- 5 Aralık 2008
- 1.549
- 456
- 363
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
- #2.101
Amin canım inşallah bebişlerimizi hastane Doğum hazırlıklarımızı konuşuruz inşallahevet aynı günler oluyo hiç belli olmaz inşallah hamiş haberlerimizi veririz birbirimize de hamilelik sürecimizde yardımcı oluruz birbirimizeayy bunları konuşarken bile heyecan basıyo
Ayyy amiiin inşallahAmin canım inşallah bebişlerimizi hastane Doğum hazırlıklarımızı konuşuruz inşallah
Ben 2-3 ay kullandım canım iyi oluyor aslında ben mesela 14. Gün yumurtlamıyormuşum daha önce çıktıMerhabalar, geçen hafta adetim 2-3 gün gecikti. İlk az kanama geldi sanki yerleşme kanamasaydı umutlandım 1 gün sonra az az gelmeye başladı adet oldum kötü oldu tam umutlandım adet oldumovülasyon testi alıcam aranızda yapan var mı?
Tesbih duasını yapıyorum canım henüz bitmedi sende yap istersenAyyy amiiin inşallahbolca dua edelim
Ben 2-3 ay kullandım canım iyi oluyor aslında ben mesela 14. Gün yumurtlamıyormuşum daha önce çıktı
Ben netten sipariş verdim canım daha uygun oluyor g.. gidiyor sitesinden 30 lu paketler vardı eczaneden alma çok pahalı. Aynı gebelik testi gibi yapıyorsun. Sabah uyanıp kahvaltımı yapıyordum ben 7 den 11 e kadar hiçbirşey yiyip içmiyordum. İlk tuvaletimi yapıyordum 7 den sonra idrarımı da tutuyordum 11 de test yapıyordum.yani 4 saat yiyip içmiyordum tuvalete gitmiyordum. İlk zamanlar hem sabah hem akşam yaptım sonra gündüz 11 de yakalayınca akşam yapmayı bıraktım.Nasıl yapılıyor içinden kaç tane çıkıyor bilgi verir misin cnm?
Bakayım bende canım okuyayım saolTesbih duasını yapıyorum canım henüz bitmedi sende yap istersen
Ben netten sipariş verdim canım daha uygun oluyor g.. gidiyor sitesinden 30 lu paketler vardı eczaneden alma çok pahalı. Aynı gebelik testi gibi yapıyorsun. Sabah uyanıp kahvaltımı yapıyordum ben 7 den 11 e kadar hiçbirşey yiyip içmiyordum. İlk tuvaletimi yapıyordum 7 den sonra idrarımı da tutuyordum 11 de test yapıyordum.yani 4 saat yiyip içmiyordum tuvalete gitmiyordum. İlk zamanlar hem sabah hem akşam yaptım sonra gündüz 11 de yakalayınca akşam yapmayı bıraktım.
Merhaba cnm bir şey sorabilir miyim? Daily comfort erken gebelik resti en erken ne Zaman yapılıyor? Prospektüste yazmıyor daYok canım test yapmadım adetim gecikene kadarda açıkcası yapmayı düşünmüyorumson 4 gün kaldı. Sadece bel ağrım hiç bel ağrısı nedir bilmem ama sızlıyor araara ve ağrı oluyor yada psikolojik bilemedm sende durumlar nasıl
Cnm merhaba erken gebelik testi ne Zaman yapılıyor?Canım geçen hafta yaptım negatif çıktı zaten varsa da geç döllenme olduğu için benimki çıkmazdı. Belki bugün yarın yaparsam çıkar eşimde biraz bekleyelim dedi bekliyorum bakalım bende :)
Sen de bat tarihi geçince mi yapacaksın test?
Sabah ilk idrarla olmaz canım. O zaman ya iş yerinde yap yada akşam eve gelince yap.4 saat wc ye çıkmadan sıvı almadan tutacaksın. Adetin bitince başlayacaksın teste. Önemli değil canım helal olsun tabiki sor cevaplarım her zaman bildiğim süreceo zaman sipariş vereyim bende.. Ama ben çalışıyorum sabah işe kalktığımda yaparım testi. Adetin kaçıncı günü kullanmak gerekiyor peki..
Çok soru sordum hakkını helal et cnm
Hiç yapmadım canım ama 6 gün önce yapanlar var.Cnm merhaba erken gebelik testi ne Zaman yapılıyor?
Sağol cnmmmHiç yapmadım canım ama 6 gün önce yapanlar var.
Ben kullanmadım canım ama arkadaşım kullanmıştı ilişkiden 10 gün sonra kullanıyomuş kesin olarak gösteriyormuş arkadaşım hamile olduğunu öyle öğrendiMerhaba cnm bir şey sorabilir miyim? Daily comfort erken gebelik resti en erken ne Zaman yapılıyor? Prospektüste yazmıyor da
Canım inan benimde ilk hamilelegim Aralık ayında düşük oldu oda haberim yoktu 9 ay sonra hamile kaldım oda hiç dusunmedigim için kendimi başka şeylerle oyaladimCanım öğrendin mi? Ben hiç hamile kalmadığım için bilgim Yok haftalar konusunda
Canım keseyi ve kalp atışını gördün mü sen
Yok gitmedim daha doktora bnCanım keseyi ve kalp atışını gördün mü sen
Canım çok üzüldüm vardır bi hayır diyelim Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah bidahaki ay güzel haberlerini verirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?