Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar, geçen hafta adetim 2-3 gün gecikti. İlk az kanama geldi sanki yerleşme kanamasaydı umutlandım 1 gün sonra az az gelmeye başladı adet oldum kötü oldu tam umutlandım adet oldum ovülasyon testi alıcam aranızda yapan var mı?

evet aynı günler oluyo hiç belli olmaz inşallah hamiş haberlerimizi veririz birbirimize de hamilelik sürecimizde yardımcı oluruz birbirimize ayy bunları konuşarken bile heyecan basıyo
Amin canım inşallah bebişlerimizi hastane Doğum hazırlıklarımızı konuşuruz inşallah

Ben 2-3 ay kullandım canım iyi oluyor aslında ben mesela 14. Gün yumurtlamıyormuşum daha önce çıktı

Nasıl yapılıyor içinden kaç tane çıkıyor bilgi verir misin cnm?
Ben netten sipariş verdim canım daha uygun oluyor g.. gidiyor sitesinden 30 lu paketler vardı eczaneden alma çok pahalı. Aynı gebelik testi gibi yapıyorsun. Sabah uyanıp kahvaltımı yapıyordum ben 7 den 11 e kadar hiçbirşey yiyip içmiyordum. İlk tuvaletimi yapıyordum 7 den sonra idrarımı da tutuyordum 11 de test yapıyordum.yani 4 saat yiyip içmiyordum tuvalete gitmiyordum. İlk zamanlar hem sabah hem akşam yaptım sonra gündüz 11 de yakalayınca akşam yapmayı bıraktım.

o zaman sipariş vereyim bende.. Ama ben çalışıyorum sabah işe kalktığımda yaparım testi. Adetin kaçıncı günü kullanmak gerekiyor peki..
Çok soru sordum hakkını helal et cnm

Merhaba cnm bir şey sorabilir miyim? Daily comfort erken gebelik resti en erken ne Zaman yapılıyor? Prospektüste yazmıyor da

Cnm merhaba erken gebelik testi ne Zaman yapılıyor?

o zaman sipariş vereyim bende.. Ama ben çalışıyorum sabah işe kalktığımda yaparım testi. Adetin kaçıncı günü kullanmak gerekiyor peki..
Çok soru sordum hakkını helal et cnm
Sabah ilk idrarla olmaz canım. O zaman ya iş yerinde yap yada akşam eve gelince yap.4 saat wc ye çıkmadan sıvı almadan tutacaksın. Adetin bitince başlayacaksın teste. Önemli değil canım helal olsun tabiki sor cevaplarım her zaman bildiğim sürece

Merhaba cnm bir şey sorabilir miyim? Daily comfort erken gebelik resti en erken ne Zaman yapılıyor? Prospektüste yazmıyor da
Ben kullanmadım canım ama arkadaşım kullanmıştı ilişkiden 10 gün sonra kullanıyomuş kesin olarak gösteriyormuş arkadaşım hamile olduğunu öyle öğrendi

Kızlar ben erken gebelil testi yaptım negatif E efulim_61 inşallah senin pozitif olur canım
Canım çok üzüldüm vardır bi hayır diyelim Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah bidahaki ay güzel haberlerini verirsin inşallah bende çok korkuyorum geçen aya bakarsam bugün adet olmam gerekiyo ama normalde 32 günde bir oluyorum 14 ekimi bekleyeyim ben adetim gecikirse test yapıcam tutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…