- 16 Ocak 2017
- 571
- 354
- 23
- 26
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
Valla canim alttan gozukmuyor kist ultrasyonda confidence in gorunuyor iki kez alttan bakti geri gobekten bakinca gordumCanim kist icin alttan mi bakip soyledi yoksa Ultsndanda gozuke biliyor muu Hersey Kist vs...
Ne kisti olduğu belli değil daha canım 3,5 cmNe kisti kaç cm
Bir tane olsun da hayırlısıylaİnşallah yarar canım bebiş olsun.
Aman bende bi hamile kalsam bir daha korunmayım Allah ne verdiyse açılmışken 2-3 bebiş arkaya çıkartayım diyorumbirkaç tane çocuk istiyorum ama hep Doğum yapan kişiler Doğumdan sonra Yok biraz düşünelim diyorlar bizde mi öyle oluruz acaba :) şimdi mumla arıyoruz ya
Ekledim canımbenide eklermisiniz 27 temmuz
Nette kullanıp yazan çoğu kişi ilk kullandığım ay hamile kaldım demişler demek ki zararı olmamış canım. Bendede olacağını sanmıyorumSoğan kürü yaparken bebek olursa bir şey olur mu bilgisi olan var mı
Tamam canım hayırlısı olsun inşallah iyi gelirde kurtulurum bu kistten biraz ağrı yapıyorNette kullanıp yazan çoğu kişi ilk kullandığım ay hamile kaldım demişler demek ki zararı olmamış canım. Bendede olacağını sanmıyorum
Benim de 24 ağustos canım ama çok umutlu değilim açıkcası o yüzden eylülü hedefliyorum Allah izin verirse inşallah:)Bu arada daha agustos adetimi görmedim yani 24 ağustosta olacagim. Muhtemelen eylul adetim de 26 eylul olacak
Ekledim canımGünaydın canım beni de ekler misin Bat 21 Eylül:)
Teşekkürler canım Eylül ayı uğurlu gelir inşallah hepimize:)Ekledim canım
Çok teşekkür ederim bilgi için kızlar 1 1melegimolsunBen engel oluyor diye duymuştum spermler ölüyormuş ama özel kayganlaştırıcı var canım içinde spermleri öldürmeyen maddeler olmayan araştır bi
Valla canim alttan gozukmuyor kist ultrasyonda confidence in gorunuyor iki kez alttan bakti geri gobekten bakinca gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?