovulasyon testi yapıyorum bugün 18. Günüm ama hala çift çizgi olmadıbi de göğüslerim bu ay erken ağrımaya başladı. Nedendir ki. Adetim yaklaşınca ağrımaya başlar normalde
canım merhaba ben izmirdeyim fuar oldugu için bu ara giremiyorum gezmekten =)))o arkadaşın dediği folic asiti bnde duydum ıyıymıs benım 3 ay oldu baslayalı folıc asit trio içiyorum ben soğan kürünre yarın başlayım diyorum adetin 7.günü dıolar onun dışında meryem süresini okuyorum 41 gün boyunca.kızlar bide eger iltihap varsa o da gebe kalmayı etkılıyormus o yuzden sogan suyuna baslayacagım aslında antibiyotik kullan dedıler ama ben dogal olanı tercıh edecegım =)))Kızlar herkes napıyor hiç kimsenin sesi çıkmıyor? Bebiş için çalışmalar ne durumda? Herhangi ilaç bitki kullanan var mı? Hangi duaları ediyorsunuz hepimiz paylaşalım bilmeyenlerde öğrenmiş olur
İnşallah canım ya . Gerçekten çok güzel bir tesadüf ☺merhaba canım bizde 7 aydır korunmuyoruz bizde beklemedeyiz =( aynı şekilde benimde doğumgunum eylul ayı ve batlarımızda aynı bu kadar tesadüf olur canım inşallah aynı anda hamiş oluruz =)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?